- 14 Ocak 2014
- 326
- 198
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin bu soruna en net cevabı yeni hamile olanların topiğinde alabilirsin bence.. Sen aşermenin tadını çıkar :)..Darısı da bizlere inşallah..Allah 'ın izniyle inşallahKızlar bugün dışardan turşu aldık bende abarttim 2 tabak yedim ve cok Afedersiniz ishal oldum cok korkuyorum inşallah bişey olmaz sizde ishal durumu yaşayan oldumu?yeni hamiş arkadaşları tebrik ederim rabbim herkese bu duyguyu nasip eder inşallah...
Günaydın canım güzel dileklerin için çok sağol evet oğlum olmadan önce duyduğum negatifler gibi değildi bu defaki.Çok üzüldüm ama bir yandan Allah'ıma şükrettim oğlum var bana bu duyguyu tattırdı dedim Rabbim hiç çocuğu olmayan arkadaşlarada nasip etsin bu duyguyu onlarada tattırsın oğlumun tek olmasını istemiyorum Rabbim inşallah oğluma hayırlı kardeşte verir çünkü biliyorum oğlum şuan küçük ama ilerde bi kardeş mutlaka ister oyüzden tedavi yine görmeyi düşünüyorum bakalım Demek vakti saati dolmamış anlımıza ne yazıldıysa görecez İnşallah sende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım
Geçmiş olsun canım nasip deyilmiş Allahım sana inşaallah bir bebek daha nasip eder.Sana hayran kalıyorum okadar negatif sonuç almış olmana ragmen çok güçlü oldugunu düşünüyorum yine umudunu kesmeyip deneyeceksin maşaallah sana canım lütfen üzülme canım arkadaşım ocak ayında pozitif duyguyu yaşarsın oglunu öp kendine iyi bak
Amin cnm evet gercekden cok zor bir surec hele bu sefer cok kastim kendimi malesef bende negatif sonuc aldim aksam kan verdim 0.01 tutmamis bundada vardir bir hayir elbet bende dondurulmuslarla ocakda devam inslh ozaman tutar
Cnm daha ilk olacak hayırlısıyla inşallah ve ikinci denemem, ilkini ağustosta yaptık ve negatif sonuçlandı.. İkinci denememde positifi gördüm.. inşallah ilk göz ağrım olucak rabbiminde izniyle..
Senin kaçıncı çocul be denemen? Hakkımızda hayırlısı inşallah herpümizin, tüm aynı derdi paylaşanların..
Tskr ederim cnm inslh öyle yapicamÜzülme ümidini yitirme pes etme.. kendini biraz toparlayip yeniden başla
İkitelli bahat hastanesinde ilk kizimda orda yapmisdimNerde Yaptırmıştin supsup
Mrb cnm bende dün negatifi aldım 2. Adetle başlamayı düşünüyorum dondurulmuslarim varBence 2.ci adetinde baslamalisin. 1 adetinde tamamen rahmin rahatlasın temizlensin 2. Adetinde başla
Bana koldan yaptılar hastanede öyle devam ediyorum baya acitiyor da gobek daha az acitir mi ordan mi denesem demistim :) Nasıl gidiyor bekleyiş:)
merhaba cnm. Ben şuan dondurulmuş tedavisindeyim. 2 aralık da adet oldum. 10 aralıkta doktorum estrofeme başlattı. Ayın 21-22 si gibi transferimi yapacaklar inşallah.Günaydın kızlar Dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlar esrofeme âdetin kaçıncı günü basladiniz ve transfer adetten kaç gün sonra oldu???
Hayırlı olsun allah kucağınada versin inşallah transferden sonra olumlu bişey hissettinmiKızlar çok şükür bugün değerim ikiye katlamis Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin. Ben beşinci de gördüm pozitifı çok şükür. Pes etmek yok arkadaşlar. Biz o bebeklerin yeryüzünde nefesinin olacağı günü bekliyoruz. İnanalım dua edelim hiç umutsuzluğa düşmeden inşallah Rabbim kabul eder.
Canimm umarimmm hersey yoluncdadirr benimde belirtilerim ayni hakileligin haftasini son adetten hesaplaniyor dimiKizlar 6.haftam yarin doluyor ve 7 ye giricem.Bende gogus ağrısı dışında bir degisiklik yok. Arada kasık agrisi var. Bebek iyi midir? Haftaya doktora gidicem ilk ultrason olcak. Bebegim ne alemde merak ediyorum. Sizce bisi olsa belli olmazmiydi?? Bide sadece bu belirtiler normal mi??
canım biliyorum nekadar üzelme desemde insan çok üzülüyo Rabbim kızına can sağlığı versin bidahaki denemende inşallah hayırlı sonuç alırsın3. Denemem 33 yasindayim 2 tane 3. Gun embiryosu transfer edilmisdi cok umutluydum aslinda dr. 2 tane cok iyi embiryo transfer ediyofum demisdi ama olmadi benim ilk denemeden 1 kizim var cnm kardes icin bu 2. Denemeydi benim tuplerde sikinti var oyuzden normsl yolla olmuyo birkere oldu oda disgebelikdi rabbime dukur ediyorumm kizim var ona uzun omur versin ama cok kardes istiyo nasip isde inslh bidahakine olur dondufulmuslarim var onlari deniycem
Canimm umarimmm hersey yoluncdadirr benimde belirtilerim ayni hakileligin haftasini son adetten hesaplaniyor dimi
hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..aynı belirtiler bende de var canım benim trasfer 20 kasımdı nasipse yarın ultrason var bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır ve bebişlerimiz bizimledir.. benimde akşamdan sabaha kadar göğüs ağrım vardı birde ayakta fazla kaldım mı dolaştım mı falan kasık ağrısı oluyor onun dışında şuan bişeyim yok...yarın inşallah güzel sonuçlarla döneriz dualarınızı eksik etmeyin...Kizlar 6.haftam yarin doluyor ve 7 ye giricem.Bende gogus ağrısı dışında bir degisiklik yok. Arada kasık agrisi var. Bebek iyi midir? Haftaya doktora gidicem ilk ultrason olcak. Bebegim ne alemde merak ediyorum. Sizce bisi olsa belli olmazmiydi?? Bide sadece bu belirtiler normal mi??
30 kasim transferim oldu 5.gün embriyosu 2 tane 10 aralik test günumdu ben 8.gun evde test yaptim pozitifti 10.gün kan testin de 405 cikti sonucum pazartesi tekrar kan verecemHayır canım tüp bebek hamilelik hesaplamasi var internette onunla yaptim. Bi bak istersen. Iyiyim cok sukur ama dedigim gibi cok belirtim yok. Sen ne zaman transfer oldun?? Kaçıncı gun embriyosuydu??
merhaba cnm. Ben şuan dondurulmuş tedavisindeyim. 2 aralık da adet oldum. 10 aralıkta doktorum estrofeme başlattı. Ayın 21-22 si gibi transferimi yapacaklar inşallah.