- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
canım canım ağzından bal damlıyor sen nasılsın nasıl geçiyorBekleyince boyle oluyo iste :). Hadi canim artik senin de zamanin geldi insallah cok guzel yumurtalarin embriyolarin olu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım canım ağzından bal damlıyor sen nasılsın nasıl geçiyorBekleyince boyle oluyo iste :). Hadi canim artik senin de zamanin geldi insallah cok guzel yumurtalarin embriyolarin olu
Benim 10 kasimda yapildi bendede dun ve bugun basim döndumerhabalar.
Bende 9 kasımda 2 adet transfer oldum. cumartesi test günüm. Ancak dün aşırı derecede karın ağrım ve baş dönmem oldu. Hatta adet oluyorum zannedip acayip moral bozukluğu yaşadım. 1 saat sonra geçti . bugün herhangi bir ağrım yok. Bu beklemek insanı gerçekten çok yoruyormuş .Allah hepimizin yardımcısı olsun
hadi bakalım inş iyi haber ver bizeBenim 10 kasimda yapildi bendede dun ve bugun basim döndu
istanbulda olsam kesinlikle katılmak isterdimKizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
Benimde9 kasımda transferim oldu ben yarın akşam kan testi yaptıcağım hayırlısı artıkmerhabalar.
Bende 9 kasımda 2 adet transfer oldum. cumartesi test günüm. Ancak dün aşırı derecede karın ağrım ve baş dönmem oldu. Hatta adet oluyorum zannedip acayip moral bozukluğu yaşadım. 1 saat sonra geçti . bugün herhangi bir ağrım yok. Bu beklemek insanı gerçekten çok yoruyormuş .Allah hepimizin yardımcısı olsun
Umarım insallahhadi bakalım inş iyi haber ver bize
istanbul da olsaydim kesinlikle katilirdim.ama hamile kalirsam yola falan cikamam yani:) hos boyle diyorumda benim hic umudum yok.Kizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
Dun oldu transferim. Kendimi cok ruhsuz hissediyorum :) cidden hic transfer olmamisim gibi. Doktor da kendini yormadan normal hayatina devam et dedi o yuzden cok aman aman sakinmiyorum kendimi sacma sapan seyler yapmamak kaydiyla. Ama bugun 1. gun olarak sayarsak gunler pek kolay gecmeyecek. Ben dr a gidip ilaclara baslayinca cok sakinlesmistim heyecanim gitmisti insallah sende de oyle olur carcabuk gecer gunlerincanım canım ağzından bal damlıyor sen nasılsın nasıl geçiyor
hoşbuldum canım teşekkürler inş. hepimiz güzel sonuçlar alırızHosgeldin canim aramiza, insallah guzel haberlerini aliriz
Neden oyle diyosunistanbul da olsaydim kesinlikle katilirdim.ama hamile kalirsam yola falan cikamam yani:) hos boyle diyorumda benim hic umudum yok.
inş kalınlaşmıştır canım 1 kutumu kullandın canım ben adetin 2. günü başladım estrofeme sabah 2 akşam 2 bugün 9 günüm akşam bitiyor yarın kontrolum var bakalım ne diyecek bugün çok akıntım var sulu neden anlamadım senin kaçıncı deneme ve kaçıncı gün emriyosu olacak canımBnde donmuslarla transfer olcam canım estrofem kullandım ogleden sonra kontrol va ins rahim kalınlığı iyi dir . Geçen ay 8.5 diye yapmadı estrofem dozunu arttırdı ins kalinlaşmistir gidecem ogleden sonra
Valla cok guzel olur da negatif olursa ben moral bozuklugundan gelemem. Insallah hepimizin ki pozitif olsun da neseli neseli goruselimKizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
istanbul da olsaydim kesinlikle katilirdim.ama hamile kalirsam yola falan cikamam yani:) hos boyle diyorumda benim hic umudum yok.
bazen umutlu bazen umutsuzum iste.allahim ne derse o tabii.biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta.ama evin icinde olunca daha fazla takiliyomus.kendimi oyalayacak biseyler bulmam lazim ama ne?Neden oyle diyosun
Hic oyle dusunme. Dogum bi canlinin olusmasi basli basina bi mucizeyken inan bu konuda bircok sey ne doktorlarin ne de bizim elimizde. Sen kafandan stresi uzaklastir karamsar olma canim yeeter ki
Valla cok guzel olur da negatif olursa ben moral bozuklugundan gelemem. Insallah hepimizin ki pozitif olsun da neseli neseli goruselim
Yaaa o ruhsuzluk bendede var asilama tedavilerimde asilamadan sonra druma tutmadi bu diyim kalkip eve gidiyodum sonuc hep negatifti bu transfer isleminde drum gulerek tuttumu tutmadimi dedi bende guzel yere gitti bilmiyorum dedim hala bisey hissetmiyorum sanki hic transfer olmamisim gibiDun oldu transferim. Kendimi cok ruhsuz hissediyorum :) cidden hic transfer olmamisim gibi. Doktor da kendini yormadan normal hayatina devam et dedi o yuzden cok aman aman sakinmiyorum kendimi sacma sapan seyler yapmamak kaydiyla. Ama bugun 1. gun olarak sayarsak gunler pek kolay gecmeyecek. Ben dr a gidip ilaclara baslayinca cok sakinlesmistim heyecanim gitmisti insallah sende de oyle olur carcabuk gecer gunlerin
Gozun aydin darisi basimiza inşallahben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah