Hayırlı olsun çok sevindim adına hamilesin yakında Meleğin seninle olacak inşallah.Canım benim de transferin 4. Gunune kadar kasık agrim batmalarim vardi sonra kalmadi. Dun transferimin 9. gunu test yaptırdım 60 çıktı sounucum. Pazartesi tekrarlayacagim artarsa hamileyim diyebilirim. Belirti arama kendinde canım stres yapma simdiden
merhaba arkadaşlar beninde 8 aralıkta 5. gün 2. kalite 1 tane embiryo transferi yapıldı bugün kan testinte beta-HCG değerim 1315,18 ilk denemem
1 tane transfer yapıldı canımHayırlı olsun, hamilesin sanırım. İkiz mi yoksa, baya yüksek değerin.
Gunaydin kizlar transferimin 5. Günü bugün, az önce bos bulunup yatagi ittirdim sonra aklima geldi hemen biraktm ama karnima ve kasigima bi agri girdi çok korkuyorum tutunmayi engellemismidir acaba, birde transfer öncesi e2 değerlerini yazanlar olmuş benimkini en son opu dan 2 gün önce baktilar yani transferden bir hava önce 3500 cikti çok mu yuksek ki
1 tane transfer yapıldı canım
Hayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin, herhangi bir belirtin oldu mu bu süreçte, bana da iki tana 5. Gün embriyosu transfer edildi1 tane transfer yapıldı canım
Benim ilk tedavimde transeferden önce hiç birşey ölçmediler 3. gün transfer oldum. Merkez değiştirdim dondurulmuş daha iyi oluyor dediler bekliyorum yarın e2 yaptır dediler ama progesteronda yaptırıcağım sayenizde artık daha bilinçliyim Progesteron 1 in altı olmalı diyorlarda e2 'yi kestiremedim? Teşekkür ederim...İşallah hepimiz için hayırlısı olur...
Benim ilk tedavimde transeferden önce hiç birşey ölçmediler 3. gün transfer oldum. Merkez değiştirdim dondurulmuş daha iyi oluyor dediler bekliyorum yarın e2 yaptır dediler ama progesteronda yaptırıcağım sayenizde artık daha bilinçliyim Progesteron 1 in altı olmalı diyorlarda e2 'yi kestiremedim? Teşekkür ederim...İşallah hepimiz için hayırlısı olur...
Benden 8 yumurta toplandi ama e2 baya yuksek cikti, ama benden transfer öncesi ve sonrasi bir test istenmediBen bu e2 değerini bir türlü anlayamadım zaten. transfer öncesi vicut fazla yumurta ürettiyse yüksek çıkması normalmiş. ama ben de transfer sonrası yükseldi. yani hala yumurtluyoz mu anlayamadım ki hiç
Benden 8 yumurta toplandi ama e2 baya yuksek cikti, ama benden transfer öncesi ve sonrasi bir test istenmedi
Bana hem fitil verdi hem de kalçadan iğne birde kola yapistirilan bant, kalçadan iğne mahfetti beni üzerine oturamiyorum yatamiyorumHer yer istemiyordur belki. Ben progesteron için opudan beri jel kullanıyorum. transfer sonrası progesteronum düşük çıksaydı, doktor birde iğne ekleyecekti. allahtan ona gerek kalmadı. zaten yok kalçadan fsh yok karından kan sulandırıcı her yerim delik deşik.
Bana hem fitil verdi hem de kalçadan iğne birde kola yapistirilan bant, kalçadan iğne mahfetti beni üzerine oturamiyorum yatamiyorum
5. Gün cnm seninDemeke sana en baştan hem iğne hem jel verdi diye istemedi testleri. Yüksektir zaten diye düşünmüştür. İğne çok fena haklısın. Kaçıncı günün senin?
5. Gün cnm senin
inşallah pozitif cikar cnm sonucunBenim bugün 6. 4. gün embriyosu 1 tane. Cumartesi kan tahlili yapıcam. pazar a denk geliyor 12. gün ben cumartesi baktırırım :)
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.transferden sonra önce neler yaptın.tavsiye edebileceğin şeyler var mı?.sürekli yattın mı.neler yedin içtin?merhaba arkadaşlar beninde 8 aralıkta 5. gün 2. kalite 1 tane embiryo transferi yapıldı bugün kan testinte beta-HCG değerim 1315,18 ilk denemem
Hepimiz de ayni merak:) beklemek çok zorhayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.transferden sonra önce neler yaptın.tavsiye edebileceğin şeyler var mı?.sürekli yattın mı.neler yedin içtin?
inşallah pozitif cikar cnm sonucun
Bana da iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama bende çikolata kkisti var o yüzden umutsuzum biraz
sağol canım ara ara kasık ağrısı oldu onun dışında hiç bir belirtim olmadıHayirli olsun cnm Allah saglikla kucagina da almayi nasip etsin, herhangi bir belirtin oldu mu bu süreçte, bana da iki tana 5. Gün embriyosu transfer edildi[/QUOTE
sağol canım 5 gün yattım sadece tuvalete kalktım sonrasında işe başladm ama daha yavaş ve dikkatli hareket ettim , ananas ve bol bol meyve yedim her sabah koca bir bardak ballı süt içtim, inş rabbim hepimizi sevindirirhayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.transferden sonra önce neler yaptın.tavsiye edebileceğin şeyler var mı?.sürekli yattın mı.neler yedin içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?