2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı olsun canım. Ben de birazdan kan vermeye gitcem. Dua ediiiiiinnn

Canim birsey sorcam kalp atışını transferin kaçıncı günü görüldü bn transrin17 günü gittimizde kese gorundu sadece bana karnimdan bakildi .sana alttan mi bakıldı bide
Cnm Ben 25 gün sonra gittim özellikle geç gittim biraz alttan bakmasın diye. Karından hem kesesini hemde kalp atılını duyduk çok şükür cnm..

Cnm Ben 25 gün sonra gittim özellikle geç gittim biraz alttan bakmasın diye. Karından hem kesesini hemde kalp atılını duyduk çok şükür cnm..
Maşallah canim rabbim korusun bebeğini ins.bn erken gittim galiba .5.haftanın içindeyim kahverengi lekelenmelerim var çok korkuyom ins bişe olmaz

Kızlar sonucumu aldım. 31.47 çıktı. Bugün sekizinci gün. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce değerler? Doktorla daha görüşmedik. Böyle çıkıp değeri yükselen var mı? Ne olur cevap verin

Ah errik çok sevindim cesaretinede hayran kaldım gözün aydın bir hamisimiz daha oldu benimde 9. Günüm bugün hiç cesaretim yok beta hcg ye korkuyorum kasik ağrım var adet gelecekmiş gibi hissediyorum

Hayırlı olsun çok sevindim yükselir inşallah 8.ci günde iyi bence daha önce böyle bir sonuç almışmıydın güzel görünüyor hayırlısı

Sağolun kızlar. Daha önce hep 0 oluyordu canım. Bilemiyorum ya bakalım hayırlısı okur inşallah

8.güne göre çok güzel canım iki kat artması önemli allah devamını getirsin ins

arkadaşlar bir sey sorucam 3.ve 4, deneme yapan arkdaşlar negatiflerden sonra başka tetkikler yapıldımı yada tedavi yöntemlerini değiştirdilermi bilgi verirseniz sevinirim
ben 4. ye başlıcam perşembe günü negatifi aldım hemşire adet olunca gelin hemn başlayalım dedi ama ben dr. randevu aldım neden tutunmuyor rahimde bir sorun mu var başka testler yapılacak mı bunları sormak istiyorum başka sorun yoksa neden tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…