• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar sonucumu aldım. 31.47 çıktı. Bugün sekizinci gün. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce değerler? Doktorla daha görüşmedik. Böyle çıkıp değeri yükselen var mı? Ne olur cevap verin
Hayirli olsun canimmm..yükselir insaallah daha...kucagina almak nasip olsun..

Test günün bugün mu senin canim. Canim degerin 2 ye katlayarak gitse iyi bir sonuc. Önemli olan 2 ye katlamasi. Degerin düşüklüğü önemli degil. İnşallah güzel bir şekilde yükselir
Test tarihim yarını canım. Ama yarın fa 9. Gün olacak. Memorial diğer yerlere göre erken istiyor testi. Yani sanırım diğer yerlerdeki test tarihini yani 12. Günü baz alırsak hamileyim inşallah. Bakalım yarın bir daha veriyim de belli olur heralde

cevabin icin cok tesekkur ederim.benim test tarihim 19 aralik fakat ben 17si yapayim diyorum.en azindan negatif cikarsa bosuna ilac almak istemiyorum.sanirim biraz umutsuzluk var.korkuyorum
Canim.bence test tarihinde yap. Bekle, once yapsan ve negatif çıksa dahi ilaclarini son ana kadar kullanman geeekiyor. Kimse ne olacagini bilmiyor. 10. gün kanda bayagi düşük bir deger görüp 12.gün yüksek deger goreni okudum. Yani drun bilgisi olmadan ilaç kesilmemeli.

Test tarihim yarını canım. Ama yarın fa 9. Gün olacak. Memorial diğer yerlere göre erken istiyor testi. Yani sanırım diğer yerlerdeki test tarihini yani 12. Günü baz alırsak hamileyim inşallah. Bakalım yarın bir daha veriyim de belli olur heralde
Evet canim ben de hep memorialdey yaptırıyorum. Orasi erken veriyor tarihi. Ama mantıklı. Döllenme 14.günde oluyor, normal bir ilişkiden 14 gün sonra hamileliginizi öğrenebiliyorsunuz. Bunlar da opudan sonra 14 gün veriyorlar. Hele bazi merkezler 15 gün falan veriyorlar transfer sonrasi. Nasil bir fark bilmiyorum. Ama inşallah seninki güzel bir sekildw katlar değerini

Mrb kızlar bugün 9. Günüm 3. Gün embiryosuyla dün test yaptım yarım saat. Sonra ince bir çizgi cikdi silik akşama doğru daha belirdi bugün ilk idrarla yeniden yaptım bunda hiç çıkmadı sanırım olmadı akşama kan testi yaptircam artık kesin emin olmak istiyorum bu belirsizlik yedi beni ama teste bakılırsa yok 6 gün önce olandan yapdim olsa silikde olsa çıkardı yinede kandada baktirip netlestircem pazartesi test günüm zaten:KK42::KK42::KK42: çok üzgünüm negatif olacağını biliyorum ama yinede bir ümit yaptircam rabbimden gelen herşeye raziyim bundada vardır bir hayır elbet

Hadi bakalım darısı bana..Ben hala bekliyorum şayet yanlış hesaplamadıysam 21 aralık 23 aralık regl olacam..Olduğum gün ertesi gün için randevu isteyecem ve başlayacak inşallah süreç..2 gün arayla kontroller..ilaçlar..iğne..transfer günü ve sonrasıııııııı:KK17:

Dondurulmuş tedavisi mi seninki?

Mrb kızlar bugün 9. Günüm 3. Gün embiryosuyla dün test yaptım yarım saat. Sonra ince bir çizgi cikdi silik akşama doğru daha belirdi bugün ilk idrarla yeniden yaptım bunda hiç çıkmadı sanırım olmadı akşama kan testi yaptircam artık kesin emin olmak istiyorum bu belirsizlik yedi beni ama teste bakılırsa yok 6 gün önce olandan yapdim olsa silikde olsa çıkardı yinede kandada baktirip netlestircem pazartesi test günüm zaten:KK42::KK42::KK42: çok üzgünüm negatif olacağını biliyorum ama yinede bir ümit yaptircam rabbimden gelen herşeye raziyim bundada vardır bir hayır elbet

Moralini bozma. Bekle ve sabret. Icini ferah tut. Ilk deneme mi? Yas kac ? Kacincigun emriyosu??

Moralini bozma. Bekle ve sabret. Icini ferah tut. Ilk deneme mi? Yas kac ? Kacincigun emriyosu??
3. Denemem 33 yasindayim 2 tane 3. Gun embiryosu transfer edilmisdi cok umutluydum aslinda dr. 2 tane cok iyi embiryo transfer ediyofum demisdi ama olmadi benim ilk denemeden 1 kizim var cnm kardes icin bu 2. Denemeydi benim tuplerde sikinti var oyuzden normsl yolla olmuyo birkere oldu oda disgebelikdi rabbime dukur ediyorumm kizim var ona uzun omur versin ama cok kardes istiyo nasip isde inslh bidahakine olur dondufulmuslarim var onlari deniycem

Aslinda bu surec beni cok yipratiyo transferde bile cok utandim oyle gobekden itibaren aciksin dr orayls ugrasiyo cok stresli ve utancti benim icin bu 3. Olmasina ragmen cok utandim birsuru kisi goruyo seni oyle hic hos deil bidaha bunlari yasamakda cok zor geliyo mecbutum ama ne bkleyim kotu hissediyofum kendi mi o sekilde

3. Denemem 33 yasindayim 2 tane 3. Gun embiryosu transfer edilmisdi cok umutluydum aslinda dr. 2 tane cok iyi embiryo transfer ediyofum demisdi ama olmadi benim ilk denemeden 1 kizim var cnm kardes icin bu 2. Denemeydi benim tuplerde sikinti var oyuzden normsl yolla olmuyo birkere oldu oda disgebelikdi rabbime dukur ediyorumm kizim var ona uzun omur versin ama cok kardes istiyo nasip isde inslh bidahakine olur dondufulmuslarim var onlari deniycem

Hic stres etme bak maşallah bir evladin varmis. 2.side vakti gelince olur elbet. Moralini yüksek tut. Biraz daha bekle derim

Hic stres etme bak maşallah bir evladin varmis. 2.side vakti gelince olur elbet. Moralini yüksek tut. Biraz daha bekle derim
Saol cnm ilgin icin bu sksam kanda baktircam yoksada pazartesi tekrar bsktircam cunku dr. Sonucu ogun bildirmem gerekiyor inslh hayirlidi olur hakkimizda

Back