Canım tam hatırlamıyorum 2-3 gune baslamıştı transfer sonrası. 2. Gunun gecesi agrımıstı bıraz hatta uykudan uyanmıştım agrıdan hatırlıyorum.
kızlar benim ilk tüp denmemdi ama 3. gun embriyosu konuldu. 10 tane yumurtam döllenmişti. bence yanılıyosunuz doktorundan doktoruna değişiyor kaçıncı gun koydukları.Canım genelde 5. Gün embriyosu tefcihvediliyor. 3. Gun ise embriyoşu 4 ve 4 un altında olanlara birde daha önce tup bebek başarısızlığı olanlara uygulanıyor genellikle. Benim ilk 3 ü 5. Gündü amà bu 4. Şu 3.gün embriyosu konuldu bugün 8.günüm bekliyorum. Dr en iyisini bilir...
Herkeste farklı ama kımınde belirti oluyormuş kiminde olmuyormuş o yüzden hiç kafana takma.Ben hicbisi hissetmiyorum yahuuu gayet normalim
Hamilesin insallah ondanBenim bugün 9.gün. Ağrılarım 5.günden sonra artarak devam etti. 3 gün kaldı testime bakalım ne çıkacak.son günlerde torğun bir baş dönmesi ve üşüme hissim var. Özelikle ayaklarım bir üşüyor bir duruyor. Anlamadım neden
bende normaldim 3 gundur falan var canım oda uzun değil arada geliyorBen hicbisi hissetmiyorum yahuuu gayet normalim
AynenHerkeste farklı ama kımınde belirti oluyormuş kiminde olmuyormuş o yüzden hiç kafana takma.
İnşallah canım. Rabbim bu yola giren Ümitle bekleyen tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Hepimiz çok güzel sonuçlarla alalım yavrularımız kucağımıza İnşaşlahHamilesin insallah ondan
Canım oyle gerınmekten bısey olmaz. Ben bugun agır kaldırdım dıye bıraz netten arastırdım. Bakın ne yazıyor. Hem acıbademın doktoru yazmıs hem memorial. O yuzden kötü şeyler aklımıza getirmeyelim. İnsanız sonucta ne bılım geriniriz, uzanırız hayat devam edıyor alıskanlıklar var. Bebısler tutunduysa eger kuvvetli onlar hemen bırakmazlar bizi.Canim zorlandigini hissetmediysen bisey olmaz merak etme. Ben de dort kilo yuk tasidim. Allah razi olsun kedicigi de goturmussun keske herkes senin gibi olsa.
Aslinda ben de sabah biseyden korktum
Ben de sizinle paylasi.
Sabah uyanmak uzereyken sooyle bi gerindim vucudumla kasigima biraz agri girdi hemen toparlandim, zaten uyk u sersemiydim. Hani uzanmayin diyorlar ya bu sekilde gerindim o da bi nevi uzanma gibi mi kizlar
Cok korktum
Evet aynen canim mustafa bahcecinin bi makalesinde okumustum. Kimileri besinci gune gelsin emin olalim diyo kimileri de ana fahmi en guzwl ortam belki disarida besinci gunu goremez ama ana rahminde gorur diyo iki bakis acisi da dogru demisti. Valla ben de dr a biraktim bosuna o kadar dirsek curutmemisler. kaldi ki hepimiz dr umuzu cok arastirdik guvencez yapcak bisi yok :)kızlar benim ilk tüp denmemdi ama 3. gun embriyosu konuldu. 10 tane yumurtam döllenmişti. bence yanılıyosunuz doktorundan doktoruna değişiyor kaçıncı gun koydukları.
bencede doktordan doktora değişiyor bazı arkadaşlar kendi fikirlerini yazmış ama diğerleri kasılıyo stres oluyor bukez benımkı 3. yok 5. tuttumu tutmazmı dıyeMerhaba canim. O dr da dr a degisiyo. Mustafa Bahceci nin bi makalesinde okumustum. 3. ya da 5. gun embriyosu tartismali bi konu, bazilarimiz laboratuar ortaminda besinci gune gelmesini beklerken bazilari ana rahminin daha iyi bi gelisme ortami oldugunu dusunup ucuncu gun ana rahmine koyulmasini daha dogru buluyor, tartisilir iki bakis acisi da yanlis degil demisto. Aklimda kalmis belki icini rahatlatir
Inşallahİnşallah canım. Rabbim bu yola giren Ümitle bekleyen tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Hepimiz çok güzel sonuçlarla alalım yavrularımız kucağımıza İnşaşlah
Inşallah
Canım oyle gerınmekten bısey olmaz. Ben bugun agır kaldırdım dıye bıraz netten arastırdım. Bakın ne yazıyor. Hem acıbademın doktoru yazmıs hem memorial. O yuzden kötü şeyler aklımıza getirmeyelim. İnsanız sonucta ne bılım geriniriz, uzanırız hayat devam edıyor alıskanlıklar var. Bebısler tutunduysa eger kuvvetli onlar hemen bırakmazlar bizi.
Bence bu 3. Gun 5. Gün meselesi doktordan çok embrıyonun laboratuvar ortamındaki degerlerıne göre belirleniyor. Embrıyolog var doktor var bıyolog var. Bu konu uzerıne yıllarca okumuslar, yani ben 3. Gun koyayım sen 5. Gün koy demekten ziyada bizim bilmediğimiz bir sürü tıbbı sonuç ve düşünce vardır. O yuzden herkesin degişiyordur, bu bize anlayabılcegımız dılden anlatılanlar. Ama doktorumuz ve ekibi o embriyonun hangi gün konulursa bızım için daha iyi olacagını düşünüp o gun koyuyorlardır bence. Hepimizin hormonu sonucları farklı. Rahmi fsrklı, ona göre karar alınıyor bence.
Aynen öyle. Mesela bız normal yolla kalsaydık 1 ay sonra en erken farkedecektık yada 1 ayı gectıkten sonra, o zaman biz boyle 3. Gun bugun 8. Gun bugun derken aynı embrıyo dollenip yine rahımde olacaktı yıne dollendıgı gunler olacaktı ama bız bılmıyor olacaktık. Uzanacaktık iş yapacaktık koşacaktık yürüyecektık ne bilim. Aynı surec bılmeden gececkti, herkeste zaten oyle oluyor bılmeyınce. O yuzden tutunduysa ınsallah bizimle, tutmadıysa zaten 24 saat yatsak nafile.cok sagol canim ya
Ya iste boyle normal yoldan olmayip bu kadar ugrasinca insan ister istemez cekiniyor herseyden.
Bizim mantalitemize gore koylulerin hicbirinin cocugunun olmamasi lazim tarlaydi hayvandi derken
6.günkızlar ben şimdi 09/11 de yumurta toplama 12/11 de transfer oldu ya benım şimdi kaçıncı gün olyor en erken nezaman test yapılır ki
Ya dayanamayip erken test yaptiranlar var beklemek cok zor zaten.kızlar ben şimdi 09/11 de yumurta toplama 12/11 de transfer oldu ya benım şimdi kaçıncı gün olyor en erken nezaman test yapılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?