Canım benim gebelik testi negatif çizgi çıksa da önemli olan kan testi..kesin sonuç..bunun için moralini bozma canım..bende tüp bebek yaptım..daha sonra kaybettim ama..inan bana kanda pozitif çıktı..gittim bilhassa test aldım.bakayım bu iki çizgi nasıl çıkıyor diye..denedim tek çizgi..o yüzden sakın moralini bozma..biliyorsun stres çok önemli..ne kadar az stres o kadar iyi sonuç..hayırlı haberlerin olsun inşallah
Bebeyim44 te gorememisti dun idrar testinde degil mi?
Onu baz alma canim bosuna moralini bozarsin. Cok dayanamazsan kan testinden baktir bakalim. Insallah senden de guzel haberler alicaz
Kızlar dun bende yaptım ıdrar testı cıkmadıydı ama hıc uzulmedım bosverın ıdrarı ; dun benım bır haftaydı ıyıkı bugun gıtmısım hemen ıgne basladı doktorum hıc skmayın cannızı hepmz saglklı evlt sahbı guzel anneler olcaz; Allah hepmze nasıb etsın en bastada grubun cıtırlarına
Dualarımız senınle canım :)Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayirli olsun.Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
inşallah Allah'ın izni ile hepimize nasip olsunHadi hayirli olsun.
Ardisik ardisik tutunurlar insallah
Doktor banada sormuştu ben hemen atladïm 2 tsne osun diye hatta eşim eminmisin zor olmadın dedi allahım inşallah ikiside tutunur bu kadar hasretten sonraŞimdi ikisinin de tutacaginin garantiside yok onlarida düşünüyorum ay ne bilim hayırlısıyla bi hamile kalaydik:)) yoksa bu sorular hiç bitmeyecek
Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Rabbım bu sevınc gozyaslarını hepmze yasatsın canlarım ; hepınıze dua ettım rabbım sızlerede tattırsın benımde progestronm yukselsın ; bu arada annemden once sızle paylaştım ne kdr ozel bı forum burası ; aılemızle kalp atmını duydktn snra paylşcaz ıns
Kızlar merhaba doktordayım birazdan transfer işlemi için alacaklar ama benim bugun 1 tane cumartesi 1 tane yapılacak ardışık transfer yapacağız dedi doktorum dualarınızı eksik etmeyin
Ahh inşallah canım insallah:))Doktor banada sormuştu ben hemen atladïm 2 tsne osun diye hatta eşim eminmisin zor olmadın dedi allahım inşallah ikiside tutunur bu kadar hasretten sonra
Canım bak en güzel örnek bebisimi dün yapmıştı çıkmamıştı biraz bekle sSabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Transferden sonra progesreron için jel kullanmışmıydın canım .üzme kendini değerin iyi inşallah artarak devam ederKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
İdrarda görünmesi için erkendir canım kötü düşünmeSabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Evet bende merak ettim, okadar jel kullanıyoruz, progesteron yükselmezmi buna rağmen??kafamda deli sorularTransferden sonra progesreron için jel kullanmışmıydın canım .üzme kendini değerin iyi inşallah artarak devam eder
Transfer öncesi bir defa o iğneden vurdular baba, 3 gün oturamadım, çok canım yandı, hamile kalırsam da hafta 1, 4 hafta süreyle kullanıcam bendeKizlar ben progestan igne kullananlara agriyi gidermek icin ne yaptiklarjni sormustum. Ben ignemi degistirdim ve haber vermeyi unuttum. Kim kullaniyordu progestan hatirlamiyorumflzkhan sensin gibi geldi.
Dr uma alternatifi var mi cok agriyor hocam dedim o da bana proluton depot diye bi igne verdi bir de jelle bantlar verdi. Jel ve bantlar progestan alternatifi degil zannedersem ama igne oyle hepsini transfer sonrasi kullanmaya basladim cunku. Haftada iki oluyorum igneyi agrilarimdan kurt u ldum ve rahat ettim.
Anlatmamim sebebi eger progestan dan cok muzdaripseniz doktorunuza bi sorun kizlar ilacinizi degistirebilir belki sizin de ben cok rahatladim
evet canım ben kullanıyorum kalçamın ağrısında yürüyemiyorum. ama progestan neysede beni asıl mahveden hibor iğnesi göbekten vuruluyorum ve cidden ağlıyorum her vurduğumda ama doktora soylemedm normalmiş canım bole ağrı olması zaten 5 gun kaldı dayandım bugune kadar ve teste kadar da dayanacağım inş canım tşk ederim bilgin için.Kizlar ben progestan igne kullananlara agriyi gidermek icin ne yaptiklarjni sormustum. Ben ignemi degistirdim ve haber vermeyi unuttum. Kim kullaniyordu progestan hatirlamiyorumflzkhan sensin gibi geldi.
Dr uma alternatifi var mi cok agriyor hocam dedim o da bana proluton depot diye bi igne verdi bir de jelle bantlar verdi. Jel ve bantlar progestan alternatifi degil zannedersem ama igne oyle hepsini transfer sonrasi kullanmaya basladim cunku. Haftada iki oluyorum igneyi agrilarimdan kurt u ldum ve rahat ettim.
Anlatmamim sebebi eger progestan dan cok muzdaripseniz doktorunuza bi sorun kizlar ilacinizi degistirebilir belki sizin de ben cok rahatladim
çok şükür canım maşşalah allah devamını getirsin canım bişey sorcam bide bugun idrar testı yparmısın merak ediyrum idrar testinde çıkacakmı acabaKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
benımde evde testım vardı canım bende yaptım ama bendede bişey yokSabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
dahada güzel haberlerinizi bekliyoruz canım inş bebişinin fotosunu dakoyarsınRabbım bu sevınc gozyaslarını hepmze yasatsın canlarım ; hepınıze dua ettım rabbım sızlerede tattırsın benımde progestronm yukselsın ; bu arada annemden once sızle paylaştım ne kdr ozel bı forum burası ; aılemızle kalp atmını duydktn snra paylşcaz ıns
Transfer öncesi bir defa o iğneden vurdular baba, 3 gün oturamadım, çok canım yandı, hamile kalırsam da hafta 1, 4 hafta süreyle kullanıcam bende
Rica ederim kizlar. Beni de cok rahatsiz etmisti o igneler. O yuzden paylasayim dedim.evet canım ben kullanıyorum kalçamın ağrısında yürüyemiyorum. ama progestan neysede beni asıl mahveden hibor iğnesi göbekten vuruluyorum ve cidden ağlıyorum her vurduğumda ama doktora soylemedm normalmiş canım bole ağrı olması zaten 5 gun kaldı dayandım bugune kadar ve teste kadar da dayanacağım inş canım tşk ederim bilgin için.
Transferden sonra progesreron için jel kullanmışmıydın canım .üzme kendini değerin iyi inşallah artarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?