Aynen aynen ben de uc gun geciktim ki geciktigim nadirdir :) ben de gidene kadar cok heyecanliydim simdi normale dondum. Ben artik cok didiklemeden akisina birakmak istiyorum.ben kalcadan igne vermelerinden korkuyodum her defasinda git gel istemiyodum hastaneye. Simdilik iki tane gobekten var. Carsamba gunu de kontrole gidicem. Insallah cok stres yapmadan huzurlu geciririz sureci. Bu surecte beni ne en cok rahatlatacaksa onlari yapicam bir suru kitap aldim bir suru arkadas gorusmesi ayarladim yeter ki bu konuyu cok dusunmeyeyim :)Inanin stresten ha oldum ha olcam derken 2gun geciktim bile:) ama sonunda oldu benimde icim bi tufah oldu esim bile heyecanlandim simd diyor.ins bizde artik pozitifleri gorduk diye sevinc gozyaslari dokeriz :)
inşallah canım inşallah sizde yazın rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende başladım lucrinegelişmeleri yaz canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberler ver bize
yazarız tabiki :) canım adetin kaçıncı günü iğnelere başlanıyorinşallah canım inşallah sizde yazın rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende başladım lucrine
daha 12 günüm var ozaman :)Genel de adetin 3. Günü ilaç ve iğnelere başlanıyor canım.
Bu genelde boyle mi? Ben ilk gunden basladim ignelere kafam karisti vallaGenel de adetin 3. Günü ilaç ve iğnelere başlanıyor canım.
Bu arada baslayana kadar bende de bir heyecan bir heyecan gun sayiyordum :)daha 12 günüm var ozaman :)
inş. çok güzel boyutlara ulaşmışlardır .banada decavit verdi onu içiyorum :)Bu arada baslayana kadar bende de bir heyecan bir heyecan gun sayiyordum :)
Ignelere basladim sifir heyecan. Degisik miyim neyim? Yarin kontrolum var ay yumuryalarim ne alende diye hic merak etmiyorum enteresan cidden
hoş geldin canım inş. ilk seferde kavusursun bebişine aşamaları bizle paylaş lütfen :)Merhaba, bu topic için üyelik aldım. Bu akşamki ilk doz Puregonumla ben de başlıyorum.
ben adetin 21 günü iğnelere başladımyazarız tabiki :) canım adetin kaçıncı günü iğnelere başlanıyor
hadi hayırlısı ile inşallah buraya hamileyız diye uzun uzun payşaımlar yapmayı da rabbım nasip eder inşallahhoş geldin canım inş. ilk seferde kavusursun bebişine aşamaları bizle paylaş lütfen :)
inşallah canım inşallaahh :) 11 günüm kaldıhadi hayırlısı ile inşallah buraya hamileyız diye uzun uzun payşaımlar yapmayı da rabbım nasip eder inşallah
hadi hayırlısı ile inşallah buraya hamileyız diye uzun uzun payşaımlar yapmayı da rabbım nasip eder inşallahMerhaba, bu topic için üyelik aldım. Bu akşamki ilk doz Puregonumla ben de başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?