- 24 Mart 2008
- 142
- 64
- 98
- 34
Valla Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Biraz içim rahatladi. Bugun 7.haftaya girdim.6+0 dayim.6+5 de doktora gidicem. Yani 8.haftaya 2 gun kala. Doktorum biraz gec bakıyor. Şükürler olsun kanama yok ins olmaz Allahin izniyle. Ister istemez stres oluyoruz. Yani bide gogusum agriyor arada kasik ağrıyor ama nadir. Oyle olunca belirtide az geldi korktuk bayasağlıkla kucaklarimiza alırız ins
Teşekkür ederim hastalanmadan da olabiliyor demek ki...Icim rahatladi benimda o kadar surecek 10 ocak gibi transfer planliyor...yani yirmi günü bulacak...
Bana koldan yaptılar hastanede öyle devam ediyorum baya acitiyor da gobek daha az acitir mi ordan mi denesem demistim :) Nasıl gidiyor bekleyiş:)canim ben kullanıyorum. doktorum gobekten dedi. çok acıtıyor yaa ve morluklar oluşuyor
Canımm peki adet olmama ihtimali mi var orasını anlayamadım..Doktorum bana olduğunda olduğun gün ertesi gün için randevu al dedi..
Adet gelmeden nasıl tedaviye başlıyorlar anlamadim..sonuclari burdan bildir cok merak ettimEvet aynısını banada söyledi ama benimki gelmedi gelsede gelmesede gel dedi. Bugün gittim işte incelmis rahim duvarim gelmesede başlıyoruz dedi. Işte böyle canım bende baslamaz diye düşünüyordum şaşırdım. ..
Sen son hastalık tarihine göre hesapladin dimi normalde 1 ayda gecirmesi gereken süreci disarda daha hizli tamamladi ve rahime gunlerce yol almasi gerekirken direk konulduya ondan canmSeninle ayniyiz canimmm..5 hafta oluyo ama daha 15gün oldu...nasil olacak bu iş
Adet gelmeden nasıl tedaviye başlıyorlar anlamadim..sonuclari burdan bildir cok merak ettim
Amin cnm evet gercekden cok zor bir surec hele bu sefer cok kastim kendimi malesef bende negatif sonuc aldim aksam kan verdim 0.01 tutmamis bundada vardir bir hayir elbet bende dondurulmuslarla ocakda devam inslh ozaman tutarSeninle durumumuz ayni canim. Benim de bir kızım var 22 aylik.2. Denememde oldu hamdolsun Rabbime . İlk denemem kimyasal gebelik, 2. Denemem kizim oldu. Kendiliğinden hamile kaldim ama.dış gebelik oldu. 3. Deneme yine kimyasal gebelik. Bakalim tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse. Maddi manevi cok yıpratıcı. Ben 38 yasindayim. O yüzden acele ediyoruz. Amh düşük, tek yumurtalik ve tüp var. O da sıkıntılı. Rabbim hayirla saglikla nasip eder inşallah hepimize
Ewet adet tarihinden hesapladim..Yani 5 haftalik gözükmesi normal..Sen son hastalık tarihine göre hesapladin dimi normalde 1 ayda gecirmesi gereken süreci disarda daha hizli tamamladi ve rahime gunlerce yol almasi gerekirken direk konulduya ondan canm
Üzülme ümidini yitirme pes etme.. kendini biraz toparlayip yeniden başlaKixlar malesef benimde negatif 9. Gun bthcg 0.01 yani olmadi
Nerde Yaptırmıştin supsupÜzülme ümidini yitirme pes etme.. kendini biraz toparlayip yeniden başla
Bence 2.ci adetinde baslamalisin. 1 adetinde tamamen rahmin rahatlasın temizlensin 2. Adetinde başlaarkadaşlar 2 tüp bebek arası hiç ara vermeden hemen ertesi ay 2.ye başlayan varmı
benim bu dördüncü denemem 1.ve 2. arası hemen hemen 3ayı bulmuştuBence 2.ci adetinde baslamalisin. 1 adetinde tamamen rahmin rahatlasın temizlensin 2. Adetinde başla
Zaten çok dikkat ettiğimiz için bizi buluyor.Bu süreçte ne kadar rahat hareket ederiz bu da ayrı bir mevzu.Ben de bugün dışarıya çıktım aynen burnumdan su geldi çok korktum.Sıkı sıkıya giyinmeme rğmen eve geldim hemen limonlu çay içtim..Allah ım hayurlısıyla evlatlarımıza kavuştursun bizi inşallah..AYNEN KENDIMI GORDUM YAZILARINDA.CNM BENDE BUGUN COOOOK SIKINTILIYIM.
UF COK YORUCU.HASTALANMAMAK ICINDE EVDEN FAZLA CIKMIYORDUM.BUGUN YEMEGE CIKTIK ESIMLE SONRA EVE GELIR GELMEZ BURNUM AKMAYA BASLADI.NE KADAR DIKKAT EDERSEKTE OLURYOR ISTE.
BENDE 29 UNDA RANDEVUMA GIDICEM OCAKTA TUP BEBEGE BASLARIZ.IGNE ILAC BAKALIM NASIL GECECEK SUREC.BURADAN PAYLASIRIZ.COK ZOR KIMSE ANLAYAMAZ HAKLISIN.BIZLER BIRBIRIMIZE ANLATIRIZ...
Ben kanama sonrası ve kanama öncesi regl dönemimden bir hesap yaptım 21-24 Aralık arası olacam gibi görünüyor şayet olmaz isem ben de ararım doktorumu sorarım bi..Ne iş ya şuna bak..Vardır bir hayır buna inanıyorum elbette sadece biraz daha sabır istiyorum Yaradandan :)Evet aynısını banada söyledi ama benimki gelmedi gelsede gelmesede gel dedi. Bugün gittim işte incelmis rahim duvarim gelmesede başlıyoruz dedi. Işte böyle canım bende baslamaz diye düşünüyordum şaşırdım. ..
Cnm benim anlaya biliyorum ama bence düşünmemeye çalış.. Bende girip site site bakıyordum transfer tarihim şu kaç günlük oluyor işte ne belirti olmalı fln.. Amaa geç yerleşmiş bende mesela boşuna takmışım kafaya.. Hiç belirti yaşamayanlarda var :) takma kafaya herkeste değişiyor ..
Kesinlikle dogru diyorsun. Nette butun sayfalara bakiyoruz. Saglikli ve hayirlo evlatlarimiz olsun ins. Senin kacinci cocuk? Kacinci deneme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?