- 24 Mart 2008
- 142
- 64
- 98
- 34
Valla Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Biraz içim rahatladi. Bugun 7.haftaya girdim.6+0 dayim.6+5 de doktora gidicem. Yani 8.haftaya 2 gun kala. Doktorum biraz gec bakıyor. Şükürler olsun kanama yok ins olmaz Allahin izniyle. Ister istemez stres oluyoruz. Yani bide gogusum agriyor arada kasik ağrıyor ama nadir. Oyle olunca belirtide az geldi korktuk bayasağlıkla kucaklarimiza alırız ins
Cnm benim anlaya biliyorum ama bence düşünmemeye çalış.. Bende girip site site bakıyordum transfer tarihim şu kaç günlük oluyor işte ne belirti olmalı fln.. Amaa geç yerleşmiş bende mesela boşuna takmışım kafaya.. Hiç belirti yaşamayanlarda var :) takma kafaya herkeste değişiyor ..
Teşekkür ederim hastalanmadan da olabiliyor demek ki...Icim rahatladi benimda o kadar surecek 10 ocak gibi transfer planliyor...yani yirmi günü bulacak...
Aynen cnm bu benim 2.denemem, ilkte hastalandım hapa başladım hemen etki etti fln çok sağlıklı embryo kesin tutar dediler amaa tutmadı, 2.de hastalanmadan paldır küldür oldu anlattığım gibi kesin tutmaz dedim ki tuttu bu sefer allahıma şükür olsun işte..