bebişin hayırlı olsun canım 9 ay sımsıkı tutunsun sana canım . adetinin kaçıncı günü transferin oldu canım rahim kalınlığı için ilaç ne kullandın ve tek emriyo mu transfer edildiben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah
Çok sevindim canım inşallah bebeğini sağlıkli sihatli dūnyaya getirirsin . Darısı biz bekleyenlerin başına. Uma r ım Bende mutluluk haberimi sizlerle paylaşabilirimben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah
tamam tamam kizmayin:) ne bileyim umudum gidiyo arada iste.benim ki daha muallakta ya ondan.malum uzun.protokol ve adet olmayi bekliyorum artik ignelere devam ederken.adetimi dort gozle bekliyecegim hic aklima gelmezdi yeminle:)Bak ya ! O nasil cumle. Umudu yokmus. Olur mu oyle sey. En buyuk kismi atlattik. Ilaclar igneler stress artik minnosu icimize koydular ve tutunacak, tutanlar nasil tutuyor bizim de olacak. Sen icini ferah tut lutfen. Insallah guzel haberler alacagiz :))
bazen umutlu bazen umutsuzum iste.allahim ne derse o tabii.biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta.ama evin icinde olunca daha fazla takiliyomus.kendimi oyalayacak biseyler bulmam lazim ama ne?
Istanbulda olanlar el kaldirsin ozamanKizlar aklima ne geldi :) 1 ay sonra falan buradaki dert ortagi oldugumuz sizlerle haftasonu bir sabah kahvalti yapsak ya :) istanbulda olanlar ve gelebilenlerle. Guzel olmaz mi ? Sadece bir dusunce.
aman allahim ne kadar guzel ve bizler icin anlamli:) benimde biseyler bulmam lazim.bu zamana kadar tek hobim calismakti.ne yapabilirim hic bilmiyorum ama oyle cizim yetenegim yok maalesef en iyi cizdigim sey cop adam onu da her zaman iyi cizemem yani o derecede:) birazcik hobi arastirayim ben:)Ben tas boyuyorum hobi olarak :)) bir de uzun yillardan sonra orgu yapayim dedim. Tavsiye ederim :)
Kedim var ona orguden top falanda yaptim.
Bu arada ekte boyadigim bir tas var hepinize gelsin :))
Arasti arastir :)) ben de calisiyorum o yuzden evde oldugum bu gunlerin tadini cikartmaya calisiyorum :)) 12:50 de mesela derya baykal var kanalturkte onu izleyebilirsin :))aman allahim ne kadar guzel ve bizler icin anlamli:) benimde biseyler bulmam lazim.bu zamana kadar tek hobim calismakti.ne yapabilirim hic bilmiyorum ama oyle cizim yetenegim yok maalesef en iyi cizdigim sey cop adam onu da her zaman iyi cizemem yani o derecede:) birazcik hobi arastirayim ben:)
çok güzel olmuşlar bayıldım özellikle de hamile kadına :)Ben tas boyuyorum hobi olarak :)) bir de uzun yillardan sonra orgu yapayim dedim. Tavsiye ederim :)
Kedim var ona orguden top falanda yaptim.
Bu arada ekte boyadigim bir tas var hepinize gelsin :))
yarın güzel sonuçlarını bekliyorum inş canım. ben biraz daha bekleyeyim diye düşünüyorum ama kararsızım :) bu hafta pozitif sonuçlarımız çok olsun inşallahMerhaba canım bende 9 kasımda transfer oldum. 2 tane. Bende bu sabah ahanda regl oldum diye kalktım, akıntı ve ağrı var. Beklemek sinir bozucu, üç gündür abuk subuk korkunç rüyalardan sıçrayarak uyanıyorum. Karnım bazen ağrıyor bazen ağrımıyo. Yarın kan testi yaptırcam, 8. Gün yarın. Artık varsa değerin birazda çıkması lazım kanda diye düşünüyorum.
inş. canım sende yinede çok kalkmamaya calış 2 gün .iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz inş.Dun oldu transferim. Kendimi cok ruhsuz hissediyorum :) cidden hic transfer olmamisim gibi. Doktor da kendini yormadan normal hayatina devam et dedi o yuzden cok aman aman sakinmiyorum kendimi sacma sapan seyler yapmamak kaydiyla. Ama bugun 1. gun olarak sayarsak gunler pek kolay gecmeyecek. Ben dr a gidip ilaclara baslayinca cok sakinlesmistim heyecanim gitmisti insallah sende de oyle olur carcabuk gecer gunlerin
Tebrik ederiz tatlim Allah anali babali huzur icinde buyutsunben de bu ay dondurulmuş embriyo ile denedim. perşembe günü 54 olan beta hcg değeri ile pozitif sonucu aldık. cumartesi tekrar beta hcg bakıldığında sadece 76 ya yükselmişti değer. çok şükür ki bugün ölçtürdüğümüzde 220 leri gördük.. stresli iki günün ardından şükürler olsun hala benimle bebeğim :) rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese hayırlısıyla versin inşallah
bebişin hayırlı olsun canım 9 ay sımsıkı tutunsun sana canım . adetinin kaçıncı günü transferin oldu canım rahim kalınlığı için ilaç ne kullandın ve tek emriyo mu transfer edildi
Yok hic zorlamiyorum kendimi. Insallah birbirimizin mujdeli haberlerini almak nasip olirinş. canım sende yinede çok kalkmamaya calış 2 gün .iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz inş.
canım çok soru sordum kusura bakma jeli transferden sonra mı rahim kalınlığı için mi kullandın?amiin inşallah :) tek embriyo transfer edildi. crionen jel ve cyclo prognynova kullandım. adetimin 18. günü transfer edildi ama bi kaç gün adet gecikmesi yaşadım. herhalde 21. gününe denk gelmesi gerekiyor.
yoo estağfurullah.. jeli rahim kalınlığı 7 mm nin üstüne çıkınca kullanmaya başladım sanırım transferden bikaç gün önceydi.canım çok soru sordum kusura bakma jeli transferden sonra mı rahim kalınlığı için mi kullandın?
anladım canım cevap için çok sagol :) bakalım benimde yarın belli olacak galıba bugün ilaçlarım bitiyor yarın kontrolum varyoo estağfurullah.. jeli rahim kalınlığı 7 mm nin üstüne çıkınca kullanmaya başladım sanırım transferden bikaç gün önceydi.
rica ederim ne demek :) inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın.. benimkide 5. gün embriyosuydu.anladım canım cevap için çok sagol :) bakalım benimde yarın belli olacak galıba bugün ilaçlarım bitiyor yarın kontrolum var
büyük ihtimalle haftaya transferim olur 5 .gün emriyosu olacak inş.
Kacinci gun bugun transferin. Kapanma tatlim eve cik yuruyus yap yormadan. Bisehlerle mesgul ol ki kendini dinlemeyesin. Kitap oku orgu or puzzle yap yeter ki aklinda hep olmasinbazen umutlu bazen umutsuzum iste.allahim ne derse o tabii.biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta.ama evin icinde olunca daha fazla takiliyomus.kendimi oyalayacak biseyler bulmam lazim ama ne?
Belki boylesi daha iyi diyorum. Ne karamsarim ne de iyimser. En azindan tutmazsa o kadar umitlenmemis olurum diyorum. Kismet...Yaaa o ruhsuzluk bendede var asilama tedavilerimde asilamadan sonra druma tutmadi bu diyim kalkip eve gidiyodum sonuc hep negatifti bu transfer isleminde drum gulerek tuttumu tutmadimi dedi bende guzel yere gitti bilmiyorum dedim hala bisey hissetmiyorum sanki hic transfer olmamisim gibi
Allah hakkimizda hayırlısını versin insallahBelki boylesi daha iyi diyorum. Ne karamsarim ne de iyimser. En azindan tutmazsa o kadar umitlenmemis olurum diyorum. Kismet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?