- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
aralık 2 de transfer oldum. transfer gününü saymazsak 11. gün oluyor canım. çok teşekkür ederim. amin.Hayirli ugurlu olsun canimmmm...kucagina almak nasip olsun ins.kacinci gündü bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralık 2 de transfer oldum. transfer gününü saymazsak 11. gün oluyor canım. çok teşekkür ederim. amin.Hayirli ugurlu olsun canimmmm...kucagina almak nasip olsun ins.kacinci gündü bugün.
hayırlısı inşallah sende pozitif sonucu alırsın canım. benim genelde sağ kasık ağırlıklı adet hissi oldu. başkada birşey hissetmedim. şuan bile şoktayım zaten :)Tebriklerrrrr,Sağlıkla devam etsin inşallah.bende 3 aralıkta transfer oldum bekliyorum 17 sini test için,varmışdı belirti filan,bende tık yok...bugün 8.gün.
Nerdesin,doktorun kim?
Aynı gün transfer olumsuz cnm kaçıncı gün embiryosu senin benim test günüm pazartesi bugün test yaptım erken olandan negatifdi sonradan hayalet bir çizgi olusdu 20 dk sonra çok hayalet 1 saate sonra azcikdaha belirdi ama çok dikkatli bakınca onada güvenmiyorum sen hiç test yaptinmiTebriklerrrrr,Sağlıkla devam etsin inşallah.bende 3 aralıkta transfer oldum bekliyorum 17 sini test için,varmışdı belirti filan,bende tık yok...bugün 8.gün.
Insallah canim insallah allah isteyen herkese nasip etsinHadi bakalim hayirli olsun simdiden. Umarim ilk denemende hemen pozitifi gorursun
2.gün embriyosu benim,yok ben idrar test yapmak istemiyorum stres olmayayım diye,doktorum 15 gün sonrasına verdi test gününü ben 14.gün yapıcam.Aynı gün transfer olumsuz cnm kaçıncı gün embiryosu senin benim test günüm pazartesi bugün test yaptım erken olandan negatifdi sonradan hayalet bir çizgi olusdu 20 dk sonra çok hayalet 1 saate sonra azcikdaha belirdi ama çok dikkatli bakınca onada güvenmiyorum sen hiç test yaptinmi
Cnm ateşin var miKızlar yaa psikolojik mi regl mi olacam bilmiyorum ama ruh halim çok kötü benim.Boğazım acıyor sanırım aft çıktı bademcik bölgemde.Sabahtan beri baş ağrım var ve 3 adet parol aldım 4 saat arayla bana mısın demedi.Eşim dedi ki çok yorgun ve bitkin görünüyorsun.Akşama kadar evde olmama rağmen.Ruh yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor.Tam antideprasanlığım aslında ama zamanlama çok kötü.Ne yapacam ben ya
Gerçekten yürünecek mi jel den sonraaaaaTransfer sonrası crinone jel kullananlar jel sonrası 15 dk yürüyormu sunuz,sabah akşam evde odalar arası volta atmaktan helak oldum,bide proluton depot iğneyi kalçadan kaç günde bir oluyorsunuz bana hafta bir verdi 3.yü olucam.
Yok ateşim canım..Hepsi birbirine karıştı duygularım karmakarışık. Tam psikiyatristliğim aslında ama zaman yanlış.Dudak içinde çıkan aftlardan taa boğazımda çıkmış.Stresten işteCnm ateşin var mi
Canim hersey olacağına varır üzme kendini yazık ya sanaYok ateşim canım..Hepsi birbirine karıştı duygularım karmakarışık. Tam psikiyatristliğim aslında ama zaman yanlış.Dudak içinde çıkan aftlardan taa boğazımda çıkmış.Stresten işte
Tüm isteyen kullara insaallah rüya gibi.
Tebriklerrr. Güzel haberler artmış Forumda. Sağlıkla kucağına al iinşallaharkadaşlar hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Bilgilerim;
değerim :439,64 cıktı. 2 aralıkta transferim olmuştu. İlk denemem acıbadem maslak Dr Bülent Tıraşta tedavi gördüm. 11 yumurta toplandı. 4ü döllendi. 2 sini transfer yaptık. 2 si dondurulmaya müsait olmadılar. Herkese bu yolda sabırlar diliyorum. Maddi ve manevi yorucu süreç.
merhaba kizlar sonunda transferimi bende oldum.2 tane 3.gun embriyosu transfer ettiler. bugun transferimin 3.gunu.sizlere bisey sormak istiyorum.hamile kalan arkadaslar bu pembe veya kahverengi denilen yerlesme kanamasi herkeste oldumu? bende oyle bisey yok.acaba olmadimi?
Kızlar Merhaba. .. 9 aralıkta transfer oldum bugun 2.gunum kasık ağrısı ve baş agrisi yaşıyorum. yaşayan varmı
Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?
Mina33 benimde 3 aralikti transverim beyaz bir akıntı ve kaşık ağrısı var sanırım tutmadı adet olucam
inşallah hayırlısıyla görürsün kesyide rahatlarsın benimde
7.gün 59
9.gün 142
çıktı yani katlaması güzel görünüyo bide yarn kan vericem birsürü şüphe var içimde yani kimyasalsa ya dış gebelikse falan diye kafayıyı yiycem heralde kalp atışını duyana kadar
Kizlar 6.haftam yarin doluyor ve 7 ye giricem.Bende gogus ağrısı dışında bir degisiklik yok. Arada kasık agrisi var. Bebek iyi midir? Haftaya doktora gidicem ilk ultrason olcak. Bebegim ne alemde merak ediyorum. Sizce bisi olsa belli olmazmiydi?? Bide sadece bu belirtiler normal mi??
Canim birsey sorcam kalp atışını transferin kaçıncı günü görüldü bn transrin17 günü gittimizde kese gorundu sadece bana karnimdan bakildi .sana alttan mi bakıldı bideCnm benim seni gördüğüme sevindim inan merak ediyorum ne yaptığını ameliyata gerek kalmadığına çok sevindim...