2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar.
Bende 9 kasımda 2 adet transfer oldum. cumartesi test günüm. Ancak dün aşırı derecede karın ağrım ve baş dönmem oldu. Hatta adet oluyorum zannedip acayip moral bozukluğu yaşadım. 1 saat sonra geçti . bugün herhangi bir ağrım yok. Bu beklemek insanı gerçekten çok yoruyormuş .Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun.

en zoruda beklemek ya allah sabır verin inş. bebişlerin seninledir canım

Benim 5. Gün embiriyosu yarïn ikimizde güzel haberlerimizi burada paylaşırız inşallah.yarın akşam hastanede vurdurmam gereken iğnem var gitmişken kan testide yaptïrmak istiyorum

Canim inşallah güzel haberler veririz

Hosgeldin canim aramiza, insallah guzel haberlerini aliriz

Merhaba canım bende 9 kasımda transfer oldum. 2 tane. Bende bu sabah ahanda regl oldum diye kalktım, akıntı ve ağrı var. Beklemek sinir bozucu, üç gündür abuk subuk korkunç rüyalardan sıçrayarak uyanıyorum. Karnım bazen ağrıyor bazen ağrımıyo. Yarın kan testi yaptırcam, 8. Gün yarın. Artık varsa değerin birazda çıkması lazım kanda diye düşünüyorum.

Cnm sen dogu ferrtılde kıme oluyosun tedavını ben ugraş beye gıttım
canım ben kemal kahramanın hastasıyım ben tüp bebek tedavini uygulayacağım uğraş beyde bizimle olacak dedi daha bugun hasta oldum yarın tahlillerim var kemal beye gidicem ilaçlarını vereceğim dedi .
sen hangi aşamadasın

Canım ben uğraş beyle bı aşılama yaptım ama pek memnun kalmadım ; kemal kahramanı cok duydum merak etmıyo degılım ınsallah gebelık elde ederım de takıbımı kahraman yapar; ben kayserıde transfer oldum çarşamba gunu bakalım ıns hayırlısı

iyi haberlerini bekliyorum canım kemal beye herkes iyi diyor ve şehir dışındanda çok hastası var konuşuyoruz hastalarlaa inş. hamile kalırsında takibini kemal bey yapar

iyi haberlerini bekliyorum canım kemal beye herkes iyi diyor ve şehir dışındanda çok hastası var konuşuyoruz hastalarlaa inş. hamile kalırsında takibini kemal bey yapar

Amın canımsın amın duanda unutma sende benı. Duamda olcan rabbım kucagını bos bırakmsn

Bnde donmuslarla transfer olcam canım estrofem kullandım ogleden sonra kontrol va ins rahim kalınlığı iyi dir . Geçen ay 8.5 diye yapmadı estrofem dozunu arttırdı ins kalinlaşmistir gidecem ogleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…