Aynen bu donemde en onemli ve zor is kafayi rahatlatmak, onu bi basarsak...Aynen öyle. Mesela bız normal yolla kalsaydık 1 ay sonra en erken farkedecektık yada 1 ayı gectıkten sonra, o zaman biz boyle 3. Gun bugun 8. Gun bugun derken aynı embrıyo dollenip yine rahımde olacaktı yıne dollendıgı gunler olacaktı ama bız bılmıyor olacaktık. Uzanacaktık iş yapacaktık koşacaktık yürüyecektık ne bilim. Aynı surec bılmeden gececkti, herkeste zaten oyle oluyor bılmeyınce. O yuzden tutunduysa ınsallah bizimle, tutmadıysa zaten 24 saat yatsak nafile.
kızlar ben şimdi 09/11 de yumurta toplama 12/11 de transfer oldu ya benım şimdi kaçıncı gün olyor en erken nezaman test yapılır ki
Yaptığın iyiliğin mükafatını alacaksın eminim güzel kalpli insan. Hiçbir şey olmaz inşallah. Gözlerimi doldurdun.Benim de bugun 8. Gun 10 kasimda transfer oldu. Akintim oluyor jelden oturu, arada cok az kasik agrisi ama oluyo bitiyo hemen uzun degil. Onun disinda hic birsey yok. Bu arada ben bugun bisey yaptim size anlatmadan edemicem, uzun zamandir gozu yarali bir kedi vardi bahcede , kedi kutusuna koydum veterinere goturdum, icim raha etmedi oyle gorunce , o oyleyken ben evde yatip oturamadim huyum kurusun kalbim el vermiyor. 10 dk yurume yolu yalasik 5 kg aldim goturdum. Insallah birsey olmaz
ben 7. gün diye hesaplıyordum tühhhh şimdi 1 gun eksildi
6.gun olmasi lazim canim. Transfer gunu sayilmiyo dediler banakızlar ben şimdi 09/11 de yumurta toplama 12/11 de transfer oldu ya benım şimdi kaçıncı gün olyor en erken nezaman test yapılır ki
AynenAynen bu donemde en onemli ve zor is kafayi rahatlatmak, onu bi basarsak...
anldım canım tşk ederim evet 24/11 gunu testım ben belki görümcem pazar gunu gidecek o gitmeden bir yapalım diyoruz .Canım saat hesabı yap. Mesela 24 saat gibi düşün. 12 kasımda konuldu persembe sabahı. O zaman cuma sabahı 1. Gun. Cumartesti sabahı 2. Gun derken bugun sabah 6. Günün oluyor. 12. Gün de genelde test yapın deniyor
Cok tesekkur ederim canım. İnsallah..Yaptığın iyiliğin mükafatını alacaksın eminim güzel kalpli insan. Hiçbir şey olmaz inşallah. Gözlerimi doldurdun.
canım çok sevindim katlana katlana yükselir inşallahKızlar degerim 106 cıktı ıiii 9.gun bugün
Benımde test gunum 23 kasım. 10 kasımda transfer oldum. Nasıl dayancam bılmıyorum acaba cumartesi gidip bir baksam mı diyorumanldım canım tşk ederim evet 24/11 gunu testım ben belki görümcem pazar gunu gidecek o gitmeden bir yapalım diyoruz .
pazar gününe kadar beklicem kesin zaten dışarı çıkarmayı bırak görümcem herşeyimle ilgileniyor penceredn bile dışarı bakamıyorumYa dayanamayip erken test yaptiranlar var beklemek cok zor zaten.
Ama ben dayanip dr hangi gun dediyse o zaman tets yapmayi dusunuyorum. Biliyorum cok zor ama hatta bilmiyorum belki de dayanamam.
Ama biraz daha katlanabiliyosan bekle derim
canım doktorn dediği tarıhten bi kaç gün yaptırmakta sakınca yok bence varsa değer düşük çıkar ama 50 -60 gibi bir değer çıkar yoksa zatan yoktur bence yaptır cumartesi günüBenımde test gunum 23 kasım. 10 kasımda transfer oldum. Nasıl dayancam bılmıyorum acaba cumartesi gidip bir baksam mı diyorum
Haklısın canım bence de az cok belli olur 1-2 gun onceden.canım doktorn dediği tarıhten bi kaç gün yaptırmakta sakınca yok bence varsa değer düşük çıkar ama 50 -60 gibi bir değer çıkar yoksa zatan yoktur bence yaptır cumartesi günü
evet öyleymiş canım ben sayıyordum6.gun olmasi lazim canim. Transfer gunu sayilmiyo dediler bana
İçini ferah tut kötü düşünme canım herşey güzel olacakUzandım ama Boyumda uzun cok zorlanmadım ıns olmamıstır bıse varsa bebegım
ben normal çay bile içmiyorum gunde 1 bardak dışındaKızlar bir de aklıma geldi, ıhlamur dısında bitki çayı içmeyin, bitki çayları bu dönemde ve hamilelik sürecinde zararlı olabılıyormus içindeki maddeler. Aklınızda olsun. Özelikle adacayı hiç içilmemeliymiş.
Çok sevindim. Çok kusur ins katlanarak devam eder.
Ben okuduğum makalelerden bu bilgilere ulastim.Yoksa dr bana sundan bundan diye açıklama yapmadı.kızlar benim ilk tüp denmemdi ama 3. gun embriyosu konuldu. 10 tane yumurtam döllenmişti. bence yanılıyosunuz doktorundan doktoruna değişiyor kaçıncı gun koydukları.
Öyle şeylere zaten takılmaya arkadaşlar. Ben bilimsel olarak okumuştum o bilgiyi yazdım. İster 3. Gun ister 5. Gün olsun. Bunun tutup tutamaylâ çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bu seferki benim ilk 3.gün embriyo transferi denemem ama başkasınin tutup tutmadığını araştırıp kendimi strese sokmuyorum. Buna gerek te yok. İnsan biyolojileri farklı o yüzden gösterdiği etki ve tepkilerden farklıdır. Başkasına olan aynısı bana da olacak diye düşünüp stres yapmayın moralini düşürmeyin. Umutla olacağını düşünüp kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun.bencede doktordan doktora değişiyor bazı arkadaşlar kendi fikirlerini yazmış ama diğerleri kasılıyo stres oluyor bukez benımkı 3. yok 5. tuttumu tutmazmı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?