2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar ben transferin 7. gününden beri hamile olduğumu biliyorum çok şükür iki güne bi katlanarak arttı değerim bugün normal test günümdü yaptırdm ve 447 çıktı tek embro ransefirm olmasına rağmen sanki ikiz gibi görünüyo değerler siz ne diyosunuz
7.gün 59
9.gün 142
12 gün 447

Kızlar aklıma bişey takıldı...Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim...Ben adet olmadım ama rahim kalinligim incelmis olsanda olmasanda 10 gün sonra esrofeme baslicakmisim yani 22 sinde...Dondurulmuş ta âdetin ikinci günü baslanmiyor mu esrofem yada banta bana hiç bant demedi??? Siz nasıl tedavi gördünüz? Deneyimleriniz???

Adet donemim bazen göğüs ağrısı olur bazen olmaz. Onun dışında kasik agrisi olur ara ara. Ne bilim hala belirgin bisi yok. Kanama olmadigi surece iyidir dimi????

Cnm bende herkes gibi korkuyordum ama kanama olmadığı müddetce düşme fln olmazmış, bunu dememin bi faydası olacakmı peki sana ? :) ben bunu öğrenincede ya kalbi atmazsa gelişmezse diye düşündüm öyle halende korkular var .. Takmamaya çalış kafaya ama sakın kendini aşırı gerilmeler ani hareketler sarkıntılardan fln kaçın her fırsatta yat dinlen..

Cnm bendede dondurulmuş 5günlük transfer edildi ve bende hastalanmakta zorlandığım için aynı şekilde hastalanmadan rahim duvarını inceleyip hapa başlattı.. Ama bende rahim duvarına bakıp hemen başlaya bilirsin demişti fark nedir bilmiyorum.. Birde bu şekilde hap 10günde değilde 20 günde fln etki göstermiş rahim duvarı hazır olmuştu alakası varmı bilemiyorum..

Cnm merhaba. Bende ayın 20 si gibi dondurulmuş transferi olacağım. Adetimn 2. Günü muayne oldum. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim yani perşembe günü. Dekort,folik asit,coraspin zaten kullanıyordum. Günde 3 adet estrofem dahil etti. Salı tekrar kontrole gideceğim. Bant falan yok sadece hap kullanıyorum.

Valla Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Biraz içim rahatladi. Bugun 7.haftaya girdim.6+0 dayim.6+5 de doktora gidicem. Yani 8.haftaya 2 gun kala. Doktorum biraz gec bakıyor. Şükürler olsun kanama yok ins olmaz Allahin izniyle. Ister istemez stres oluyoruz. Yani bide gogusum agriyor arada kasik ağrıyor ama nadir. Oyle olunca belirtide az geldi korktuk bayasağlıkla kucaklarimiza alırız ins

Geçmiş olsun canım nasip deyilmiş Allahım sana inşaallah bir bebek daha nasip eder.Sana hayran kalıyorum okadar negatif sonuç almış olmana ragmen çok güçlü oldugunu düşünüyorum yine umudunu kesmeyip deneyeceksin maşaallah sana canım lütfen üzülme canım arkadaşım ocak ayında pozitif duyguyu yaşarsın oglunu öp kendine iyi bak

Teşekkür ederim hastalanmadan da olabiliyor demek ki...Icim rahatladi benimda o kadar surecek 10 ocak gibi transfer planliyor...yani yirmi günü bulacak...

OTE="hgnm, post: 44049049, member: 721029"]Cnm merhaba. Bende ayın 20 si gibi dondurulmuş transferi olacağım. Adetimn 2. Günü muayne oldum. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim yani perşembe günü. Dekort,folik asit,coraspin zaten kullanıyordum. Günde 3 adet estrofem dahil etti. Salı tekrar kontrole gideceğim. Bant falan yok sadece hap kullanıyorum.[/QUOTE]
Cok

Teşekkür ederim ben âdetin 2 günü hemen başlanıyor sanıyordum içim rahatladı. ..

Seninle durumumuz ayni canim. Benim de bir kızım var 22 aylik.2. Denememde oldu hamdolsun Rabbime . İlk denemem kimyasal gebelik, 2. Denemem kizim oldu. Kendiliğinden hamile kaldim ama.dış gebelik oldu. 3. Deneme yine kimyasal gebelik. Bakalim tekrar deneyeceğiz Allah nasip ederse. Maddi manevi cok yıpratıcı. Ben 38 yasindayim. O yüzden acele ediyoruz. Amh düşük, tek yumurtalik ve tüp var. O da sıkıntılı. Rabbim hayirla saglikla nasip eder inşallah hepimize

Benimde 450 cikti tek embriyo...ikiz olma ihtimali var miymis böyle

AYNEN KENDIMI GORDUM YAZILARINDA.CNM BENDE BUGUN COOOOK SIKINTILIYIM.
UF COK YORUCU.HASTALANMAMAK ICINDE EVDEN FAZLA CIKMIYORDUM.BUGUN YEMEGE CIKTIK ESIMLE SONRA EVE GELIR GELMEZ BURNUM AKMAYA BASLADI.NE KADAR DIKKAT EDERSEKTE OLURYOR ISTE.
BENDE 29 UNDA RANDEVUMA GIDICEM OCAKTA TUP BEBEGE BASLARIZ.IGNE ILAC BAKALIM NASIL GECECEK SUREC.BURADAN PAYLASIRIZ.COK ZOR KIMSE ANLAYAMAZ HAKLISIN.BIZLER BIRBIRIMIZE ANLATIRIZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…