2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aynen bu donemde en onemli ve zor is kafayi rahatlatmak, onu bi basarsak...

kızlar ben şimdi 09/11 de yumurta toplama 12/11 de transfer oldu ya benım şimdi kaçıncı gün olyor en erken nezaman test yapılır ki

Canım saat hesabı yap. Mesela 24 saat gibi düşün. 12 kasımda konuldu persembe sabahı. O zaman cuma sabahı 1. Gun. Cumartesti sabahı 2. Gun derken bugun sabah 6. Günün oluyor. 12. Gün de genelde test yapın deniyor

Yaptığın iyiliğin mükafatını alacaksın eminim güzel kalpli insan. Hiçbir şey olmaz inşallah. Gözlerimi doldurdun.

anldım canım tşk ederim evet 24/11 gunu testım ben belki görümcem pazar gunu gidecek o gitmeden bir yapalım diyoruz .

Ya dayanamayip erken test yaptiranlar var beklemek cok zor zaten.
Ama ben dayanip dr hangi gun dediyse o zaman tets yapmayi dusunuyorum. Biliyorum cok zor ama hatta bilmiyorum belki de dayanamam.
Ama biraz daha katlanabiliyosan bekle derim
pazar gününe kadar beklicem kesin zaten dışarı çıkarmayı bırak görümcem herşeyimle ilgileniyor penceredn bile dışarı bakamıyorum

Benımde test gunum 23 kasım. 10 kasımda transfer oldum. Nasıl dayancam bılmıyorum acaba cumartesi gidip bir baksam mı diyorum
canım doktorn dediği tarıhten bi kaç gün yaptırmakta sakınca yok bence varsa değer düşük çıkar ama 50 -60 gibi bir değer çıkar yoksa zatan yoktur bence yaptır cumartesi günü

Kızlar bir de aklıma geldi, ıhlamur dısında bitki çayı içmeyin, bitki çayları bu dönemde ve hamilelik sürecinde zararlı olabılıyormus içindeki maddeler. Aklınızda olsun. Özelikle adacayı hiç içilmemeliymiş.

ben normal çay bile içmiyorum gunde 1 bardak dışında

kızlar benim ilk tüp denmemdi ama 3. gun embriyosu konuldu. 10 tane yumurtam döllenmişti. bence yanılıyosunuz doktorundan doktoruna değişiyor kaçıncı gun koydukları.
Ben okuduğum makalelerden bu bilgilere ulastim.Yoksa dr bana sundan bundan diye açıklama yapmadı.

Son düzenleme:
bencede doktordan doktora değişiyor bazı arkadaşlar kendi fikirlerini yazmış ama diğerleri kasılıyo stres oluyor bukez benımkı 3. yok 5. tuttumu tutmazmı dıye
Öyle şeylere zaten takılmaya arkadaşlar. Ben bilimsel olarak okumuştum o bilgiyi yazdım. İster 3. Gun ister 5. Gün olsun. Bunun tutup tutamaylâ çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bu seferki benim ilk 3.gün embriyo transferi denemem ama başkasınin tutup tutmadığını araştırıp kendimi strese sokmuyorum. Buna gerek te yok. İnsan biyolojileri farklı o yüzden gösterdiği etki ve tepkilerden farklıdır. Başkasına olan aynısı bana da olacak diye düşünüp stres yapmayın moralini düşürmeyin. Umutla olacağını düşünüp kendinizi mutlu etmenin yollarını bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…