Benimki de 3cm, bana doktorun 12 gün yat dedi ama ben 1-2 gün yattm sonra kalkip agir olmamak kaydiyla islerimi yapiyrm ve bende de hic belirti yok cnmBende de var maalesef 2 cm. Kafana takma olacağı varsa tüm engellere rağmen oluyor. Ben hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Ağır iş yapmamak şartıyla. hemen işe de başladım. hiçbir belirtim de yok. Ne şişkinlik ne ağrı. Ne olacak merak ediyorum :)
Benimki de 3cm, bana doktorun 12 gün yat dedi ama ben 1-2 gün yattm sonra kalkip agir olmamak kaydiyla islerimi yapiyrm ve bende de hic belirti yok cnm
Sanslimiyiz sanssizmiyiz bilemedim simdi:)Genelde belirti olmuyormuş zaten. Bir doktoru dinledim. Hastalar bizim verdiğimiz ilaçların etkisini gebelik belirtisi sanıyor dedi, ilaçlardan etkilenmeyen hastalar aslında konforlu bir süreç geçiriyor. Gebelik belirtileri 5 haftadan önce başlamıyormuş zaten. :)
Sanslimiyiz sanssizmiyiz bilemedim simdi:)
Hic bir belirti olmayinca kafamda kurup duruyorum bende, inşallah hepimiz hayirlisiyla pozitif sonuçlar alriz, bir de transferden kaç gün sonra banyo yaptn cnm ben ilk defa bugün yaptim 5. GünBence şanslıyız, en azından yaşam kalitemiz düşmedi.
Hic bir belirti olmayinca kafamda kurup duruyorum bende, inşallah hepimiz hayirlisiyla pozitif sonuçlar alriz, bir de transferden kaç gün sonra banyo yaptn cnm ben ilk defa bugün yaptim 5. Gün
Hadi ya bana 3 günden önce dus almayin sakin dendi bende ne olur ne olmaz diye 5 gün bekkedimBenim transfer günü hemşire geldi istediğiniz gibi duş alabilirsiniz hiç sıkıntı yok dedi. Hatta ilk duşu hastanede aldım biraz temizleneyim diye.
Maşallah cnm tebrik ederim, ikiz annelerinden duyduklarim daha yuksek değerlerdi sende biri tutmuş sanirimKızlar bugün degerim 176 çıktı çok şükür:) 2 embriyo transfer olmuştu sanırım biri tutunmuş değil mi ikiz anneleri degerleriniz kaçtı :))
Tesekkurlwr canım insallah devami gelirde 15 gun sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım bu 15 gun nasıl geçecek bilmiyorum :)Maşallah cnm tebrik ederim, ikiz annelerinden duyduklarim daha yuksek değerlerdi sende biri tutmuş sanirim
Geçer geçer:) ahh o heyecani bizde en yakin zamanda yasariz insallahTesekkurlwr canım insallah devami gelirde 15 gun sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım bu 15 gun nasıl geçecek bilmiyorum :)
Insallab canım benim. Rabbim tum isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahGeçer geçer:) ahh o heyecani bizde en yakin zamanda yasariz insallah
Hadi ya bana 3 günden önce dus almayin sakin dendi bende ne olur ne olmaz diye 5 gün bekkedim
Ben yurt disindayim kizlar burda doktorlara kalsa hic yatmayacaz dus alabilir.cok rahatlar ama ben almadim pozitifi gorene kadar dus 8.günde aldjm hersey allahtan nasip oldumu naparsan yap oluyor.Birinşn dediği diğerini tutmuyor her zamanki gibi :)
Cnm bana fazla merdiven cikma demişti ama bazi sitelerde merdiven cikmak bir soruna yol açmaz yaziyorKızlar 3 kat merdiven inip çıkmakta sorun olurmu,ilk haftalarda.
Aynen cnm tutmuyor :)Birinşn dediği diğerini tutmuyor her zamanki gibi :)
Orasi öyle nasip cnm herşey, benim doktor da çok pimpirikli 12 gün yat, eğilip kalkma, TV izleme yarim saatten fazla, telle konuşma utanmasa nefes alma diyecek deli mi neBen yurt disindayim kizlar burda doktorlara kalsa hic yatmayacaz dus alabilir.cok rahatlar ama ben almadim pozitifi gorene kadar dus 8.günde aldjm hersey allahtan nasip oldumu naparsan yap oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?