2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı olsun çok sevindim adına hamilesin yakında Meleğin seninle olacak inşallah.

Gunaydin kizlar transferimin 5. Günü bugün, az önce bos bulunup yatagi ittirdim sonra aklima geldi hemen biraktm ama karnima ve kasigima bi agri girdi çok korkuyorum tutunmayi engellemismidir acaba, birde transfer öncesi e2 değerlerini yazanlar olmuş benimkini en son opu dan 2 gün önce baktilar yani transferden bir hava önce 3500 cikti çok mu yuksek ki

Ben bu e2 değerini bir türlü anlayamadım zaten. transfer öncesi vicut fazla yumurta ürettiyse yüksek çıkması normalmiş. ama ben de transfer sonrası yükseldi. yani hala yumurtluyoz mu anlayamadım ki hiç

Evet transfer öncesi 1 in altında olması önemliymiş. Transfer sonrası zaten ilaçlarla felan coşuyor arkadaş

Ben bu e2 değerini bir türlü anlayamadım zaten. transfer öncesi vicut fazla yumurta ürettiyse yüksek çıkması normalmiş. ama ben de transfer sonrası yükseldi. yani hala yumurtluyoz mu anlayamadım ki hiç
Benden 8 yumurta toplandi ama e2 baya yuksek cikti, ama benden transfer öncesi ve sonrasi bir test istenmedi

Benden 8 yumurta toplandi ama e2 baya yuksek cikti, ama benden transfer öncesi ve sonrasi bir test istenmedi

Her yer istemiyordur belki. Ben progesteron için opudan beri jel kullanıyorum. transfer sonrası progesteronum düşük çıksaydı, doktor birde iğne ekleyecekti. allahtan ona gerek kalmadı. zaten yok kalçadan fsh yok karından kan sulandırıcı her yerim delik deşik.

Bana hem fitil verdi hem de kalçadan iğne birde kola yapistirilan bant, kalçadan iğne mahfetti beni üzerine oturamiyorum yatamiyorum

Bana hem fitil verdi hem de kalçadan iğne birde kola yapistirilan bant, kalçadan iğne mahfetti beni üzerine oturamiyorum yatamiyorum

Demeke sana en baştan hem iğne hem jel verdi diye istemedi testleri. Yüksektir zaten diye düşünmüştür. İğne çok fena haklısın. Kaçıncı günün senin?

Benim bugün 6. 4. gün embriyosu 1 tane. Cumartesi kan tahlili yapıcam. pazar a denk geliyor 12. gün ben cumartesi baktırırım :)
inşallah pozitif cikar cnm sonucun
Bana da iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama bende çikolata kkisti var o yüzden umutsuzum biraz

merhaba arkadaşlar beninde 8 aralıkta 5. gün 2. kalite 1 tane embiryo transferi yapıldı bugün kan testinte beta-HCG değerim 1315,18 ilk denemem
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.transferden sonra önce neler yaptın.tavsiye edebileceğin şeyler var mı?.sürekli yattın mı.neler yedin içtin?

inşallah pozitif cikar cnm sonucun
Bana da iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama bende çikolata kkisti var o yüzden umutsuzum biraz

Bende de var maalesef 2 cm. Kafana takma olacağı varsa tüm engellere rağmen oluyor. Ben hiçbişey olmamış gibi davranıyorum. Ağır iş yapmamak şartıyla. hemen işe de başladım. hiçbir belirtim de yok. Ne şişkinlik ne ağrı. Ne olacak merak ediyorum :)

hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.transferden sonra önce neler yaptın.tavsiye edebileceğin şeyler var mı?.sürekli yattın mı.neler yedin içtin?
sağol canım 5 gün yattım sadece tuvalete kalktım sonrasında işe başladm ama daha yavaş ve dikkatli hareket ettim , ananas ve bol bol meyve yedim her sabah koca bir bardak ballı süt içtim, inş rabbim hepimizi sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…