- 4 Mart 2015
- 63
- 30
- 8
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin insallah.hersey kader kismet fakat olumsuz dusunme.insallah bebisin veya bebislerin sana tutunacak ve guzel haberini alicaz.sizleri tanimasamda dualarim bu yolda olan emek veren tum anne adaylariyla..rabbım yar ve yardımcınız olsun ınsallah benım de tup bebek suan kımyasal sonuc beklıyorum yavas yavas artıyo bakalım nasıp
benim dualarim benim gibi bu yolda olan evlat ozlemiyle yanip tutusan tum anne adaylariyla.insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasicaz burdan.Rabbim yardimcimiz olsun canim birbirimize dua edelim inşallah
bizde bi sorun yok canim.sebebsiz inferlite dediklerinden sanirim.ve bi sorun olmayinca bence dahada zor.cunku gorunurde olan bisey yok ama tibbin daha bulamadigi birsuru sey olabilir.tedavi desen tedavi yok ortada sorun olmayinca.allahlik gidiyoruz bakalim.2 yillik evliyim.bu surecte hic hamile kalamadim. kac tane dr gittim.acibadem memorial koru ozel drlar. hepsi olur olur dediler gonderdiler. artik cocuk ozlemi agir basinca arastirdim ve baskente gittim.agustosta basarisiz bi asilama tedavisi gecirdim. sonrasinda ha bu ay ha onumuzdeki ay derken bu zamana kadar kaldi.simdi de yarindan itibaren basliyacam insallah tedaviye.
baskent hulusi bey de tedavi goren arkadaslarin tedavi sureciyle ilgili yardimini rica ediyorum arkadaslar.her dr un kendine gore bi tedavi sekli var cunku.mesela ben daha ignelere baslamadan ace-sel, teatrio, polivit c ve d vitamini ampul kullaniyorum.
merhaba canım. hayırlı olsun toplanan tüm yumurtalar kayıp vermeden en iyi kalitede döllensin inşallah:) benim aşılamam da hulusi hocadaydı.tüp bebek için de oraya gidiyorum.dr umdan memnunum ama sende bilirsin ki çok açıklama yapan biri değil.kendi işine pek karışılmasından hoşlanmıyor.bende biraz panik ve tezcanlı biriyim:) benim yarın 21.günü adetin gidip kan vericem ve sanırım yarın iğnelere başlıcak. senin uzun protokolmüydü? yumurta toplanırken hissettinmi?baygınmıydın? ayy çok soru soruyorum:)canım meraba ben de hulusi beyde tedavi gördüm dun yumurtalarım toplandı perşembe falan da transfer olacak. evet hulusi bey çok fazla ilaç veriyo benim şuan dolapta yemekten çok ilaç varve inan hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. ama benim ilk tüp bebek denemem daha önce aşılam yaptırdım başka yerde ama hiç biri bukadar vitamin takviye ilaç vermedi bende bilmiyoru canım hayırlısı olsun sormak istediğin ne varsa sorabılırsın canım seve seve cevaplarım
buarada aşılamada hulusi hocada ilaç vermemişti. birtek polivit c ve aşılamadan sonra progestan fitil verecekti fakat ben hap istedim hap verdi. ama forumlarda bakıyorum çoğu dr iğneler ve bi kaç hap dışında extra bişey vermiyor. hangisi iyi bende bilemedim bu kadar çok ilaç kullanmak mı yoksa kullanmamakmı? sen bu teatrio, ace-sel d vit ampul, polivit c ilaçlarını kullandınmı?canım meraba ben de hulusi beyde tedavi gördüm dun yumurtalarım toplandı perşembe falan da transfer olacak. evet hulusi bey çok fazla ilaç veriyo benim şuan dolapta yemekten çok ilaç varve inan hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. ama benim ilk tüp bebek denemem daha önce aşılam yaptırdım başka yerde ama hiç biri bukadar vitamin takviye ilaç vermedi bende bilmiyoru canım hayırlısı olsun sormak istediğin ne varsa sorabılırsın canım seve seve cevaplarım
buarada aşılamada hulusi hocada ilaç vermemişti. birtek polivit c ve aşılamadan sonra progestan fitil verecekti fakat ben hap istedim hap verdi. ama forumlarda bakıyorum çoğu dr iğneler ve bi kaç hap dışında extra bişey vermiyor. hangisi iyi bende bilemedim bu kadar çok ilaç kullanmak mı yoksa kullanmamakmı? sen bu teatrio, ace-sel d vit ampul, polivit c ilaçlarını kullandınmı?
aynen hastane çok kalabalık.hoca çok yoğun ve bekleme süresi çok uzun. ama aynı şekilde bende dr çok güveniyorum. bizde görünürde bi problem yok.sebepsiz inferlite dediklerinden sanırım. tabii tıbbın çare bulamadığı sorunlar olmayınca allahlık gidiyoruz öyle. off ilaç manyağı olacam bende desene göbekten iğneler yumurta toplamadan sonrada devam ediyomuymuş. senin kısa protokol oldu sanırım.bir de flzkhancım yumurta toplamada agrın sızın oldumu? anesteziyi lokalmi genelmi yaptı hoca?ben bi yerden vajinadan iğne yapıyo diye okumuştum doğrumu?kullandım canım aynı ilaçları banada verdi bende bilmiyoru hulusibey çok yoğun hastane bildiğin gibi çok kalabalık ben kırıkkaleden geliyodum sabah 8 de orda olmamam rağmen 12 den once kolay kolay alamıyordu tutarmı tutmaz mı bilmiyorum am ben ne dense hulusi beye güveniyorum. bide sen yumurta toplandıktan sonraki ilaçları gör canım evde bugunbaşladığım 7-8 hap 2 göbekten iğne 1 adet kalçadan iğne var. bugun öğleden sonra emrilogu arayacam yumurtaların durumunu öğrencem . sizde sebep neydi belki karşılaşmışızdır hulusi beyin orda
amin insallah canım benımhepimizin insallah.hersey kader kismet fakat olumsuz dusunme.insallah bebisin veya bebislerin sana tutunacak ve guzel haberini alicaz.sizleri tanimasamda dualarim bu yolda olan emek veren tum anne adaylariyla..
Canim selam. Yumurtalar toplandi. Anestezi ile hicbisey hisetmiyorsun zaten anesteziyi de serumla veriyolar, gozunu aciyorsun toplamislar.İnşallah çok kolay geçer arkadaşım. Lütfen kendini iyi hissedince bize burdan nasıl olduğunu anlat . Çok merak ediyoeum.. Allah rastgetirsin inş..
aynen hastane çok kalabalık.hoca çok yoğun ve bekleme süresi çok uzun. ama aynı şekilde bende dr çok güveniyorum. bizde görünürde bi problem yok.sebepsiz inferlite dediklerinden sanırım. tabii tıbbın çare bulamadığı sorunlar olmayınca allahlık gidiyoruz öyle. off ilaç manyağı olacam bende desene göbekten iğneler yumurta toplamadan sonrada devam ediyomuymuş. senin kısa protokol oldu sanırım.bir de flzkhancım yumurta toplamada agrın sızın oldumu? anesteziyi lokalmi genelmi yaptı hoca?ben bi yerden vajinadan iğne yapıyo diye okumuştum doğrumu?
canım benim 2. gün kullandığım iğneyle 21 gün kullandığım iğneler farklıydı. ama biz hulusi beyin hastaları yani çok fazla iğne ve diğer ilaç veriyor. her doktorrun tedavisi farklı sonuçta sen nereye yaptırıyodun canmbir benim ki lokal olacak sanırım. kızlar bana doktorum iğnelerime adetin 21. günü başlamamı söyledi, bakıyorum herkes adetin ikinci günü başlıyor, benim gibi olan var mı, bende yumurta rezervi azlığı var ondan mı acaba diyorum
Merhaba cnm veni vidi de. Hakan beyde başladık
Muayne sırasından selamlar :)
Tedavimdeki 5. Günüm göbeğim kevgire döndü inşallah umutlarımız boşa çıkmaz. Yumurta toplamadan sonra 1 gün dinlenip işe devam edebilrmiyiz daha fazla etkiler mi acaba