• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Beklemekten çok sïkı

Ben konyada yaptı

Konyada yaptırdım salı günü kan testi yaptırmak istiyorum doktor perşembe dedi ama çok merak ediyorum sen nezaman yaptıracaksın
Merhabalar, Konya'da nerede yaptırdınız acaba? Benim hastanem de Konya Medicana..

Üf ne zor beklemek ya ne buyuk erdem sabır ; sonu selamet olsun ya cokcakldm uzanmkatn annemın evıde asansorsuz 3.kat dıye kac gndr gıtmedım haberı yok dıye kmsenn ,ben soylemdm tup bebek yaptrdgmı sıkştrmsnlr bıde onlra laf anlatmym dıye

Üf ne zor beklemek ya ne buyuk erdem sabır ; sonu selamet olsun ya cokcakldm uzanmkatn annemın evıde asansorsuz 3.kat dıye kac gndr gıtmedım haberı yok dıye kmsenn ,ben soylemdm tup bebek yaptrdgmı sıkştrmsnlr bıde onlra laf anlatmym dıye
Sen test yaptın mi canim yada kan verdin mi

Çıkmaz dıyorlar o yuzden uzulmek ıstemedım ama cumartesını nasıl beklıycem bılmıyorm ıkı embrıyo transfer edıldı ve hıc belrtm yok uzlyrm herkes agrmz var fılan dıyo
Bazılarında ağrı oluyor bazılarında olmuyirmus. Üzülme net belirti olmaz zaten ilaçlardan ve bünye den bünyeye değişiyor

Markete falan git canim ben gittim az once agir olmayan seyler aldim geldim hava aldim 2 insan gordum sen nerdesin istanbul mu canim

günaydın kızlar normalde 14 unde regli olmam gerekiyordu daha bugun oldumm :KK70: normalde hep erken olurdu bu ay bekliyorum ya tüp bebek için geç oldu yanı yarın dr a gideceğim
Bekleyince boyle oluyo iste :). Hadi canim artik senin de zamanin geldi insallah cok guzel yumurtalarin embriyolarin olu ;)

günaydın arkadaşlar perşembe günü doktora gıtmiştim gonal f 450 başladı doktor bes gun kullan gel dedı yarın gııdecem ama kafama takıdı doktor muayne ederken sevımlı kstlerın hala duruyo dedı bunlar varken tedavı başladı o ilaçla kistler dahada buyumez mı ya engel olmaz mı tutunmaya

Back