• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

cok teşekkür ederim cnm cvbın için, dayanamadım doktorumu aradım sordum, bi alttan iğne yapıyorlarmış, birde damardan kas gevsetıci vereceklermiş
Hayırlısı olsun, hiç acımıyor o konuda içini ferah tut. Yarın güzel haberlerini verirsin. Geçmiş olsun şimdiden :)

Hayırlısı olsun, hiç acımıyor o konuda içini ferah tut. Yarın güzel haberlerini verirsin. Geçmiş olsun şimdiden :)
yok yarın değil cnm daha adet bile olmadım:)) geçen hafta rahim filmi çektirdim çok canım yandı o yüzden şimdiden yumurta toplatma korkusu sardı beni:) ama şimdi biraz rahatladım

Arkadaşlar Merhaba,
Ben 2015 Şubatında bir aşılama yaptırmıştım negatif sonuçlanmıştı. Bu ay tüp bebeğe başlıyoruz inşallah, bugün regli oldum. Çarşamba günü görüşmeye gideceğim. Devamlı doktorumla irtibat halindeydik bu süreçte de, aşılamamı da anestezi yapılarak yapılmasını istemiştim, o kadar huzurlu ve rahat oldu ki anlatamam hiç korkmayın yumurta toplama işleminden, işin en kolayı bence sizler ne zaman başladınız, süreciniz nasıl ilerliyor?

Insallah bu sefer pozitifle sonuclanir canim. Bende yarin gidiyorum doktora bakalim ne olcak insallah guzel seyler olur hayatimizda

Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen

benimde bugun 7.gun yarından itibaren cetrotide iğneme baslıyorum yumurtaları baskılamak için.cuma gunude catlatma ignesini verirse pazar yada pzartesi toplama işlemini yapar herhalde.gecmez bir hafta valla şimdi bana..

Merhaba arkadaslar bende suan doktordan donuyorum.lucrine devam arti yarin gonal f baslicam.sizce hangi gun yumurta toplama islemim olur.tecrubeli arkadaslar yardim lutfen
Selam benim yum toplama islemim 10.gun gerceklesti o kisiye ozel bi durum degisebiliyor Allah gonlune gore versin inşallah

iyi akşamlar kızlar. bugün yumurtalarım toplandı. ankara başkent hastanesinde hulusi beye yaptırdım . ilk tüp bebk denemem herkesin hakkına hayırlısı olsun.

gecmiş olsun canım inş pozitif sonucları gorursun..nasıl gecti cok sancın oldu mu?

gecmiş olsun canım inş pozitif sonucları gorursun..nasıl gecti cok sancın oldu mu?
tşk ederim canım kasıklarımda ağrı var canım bide şişkinlik oldu çok fazla ilaç verdi doktor neyi nezamn kullanacağımı ayarlamaya çalışıyorum okdara yani . çok yorucu bir süreç allah hepimize yardımcımız olsun

Sevgili Arkadaşlarım, ben de tüp bebek sürecindeyim. Yarın muayenem var, yarın karar verilecek yumurta toplanmasına. Ya perşembe ya cuma günü.Çok hevesleniyorum umutlanıyorum bir yandan da ya olmazsa diyorum.Canım çok sıkkın, çok sıkıldım çevre baskısından, çok bunaldım. Bu imtihandan alnımızın akıyla tez zamanda çıkmamızı nasip etsin Allah'ım.

merhabaaaa..kasim ayinda tup bebek zorlu surecine katilacak olanlardan biri de benim.beni de alin araniza:) ilk tup bebek denemem.o yuzden cok heyecanli tedirgin ve bilgisiz bi haldeyim. yarin basliyoruz sanirim tedaviye.adetin 21.gunu uzun protokol olacak.ben ankara baskent hulusi beyde tedavi goruyorum.aranizda orda tedavi olan var mi acaba? bu zorlu surecte rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

merhabaaaa..kasim ayinda tup bebek zorlu surecine katilacak olanlardan biri de benim.beni de alin araniza:) ilk tup bebek denemem.o yuzden cok heyecanli tedirgin ve bilgisiz bi haldeyim. yarin basliyoruz sanirim tedaviye.adetin 21.gunu uzun protokol olacak.ben ankara baskent hulusi beyde tedavi goruyorum.aranizda orda tedavi olan var mi acaba? bu zorlu surecte rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah
Rabbim yardimcimiz olsun canim bende bugun gidiyorum kayseri acibadem turgut beye insllah guzel sonuclari yazariz burdan hepimiz

rabbım yar ve yardımcınız olsun ınsallah benım de tup bebek suan kımyasal sonuc beklıyorum yavas yavas artıyo bakalım nasıp

Back