2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Inanin stresten ha oldum ha olcam derken 2gun geciktim bile:) ama sonunda oldu benimde icim bi tufah oldu esim bile heyecanlandim simdiden diyor.ins bizde artik pozitifleri gorduk diye sevinc gozyaslari dokeriz :)

Inanin stresten ha oldum ha olcam derken 2gun geciktim bile:) ama sonunda oldu benimde icim bi tufah oldu esim bile heyecanlandim simd diyor.ins bizde artik pozitifleri gorduk diye sevinc gozyaslari dokeriz :)
Aynen aynen ben de uc gun geciktim ki geciktigim nadirdir :) ben de gidene kadar cok heyecanliydim simdi normale dondum. Ben artik cok didiklemeden akisina birakmak istiyorum.ben kalcadan igne vermelerinden korkuyodum her defasinda git gel istemiyodum hastaneye. Simdilik iki tane gobekten var. Carsamba gunu de kontrole gidicem. Insallah cok stres yapmadan huzurlu geciririz sureci. Bu surecte beni ne en cok rahatlatacaksa onlari yapicam bir suru kitap aldim bir suru arkadas gorusmesi ayarladim yeter ki bu konuyu cok dusunmeyeyim :)

Merhaba. Arkadaşlar.
Ben de istanbul da yaşıyorum. İlk tüp bebek denemem. Gonapeptyl ignemi oluyorum son 2 gün kontrol için. Muhtemelen artık yumurta toplama zamanını soylicek. Heyecan merak korku diz boyu... Allah hepimizin yüzünü güldürsün... GüZel haberler veririz burda inşallah :)

herkese günaydın kızlar inş.gzüel haberlerle devam ederiz bu topikte hepimiz çok heycanlıyız inş. hepimiz iyi haberi alırız :) benim detay muayenem yarın

Kizlar bugun gittim ignelerimi aldim geldim cumagunu kontrolum var.ilk ignemide yaptim.kendime igne yapamam diyordum ama insan herseyi yapiyor bu yolda..yumoslarimiz buyusun..kucagimiza bebislerimizi alalim ins:)

Bu arada baslayana kadar bende de bir heyecan bir heyecan gun sayiyordum :)
Ignelere basladim sifir heyecan. Degisik miyim neyim? Yarin kontrolum var ay yumuryalarim ne alende diye hic merak etmiyorum enteresan cidden
inş. çok güzel boyutlara ulaşmışlardır .banada decavit verdi onu içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…