2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Amin canım , :)

Şimdi aklıma takılan bir şey oldu. Bana 4 günlük iğne verdi dr. Hani 15 falan olmuyomuydu iğneler? Bilen var mı? Dr u arasam mı acaba?
Merhaba canim hayirli olsun. Dort gun sonra kontrole cagirdiysa kontrolden sonra verecektir gerisini. Ben de parca parca aldim ilaclarimi hepsini birden vermiyorlar

Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Canim benimm hayirli olsun. Tekrar tekrar masallah diyorum
Tutsa da agliyoruz tutmasa da zaten
Allah sevincten aglatmayi nasip etsin hepimize insallah

Canim benimm hayirli olsun. Tekrar tekrar masallah diyorum
Tutsa da agliyoruz tutmasa da zaten
Allah sevincten aglatmayi nasip etsin hepimize insallah
çok sevindim az önce hayırlı haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım.forma devam edince gördüm.çok sevindim.bebişin sımsıkı tutunsun inşallah:)

Hayırlısı ins. Bana dr um döllenme sıkıntısı olmazsa 2 tane koyucam dedi. Koydu. Bizimde canımız minnetti

Kızlar çok teşekkür ederim. İçim rahatladı sonunda. Sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyorum

Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Canım benim gebelik testi negatif çizgi çıksa da önemli olan kan testi..kesin sonuç..bunun için moralini bozma canım..bende tüp bebek yaptım..daha sonra kaybettim ama..inan bana kanda pozitif çıktı..gittim bilhassa test aldım.bakayım bu iki çizgi nasıl çıkıyor diye..denedim tek çizgi..o yüzden sakın moralini bozma..biliyorsun stres çok önemli..ne kadar az stres o kadar iyi sonuç..hayırlı haberlerin olsun inşallah

Hersey yolunda gidicek canim yeter ki korkma. Saglikla kucagina alacaksin insallah bebegini

Kızlar dun bende yaptım ıdrar testı cıkmadıydı ama hıc uzulmedım bosverın ıdrarı ; dun benım bır haftaydı ıyıkı bugun gıtmısım hemen ıgne basladı doktorum hıc skmayın cannızı hepmz saglklı evlt sahbı guzel anneler olcaz; Allah hepmze nasıb etsın en bastada grubun cıtırlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…