2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benimki de 3cm, bana doktorun 12 gün yat dedi ama ben 1-2 gün yattm sonra kalkip agir olmamak kaydiyla islerimi yapiyrm ve bende de hic belirti yok cnm

Benimki de 3cm, bana doktorun 12 gün yat dedi ama ben 1-2 gün yattm sonra kalkip agir olmamak kaydiyla islerimi yapiyrm ve bende de hic belirti yok cnm

Genelde belirti olmuyormuş zaten. Bir doktoru dinledim. Hastalar bizim verdiğimiz ilaçların etkisini gebelik belirtisi sanıyor dedi, ilaçlardan etkilenmeyen hastalar aslında konforlu bir süreç geçiriyor. Gebelik belirtileri 5 haftadan önce başlamıyormuş zaten. :)

arkadaşlar ikinci tüp bebek denemesi için istanbul da önerebileceğiniz merkez varmı doktor 2 3 ay bekleyelim dedi ama 2 ay sonra başlamak istıyorum yanlış mı yapıyorum acaba

hangi merkezdesin bilmyorum ama bahçecidençounluk çok memnun hangi hoca olduğu da çok önemli değil,,,ben aytun hn.ın hastasıyımm tavsiye ederim,,,ben de negatifin üzerinden ilaçları kesip hastalandım 2. adetimle başlamak istiyorum bakalım cumartesi görüşmem var doktorumla bakalım o ne diiicek benim başlama talebime

Sanslimiyiz sanssizmiyiz bilemedim simdi:)

Hic bir belirti olmayinca kafamda kurup duruyorum bende, inşallah hepimiz hayirlisiyla pozitif sonuçlar alriz, bir de transferden kaç gün sonra banyo yaptn cnm ben ilk defa bugün yaptim 5. Gün

Benim transfer günü hemşire geldi istediğiniz gibi duş alabilirsiniz hiç sıkıntı yok dedi. Hatta ilk duşu hastanede aldım biraz temizleneyim diye.

Kızlar bugün degerim 176 çıktı çok şükür:) 2 embriyo transfer olmuştu sanırım biri tutunmuş değil mi ikiz anneleri degerleriniz kaçtı :))
Maşallah cnm tebrik ederim, ikiz annelerinden duyduklarim daha yuksek değerlerdi sende biri tutmuş sanirim

Maşallah cnm tebrik ederim, ikiz annelerinden duyduklarim daha yuksek değerlerdi sende biri tutmuş sanirim
Tesekkurlwr canım insallah devami gelirde 15 gun sonra kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım bu 15 gun nasıl geçecek bilmiyorum :)

Ben yurt disindayim kizlar burda doktorlara kalsa hic yatmayacaz dus alabilir.cok rahatlar ama ben almadim pozitifi gorene kadar dus 8.günde aldjm hersey allahtan nasip oldumu naparsan yap oluyor.
Orasi öyle nasip cnm herşey, benim doktor da çok pimpirikli 12 gün yat, eğilip kalkma, TV izleme yarim saatten fazla, telle konuşma utanmasa nefes alma diyecek deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…