2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
bisey olmaz Allahin izniyle hava cok guzel cık disari gunes icine islesin ruh hal8n hemen duzelir bende cikip gezicem biraz

Uzanmak, ağır kaldırmak yooooooook. Dikkat lütfen kizdirmayin beni.

Bugun pruloton vurundum bıde kızlar ; ya cok kotuyum bugun ruh halım hıc enerjık degıl kendmı cok kastım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye dua edelım
Hava guzel csnım git hava al yürüyüz ya annene git, iyi gelir. Hep evde olmakta insanı yoruyor psikolojik olarak.

Kizlr ben drum 5. Embryosu konulsun diyorm oda farketmedigni onlarn 3.gun embryosu koydgnu soluyo 3. Gun embryosu yerlestrip tutan varmi yaaa
Merhaba canim. O dr da dr a degisiyo. Mustafa Bahceci nin bi makalesinde okumustum. 3. ya da 5. gun embriyosu tartismali bi konu, bazilarimiz laboratuar ortaminda besinci gune gelmesini beklerken bazilari ana rahminin daha iyi bi gelisme ortami oldugunu dusunup ucuncu gun ana rahmine koyulmasini daha dogru buluyor, tartisilir iki bakis acisi da yanlis degil demisto. Aklimda kalmis belki icini rahatlatir

3. gun :)
Nasil geccek bilmiyorum.
Kizlar bu adet ahrisi gibi agrilariniz ne zaman basladi.
flzkhan Artemis88 MOMYS mavili33
Ay hatirladigim uyeleri koydum kizlar siz gun olarak benden daha ilerisiniz

Canim zorlandigini hissetmediysen bisey olmaz merak etme. Ben de dort kilo yuk tasidim. Allah razi olsun kedicigi de goturmussun keske herkes senin gibi olsa.
Aslinda ben de sabah biseyden korktum
Ben de sizinle paylasi.
Sabah uyanmak uzereyken sooyle bi gerindim vucudumla kasigima biraz agri girdi hemen toparlandim, zaten uyk u sersemiydim. Hani uzanmayin diyorlar ya bu sekilde gerindim o da bi nevi uzanma gibi mi kizlar
Cok korktum

Hahah ayh hepimiz manyak olduk valla.
Allaha emanetiz olacagi varsa olacak deyip vesvese yapmamamiz lazim da nerdeeee.
Zorlamadiysan bisey olmaz bence kuzum

3. gun :)
Nasil geccek bilmiyorum.
Kizlar bu adet ahrisi gibi agrilariniz ne zaman basladi.
flzkhan Artemis88 MOMYS mavili33
Ay hatirladigim uyeleri koydum kizlar siz gun olarak benden daha ilerisiniz
Benim bugün 9.gün. Ağrılarım 5.günden sonra artarak devam etti. 3 gün kaldı testime bakalım ne çıkacak.son günlerde torğun bir baş dönmesi ve üşüme hissim var. Özelikle ayaklarım bir üşüyor bir duruyor. Anlamadım neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…