profile girip orda bebeğinin muhtemel doğacı tarihi yazıyosun onuda son adet tarihinr göre hesplıyosun kaydedince kendiliğinden çıkıyoCanım gebelik Künyesini nerden yapıyoruz. Uzun süredir bunu hayal ediyordum. Artık yapmanın zamanı geldi sanırım ☺
Adet donemim bazen göğüs ağrısı olur bazen olmaz. Onun dışında kasik agrisi olur ara ara. Ne bilim hala belirgin bisi yok. Kanama olmadigi surece iyidir dimi????
Cnm bendede dondurulmuş 5günlük transfer edildi ve bende hastalanmakta zorlandığım için aynı şekilde hastalanmadan rahim duvarını inceleyip hapa başlattı.. Ama bende rahim duvarına bakıp hemen başlaya bilirsin demişti fark nedir bilmiyorum.. Birde bu şekilde hap 10günde değilde 20 günde fln etki göstermiş rahim duvarı hazır olmuştu alakası varmı bilemiyorum..Kızlar aklıma bişey takıldı...Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim...Ben adet olmadım ama rahim kalinligim incelmis olsanda olmasanda 10 gün sonra esrofeme baslicakmisim yani 22 sinde...Dondurulmuş ta âdetin ikinci günü baslanmiyor mu esrofem yada banta bana hiç bant demedi??? Siz nasıl tedavi gördünüz? Deneyimleriniz???
Cnm merhaba. Bende ayın 20 si gibi dondurulmuş transferi olacağım. Adetimn 2. Günü muayne oldum. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim yani perşembe günü. Dekort,folik asit,coraspin zaten kullanıyordum. Günde 3 adet estrofem dahil etti. Salı tekrar kontrole gideceğim. Bant falan yok sadece hap kullanıyorum.Kızlar aklıma bişey takıldı...Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim...Ben adet olmadım ama rahim kalinligim incelmis olsanda olmasanda 10 gün sonra esrofeme baslicakmisim yani 22 sinde...Dondurulmuş ta âdetin ikinci günü baslanmiyor mu esrofem yada banta bana hiç bant demedi??? Siz nasıl tedavi gördünüz? Deneyimleriniz???
Cnm bende herkes gibi korkuyordum ama kanama olmadığı müddetce düşme fln olmazmış, bunu dememin bi faydası olacakmı peki sana ? :) ben bunu öğrenincede ya kalbi atmazsa gelişmezse diye düşündüm öyle halende korkular var .. Takmamaya çalış kafaya ama sakın kendini aşırı gerilmeler ani hareketler sarkıntılardan fln kaçın her fırsatta yat dinlen..
Geçmiş olsun canım nasip deyilmiş Allahım sana inşaallah bir bebek daha nasip eder.Sana hayran kalıyorum okadar negatif sonuç almış olmana ragmen çok güçlü oldugunu düşünüyorum yine umudunu kesmeyip deneyeceksin maşaallah sana canım lütfen üzülme canım arkadaşım ocak ayında pozitif duyguyu yaşarsın oglunu öp kendine iyi bakKızlar benim malesef sonucum negatifartık Ocak Ayında yeniden başlayacam tedâvime Rabbimin elbet bi bildiği var vakti zamanı dolunca elbet benim gibi negatif sonuç alan herkese nasip edecektir Allahtan umut kesilmez . Zaten dün kendimi negatif sonuca ayarlamıştım daha az insanın canı yanıyo hı pozitif çıksaydı tabiki çok çok mutlu olurdum Bu arada pozitif sonucunu alan tüm Arkadaşlara Rabbim yavrularınızı sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlarda inşallah 2016 yılı bizlerin yılı olur
Cnm bendede dondurulmuş 5günlük transfer edildi ve bende hastalanmakta zorlandığım için aynı şekilde hastalanmadan rahim duvarını inceleyip hapa başlattı.. Ama bende rahim duvarına bakıp hemen başlaya bilirsin demişti fark nedir bilmiyorum.. Birde bu şekilde hap 10günde değilde 20 günde fln etki göstermiş rahim duvarı hazır olmuştu alakası varmı bilemiyorum..
Cnm merhaba. Bende ayın 20 si gibi dondurulmuş transferi olacağım. Adetimn 2. Günü muayne oldum. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim yani perşembe günü. Dekort,folik asit,coraspin zaten kullanıyordum. Günde 3 adet estrofem dahil etti. Salı tekrar kontrole gideceğim. Bant falan yok sadece hap kullanıyorum.
Evet canım benimkiler de donduruldu, konuşmuştuk ya unuttun mu :) Ohss olunca erteledi doktorum..Dondurulmuş tedavisi mi seninki?
Seninle durumumuz ayni canim. Benim de bir kızım var 22 aylik.2. Denememde oldu hamdolsun Rabbime . İlk denemem kimyasal gebelik, 2. Denemem kizim oldu. Kendiliğinden hamile kaldim ama.dış gebelik oldu. 3. Deneme yine kimyasal gebelik. Bakalim tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse. Maddi manevi cok yıpratıcı. Ben 38 yasindayim. O yüzden acele ediyoruz. Amh düşük, tek yumurtalik ve tüp var. O da sıkıntılı. Rabbim hayirla saglikla nasip eder inşallah hepimize3. Denemem 33 yasindayim 2 tane 3. Gun embiryosu transfer edilmisdi cok umutluydum aslinda dr. 2 tane cok iyi embiryo transfer ediyofum demisdi ama olmadi benim ilk denemeden 1 kizim var cnm kardes icin bu 2. Denemeydi benim tuplerde sikinti var oyuzden normsl yolla olmuyo birkere oldu oda disgebelikdi rabbime dukur ediyorumm kizim var ona uzun omur versin ama cok kardes istiyo nasip isde inslh bidahakine olur dondufulmuslarim var onlari deniycem
Evet canım benimkiler de donduruldu, konuşmuştuk ya unuttun mu :) Ohss olunca erteledi doktorum..
Seninle ayniyiz canimmm..5 hafta oluyo ama daha 15gün oldu...nasil olacak bu işprofile girip orda bebeğinin muhtemel doğacı tarihi yazıyosun onuda son adet tarihinr göre hesplıyosun kaydedince kendiliğinden çıkıyo
Benimde 450 cikti tek embriyo...ikiz olma ihtimali var miymis böylekızlar ben transferin 7. gününden beri hamile olduğumu biliyorum çok şükür iki güne bi katlanarak arttı değerim bugün normal test günümdü yaptırdm ve 447 çıktı tek embro ransefirm olmasına rağmen sanki ikiz gibi görünüyo değerler siz ne diyosunuz
7.gün 59
9.gün 142
12 gün 447
Canımm peki adet olmama ihtimali mi var orasını anlayamadım..Doktorum bana olduğunda olduğun gün ertesi gün için randevu al dedi..Evet haklısın....10 Ocağı bulacakmis benimki de...
Enox kan sulandirici iğne kullan var mi. Koldan mi göbekten mi yapıyorsunuz hangi daha az aciyo:))
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..Nane yağını alıp yapacam..Dışarıya bi atsam kendimi oksijen iyi gelecek eminim.Ama eve hapsettim kendimi..Neden? Şayet bu süreçte hasta olursam antibiyotik vb. ilaçları kullanamycam hava da soğuk..Hep kaygı..Fazlasıyla temkinli..Aman bi şey olmasın..İnsanız ya..Etten ve kemikten..Bu kadar dayandı demek ki ruhum..Çok yoruyorum kendimi..Birazdan çıkacam bi dışarıya..Kendi kendimin düşmanı oldum resmen ya..
AYNEN KENDIMI GORDUM YAZILARINDA.CNM BENDE BUGUN COOOOK SIKINTILIYIM.Hadi bakalım darısı bana..Ben hala bekliyorum şayet yanlış hesaplamadıysam 21 aralık 23 aralık regl olacam..Olduğum gün ertesi gün için randevu isteyecem ve başlayacak inşallah süreç..2 gün arayla kontroller..ilaçlar..iğne..transfer günü ve sonrasıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?