Canin com sevindim :)) bize de umut oldun. Igneni yap hersey guzel olack devami da katlanip gelecek insalah :))Cenbı Allah bunduyguyu hepınıze yasatsın
Merhaba canim hayirli olsun. Dort gun sonra kontrole cagirdiysa kontrolden sonra verecektir gerisini. Ben de parca parca aldim ilaclarimi hepsini birden vermiyorlarAmin canım , :)
Şimdi aklıma takılan bir şey oldu. Bana 4 günlük iğne verdi dr. Hani 15 falan olmuyomuydu iğneler? Bilen var mı? Dr u arasam mı acaba?
Ne güzel bir haber çok sevindim bak idrarda çıkmadı ama kanda çıktı. Dualarımız seninle.benim 8.günüm test yapmaya korkuyorumKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Canim benimm hayirli olsun. Tekrar tekrar masallah diyorumKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Yakinda da anne olacaksin insallah canimBen tek cocugum, ne hala olabiliyorum ne teyze, ama burada bir suru teyze oldum sanal teyze
rabbim yar ve yardımcın olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:)Kızlarrrrrr kan verdım dayanamadım dua edın bana sıze mujde vermek ıstıyorum bugun dokuzuncu gunum ; Yarabbı kımseyı umutsuz bırakma
çok sevindim az önce hayırlı haberlerini bekliyoruz diye yazmıştım.forma devam edince gördüm.çok sevindim.bebişin sımsıkı tutunsun inşallah:)Canim benimm hayirli olsun. Tekrar tekrar masallah diyorum
Tutsa da agliyoruz tutmasa da zaten
Allah sevincten aglatmayi nasip etsin hepimize insallah
Canım cok sevındım Rabbım kucagına almayıda nasıp etsin inşallahKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Hayırlısı ins. Bana dr um döllenme sıkıntısı olmazsa 2 tane koyucam dedi. Koydu. Bizimde canımız minnetti
Kızlar çok teşekkür ederim. İçim rahatladı sonunda. Sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyorumAminnn..bende heycanlandimmm...bu isin her asamasi zor..test beklemekse ayri bi heycan...rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin..kendimede hep duam buu...sonuc neysede rabbim gonlunu ona razi etsin...
Benimde yarisi anca kaldi elde..28 yumurta toplandi...5. Gune 13 tane kaldi donduruldu...pco oldugum icin farkli igneler kullandi ohss olusmasin diye..
Canim sayi hic onemli degil..bize lazim olan 1 tane..onceki tedavimde 11 tane vardi..3 transfer oldu..ne oldu eldw var 000...hepsi bitti ama olmadi...
O yuzdwn dua et..nasipde varsa 1 tanecikde yetiyor...
Canimm bitirdin kendini...sende benim gibii..ben 3..4 gun her sabah agladimm..ama herkezde ayni olmuyor..agri esigi dusuk olan felan..yani kimimiz hissetmiyoruz kimimiz hissediyoruz..embriyonun tutunma yerine gore belkide agri yapiyorr..rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu versinn..
Canim zor bi karar..bizdede dr bana nirakdi...ikiz fobin varsa koymam dedi..bende fobi yok dusukden korkuyorum sadece dedim...bende dr a birakdim seiz ne derseniz o dedim..oda ben 2 koyalim diyorum dedi..sansimiz artar..1 tanesi tutma ihtimalide var dedi yuzde elli elli..
Sende esinle konus..hayirlisi neyse o olsun insallah...
Çok mutlu oldum. Rabbim sana bağışlasınKızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
Canım benim gebelik testi negatif çizgi çıksa da önemli olan kan testi..kesin sonuç..bunun için moralini bozma canım..bende tüp bebek yaptım..daha sonra kaybettim ama..inan bana kanda pozitif çıktı..gittim bilhassa test aldım.bakayım bu iki çizgi nasıl çıkıyor diye..denedim tek çizgi..o yüzden sakın moralini bozma..biliyorsun stres çok önemli..ne kadar az stres o kadar iyi sonuç..hayırlı haberlerin olsun inşallahSabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Bebeyim44 te gorememisti dun idrar testinde degil mi?Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Hersey yolunda gidicek canim yeter ki korkma. Saglikla kucagina alacaksin insallah bebeginiRabbım bu sevınc gozyaslarını hepmze yasatsın canlarım ; hepınıze dua ettım rabbım sızlerede tattırsın benımde progestronm yukselsın ; bu arada annemden once sızle paylaştım ne kdr ozel bı forum burası ; aılemızle kalp atmını duydktn snra paylşcaz ıns
Sabah dayanamadım ezcaneden gebelik testi aldım. 9. Günümdü bugun ama 2. Çizgiyi göremedim :/
Kızlar bugun dokuzuncu gunum sonucum 44cıktı hamıleyım ama progestronum cok dusuk ıgneye basladı dua edın bana sızı cok sevıyorm suan aglıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?