10-12günmüş, en az 16-17 gün geçmiş seninkinin üzerinden artık etkisi kalmamıstır
en güzeli beklemek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10-12günmüş, en az 16-17 gün geçmiş seninkinin üzerinden artık etkisi kalmamıstır
hayırlısı olsun, güzel sonuçlar alman dileğiyle..en güzeli beklemek :)
hayırlısı olsun, güzel sonuçlar alman dileğiyle..
insallahhhh
Oooo maşallah doktora söyledim mi bu sonucuben dayanamadım kan testi yaptırdım 7000 çıktı şimdi sonuç
Oooo maşallah doktora söyledim mi bu sonucu
Bende ona sasirdm, sen moralini bozma inşallah herşey normaldirarıyorum ulaşamadım
12.gün 7000 sonuç olur mu ya 530 dan 4 günde böyle çıkar mı
Bende ona sasirdm, sen moralini bozma inşallah herşey normaldir
Acikcasi bana da çok yuksek geldi ama moralini bozmak istemedim
Acikcasi bana da çok yuksek geldi ama moralini bozmak istemedim
Bende anlamadim ya baya yuksek doktora ulasabilsen biyok yok söyle ne bu allahaşkına rosellaa
Bende anlamadim ya baya yuksek doktora ulasabilsen bi
Eğer çoğul gebelikse artar canım
Ben hic bu kadar yuksek bir değer duymadigm için birşey diyemeyeceğim ama inşallah normaldir
Bence normal cnm çoğul gebeliklerde genelde yüksek oluyor kimi insanın kannina daha çabuk karışıyor oyuzden yüksek çıkabiliyor böyle düşün kötüye yorma cnm tamm baya yüksek çıkmış ama ikiz yada ucuz olabilir başka ne olabilirkiyani transfer sonrası 12.gün 7000 normal mi supsup
Ben hic bu kadar yuksek bir değer duymadigm için birşey diyemeyeceğim ama inşallah normaldir
Bence normal cnm çoğul gebeliklerde genelde yüksek oluyor kimi insanın kannina daha çabuk karışıyor oyuzden yüksek çıkabiliyor böyle düşün kötüye yorma cnm tamm baya yüksek çıkmış ama ikiz yada ucuz olabilir başka ne olabilirki