2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

maşallah canm kaç adet yumurta var

merhaba kızla benmde bugun transferimin 3. günü.. hamile kalan oldu mu bu ay? belirtilerinizi merak ediyorumm

slm canım bende iğnemi yaptırdım geldim. eşimin yemek yapmasını beklıyorum benımde arada adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. acaba adetmi olcam

Ne ıgnesı cnm senn transfernn kaccncı gunu benım carsamba gunu yapıldı transfer akşam clexane vuryrm kendme

Hemen kanama olmaz arkadasimm..sen dru dinle bakalim sonuc insallah artmis olur..hakkinda hayirlisi neyse o olsunn...

Canim bu isin en buyuk belirtisi adet sancisi galiba. Adet sancisi cekip adet gormuyorsan korkma. Benim transfer gununu saymazsam bugun 1. gun dun sabah olmustum transferimi. Nasil geccek bugunler bilmiyorum bi de basindayim yani :)
Yaa bilmiyorumm...ben ilk 3 gun her sabah agladim..ne bi batma var ne bi kipirti diye..ama..4le 5. Gun adet olacakmisim gibi agrilar oldu bikackeree...allah sabir versin hepimize..

Kızlar napıyosunuz ; bı dısarı cıktım sımdı eve geldım hıc yok bende belirti kasıklarm agrıyodu oda yok ıns yavrularm benı terk etmemıstır

Kacinci gunun du bugunn...allah korusun neden terketsinlerr..insallah simsıkı tutunurlar sanaa...

Sabredebiliyorsan sabret arkadasim..benimde 23 unde test tarihim..

merhaba kızla benmde bugun transferimin 3. günü.. hamile kalan oldu mu bu ay? belirtilerinizi merak ediyorumm

Hayirli olsun canim..benimde 5. Gunum..ilk 3 gun pek bisiyim yokdu..4.5. Gun adet sancilarim var..hayr olur ins..
Yarın 12.günüm kan testi yaptiricam

Ayyyy cok guzell..masallah gelmis catmis gunn...insallah pozitif haber alirsin..bizlerede haber verr...

Cnmmm çarşamba gunu transferim oldu 11ine beta yap dedı doktorum dua edın inş tutmustur ya ıcım bı tuhaf sevınemıyorum bı trfm tuttu dıyor dıer trfm heveslenme nebıleyım karman cormanım ıns tutmustur doktor umıtlı konusuyo ama nebılım

Kızlar napıyosunuz ; bı dısarı cıktım sımdı eve geldım hıc yok bende belirti kasıklarm agrıyodu oda yok ıns yavrularm benı terk etmemıstır
herkeste belirti farkli olabiliyor.hatta bazilarinda hicbir belirti dahi olmuyomus.bebisler seninle canim allahin izniyle.merak etme.

Ben 21 kasimda yaptiricam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…