2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benim 10 kasimda yapildi bendede dun ve bugun basim döndu

Kizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
istanbulda olsam kesinlikle katılmak isterdim

Benimde9 kasımda transferim oldu ben yarın akşam kan testi yaptıcağım hayırlısı artık

Kizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
istanbul da olsaydim kesinlikle katilirdim.ama hamile kalirsam yola falan cikamam yani:) hos boyle diyorumda benim hic umudum yok.

canım canım ağzından bal damlıyor sen nasılsın nasıl geçiyor
Dun oldu transferim. Kendimi cok ruhsuz hissediyorum :) cidden hic transfer olmamisim gibi. Doktor da kendini yormadan normal hayatina devam et dedi o yuzden cok aman aman sakinmiyorum kendimi sacma sapan seyler yapmamak kaydiyla. Ama bugun 1. gun olarak sayarsak gunler pek kolay gecmeyecek. Ben dr a gidip ilaclara baslayinca cok sakinlesmistim heyecanim gitmisti insallah sende de oyle olur carcabuk gecer gunlerin

arkadaslar yeni bir hafta yeni umutlar ve yeni guzel haberlerle gececek insallah.bu hafta bayagi bir kisi test yaptiracakti. takip etmeye aklimda tutmaya calisiyorum fakat kafam o kadar dolu ve yorgun ki almiyor bircok seyi.simdiden test yaptiracak arkadaslara hayirli olsun diliyorum ve guzel, pozitif haberleriyle topigimizi senlendirmelerini diliyorum :)

istanbul da olsaydim kesinlikle katilirdim.ama hamile kalirsam yola falan cikamam yani:) hos boyle diyorumda benim hic umudum yok.
Neden oyle diyosun
Hic oyle dusunme. Dogum bi canlinin olusmasi basli basina bi mucizeyken inan bu konuda bircok sey ne doktorlarin ne de bizim elimizde. Sen kafandan stresi uzaklastir karamsar olma canim yeeter ki

Bnde donmuslarla transfer olcam canım estrofem kullandım ogleden sonra kontrol va ins rahim kalınlığı iyi dir . Geçen ay 8.5 diye yapmadı estrofem dozunu arttırdı ins kalinlaşmistir gidecem ogleden sonra
inş kalınlaşmıştır canım 1 kutumu kullandın canım ben adetin 2. günü başladım estrofeme sabah 2 akşam 2 bugün 9 günüm akşam bitiyor yarın kontrolum var bakalım ne diyecek bugün çok akıntım var sulu neden anlamadım senin kaçıncı deneme ve kaçıncı gün emriyosu olacak canım

Valla cok guzel olur da negatif olursa ben moral bozuklugundan gelemem. Insallah hepimizin ki pozitif olsun da neseli neseli goruselim

ben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah

Bak ya ! O nasil cumle. Umudu yokmus. Olur mu oyle sey. En buyuk kismi atlattik. Ilaclar igneler stress artik minnosu icimize koydular ve tutunacak, tutanlar nasil tutuyor bizim de olacak. Sen icini ferah tut lutfen. Insallah guzel haberler alacagiz :))

Neden oyle diyosun
Hic oyle dusunme. Dogum bi canlinin olusmasi basli basina bi mucizeyken inan bu konuda bircok sey ne doktorlarin ne de bizim elimizde. Sen kafandan stresi uzaklastir karamsar olma canim yeeter ki
bazen umutlu bazen umutsuzum iste.allahim ne derse o tabii.biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta.ama evin icinde olunca daha fazla takiliyomus.kendimi oyalayacak biseyler bulmam lazim ama ne?

Yaaa o ruhsuzluk bendede var asilama tedavilerimde asilamadan sonra druma tutmadi bu diyim kalkip eve gidiyodum sonuc hep negatifti bu transfer isleminde drum gulerek tuttumu tutmadimi dedi bende guzel yere gitti bilmiyorum dedim hala bisey hissetmiyorum sanki hic transfer olmamisim gibi

Gozun aydin darisi basimiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…