• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tebriklerrrrr,Sağlıkla devam etsin inşallah.bende 3 aralıkta transfer oldum bekliyorum 17 sini test için,varmışdı belirti filan,bende tık yok...bugün 8.gün.
hayırlısı inşallah sende pozitif sonucu alırsın canım. benim genelde sağ kasık ağırlıklı adet hissi oldu. başkada birşey hissetmedim. şuan bile şoktayım zaten :)

[QUOTE="PEMBEDOLAP, post: 44037972, member: 550176daşlar hamileyim çok şükür. :anneadayı: Darısı tüm isteyenlere inşallah. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Bilgilerim;
değerim :439,64 cıktı. 2 aralıkta transferim olmuştu. İlk denemem acıbadem maslak Dr Bülent Tıraşta tedavi gördüm. 11 yumurta toplandı. 4ü döllendi. 2 sini transfer yaptık. 2 si dondurulmaya müsait olmadılar. Herkese bu yolda sabırlar diliyorum. Maddi ve manevi yorucu süreç.[/QUOTE]

CÇok sevindim süper bir haber bu...Rabbim tamamina erdirsin

Tebriklerrrrr,Sağlıkla devam etsin inşallah.bende 3 aralıkta transfer oldum bekliyorum 17 sini test için,varmışdı belirti filan,bende tık yok...bugün 8.gün.
Aynı gün transfer olumsuz cnm kaçıncı gün embiryosu senin benim test günüm pazartesi bugün test yaptım erken olandan negatifdi sonradan hayalet bir çizgi olusdu 20 dk sonra çok hayalet 1 saate sonra azcikdaha belirdi ama çok dikkatli bakınca onada güvenmiyorum sen hiç test yaptinmi

Aynı gün transfer olumsuz cnm kaçıncı gün embiryosu senin benim test günüm pazartesi bugün test yaptım erken olandan negatifdi sonradan hayalet bir çizgi olusdu 20 dk sonra çok hayalet 1 saate sonra azcikdaha belirdi ama çok dikkatli bakınca onada güvenmiyorum sen hiç test yaptinmi
2.gün embriyosu benim,yok ben idrar test yapmak istemiyorum stres olmayayım diye,doktorum 15 gün sonrasına verdi test gününü ben 14.gün yapıcam.

Kızlar yaa psikolojik mi regl mi olacam bilmiyorum ama ruh halim çok kötü benim.Boğazım acıyor sanırım aft çıktı bademcik bölgemde.Sabahtan beri baş ağrım var ve 3 adet parol aldım 4 saat arayla bana mısın demedi.Eşim dedi ki çok yorgun ve bitkin görünüyorsun.Akşama kadar evde olmama rağmen.Ruh yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor.Tam antideprasanlığım aslında ama zamanlama çok kötü.Ne yapacam ben ya

Kızlar yaa psikolojik mi regl mi olacam bilmiyorum ama ruh halim çok kötü benim.Boğazım acıyor sanırım aft çıktı bademcik bölgemde.Sabahtan beri baş ağrım var ve 3 adet parol aldım 4 saat arayla bana mısın demedi.Eşim dedi ki çok yorgun ve bitkin görünüyorsun.Akşama kadar evde olmama rağmen.Ruh yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor.Tam antideprasanlığım aslında ama zamanlama çok kötü.Ne yapacam ben ya
Cnm ateşin var mi

Transfer sonrası crinone jel kullananlar jel sonrası 15 dk yürüyormu sunuz,sabah akşam evde odalar arası volta atmaktan helak oldum,bide proluton depot iğneyi kalçadan kaç günde bir oluyorsunuz bana hafta bir verdi 3.yü olucam.

Yok ateşim canım..Hepsi birbirine karıştı duygularım karmakarışık. Tam psikiyatristliğim aslında ama zaman yanlış.Dudak içinde çıkan aftlardan taa boğazımda çıkmış.Stresten işte :KK42::KK42::KK42:
Canim hersey olacağına varır üzme kendini yazık ya sana

arkadaşlar hamileyim çok şükür. :anneadayı: Darısı tüm isteyenlere inşallah. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.
Bilgilerim;
değerim :439,64 cıktı. 2 aralıkta transferim olmuştu. İlk denemem acıbadem maslak Dr Bülent Tıraşta tedavi gördüm. 11 yumurta toplandı. 4ü döllendi. 2 sini transfer yaptık. 2 si dondurulmaya müsait olmadılar. Herkese bu yolda sabırlar diliyorum. Maddi ve manevi yorucu süreç.
Tebriklerrr. Güzel haberler artmış Forumda. Sağlıkla kucağına al iinşallah

Kızlar acaba aranızda uyanık olan var mı ben yarın 10:30 da dr gidiyorum reglimin 2.günü ilaçlarımı yanımda götürmemi istediler ilaç eğitimi vereceklermiş acaba bunun dışında e2 ye falan bakacaklar mı yada ultrasonda falan bakıyorlar mı ilk gidişte beni nelerin beklediğini bilmek istiyorum çok heyecanlıyım artık Allah hakkımızda hayırlısını göstersin bizim için doğru zamansa bunu en iyi rabbim görür bilir ol derse olacak Allahın izniyle :KK46:

merhaba kizlar sonunda transferimi bende oldum.2 tane 3.gun embriyosu transfer ettiler. bugun transferimin 3.gunu.sizlere bisey sormak istiyorum.hamile kalan arkadaslar bu pembe veya kahverengi denilen yerlesme kanamasi herkeste oldumu? bende oyle bisey yok.acaba olmadimi?

hayir canim bende olmadi olmasida sart degil, her bünye farkli yasiyor, hatta bazen ayni kisi iki ayri gebeliginde bile farkli yasaya biliyor.. takma bunlara kafani.. insallah olumlu sonuc alirsin..

Kızlar Merhaba. .. 9 aralıkta transfer oldum bugun 2.gunum kasık ağrısı ve baş agrisi yaşıyorum. yaşayan varmı

cnm kasik agrisi ve bas agrisini bende yasadim hatta bas agrisi delirtecekti beni ne otura bildim ne yata bildim... insallah olumlu sonuc alirsin..

Benim de aynı canım dünden beri başım sürekli ağrıyor. Gece de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı. Benim yarın test günüm. Böyle olup da hamile olan var mı?

Mina33 benimde 3 aralikti transverim beyaz bir akıntı ve kaşık ağrısı var sanırım tutmadı adet olucam

kizlar belirttigim gibi bas agrisi ve kasik agrisi bende yasadim siddetlisinden, ve ben positiv gördükten 4 gün sonra devaminda kanamada yasadim ama cok sükür birsey olmadi.. rabbim sakindiktan sonra birsey olmuyormus... insallah olumlu sonuc alirsiniz..

inşallah hayırlısıyla görürsün kesyide rahatlarsın benimde
7.gün 59
9.gün 142
çıktı yani katlaması güzel görünüyo bide yarn kan vericem birsürü şüphe var içimde yani kimyasalsa ya dış gebelikse falan diye kafayıyı yiycem heralde kalp atışını duyana kadar

tatlim o süpheler hic bitmeyecekki :) bende öyleydim ama ben ilk sonuctan sonra test bile yapmadim kiyaslamak icin Doktor gerek yok demisti bende her ufak seyde gittim 3 haftadir sayisiz gittim en son pzrt kovdu dr git pzrt gel tekrar diye :) takmayalim kafaya derim.. hihi

Kizlar 6.haftam yarin doluyor ve 7 ye giricem.Bende gogus ağrısı dışında bir degisiklik yok. Arada kasık agrisi var. Bebek iyi midir? Haftaya doktora gidicem ilk ultrason olcak. Bebegim ne alemde merak ediyorum. Sizce bisi olsa belli olmazmiydi?? Bide sadece bu belirtiler normal mi??

canim takma kafaya echomare echomare yede yazdigim gibi herkes siddetli belirti yasayacak degil, bendede bulanti gelip gitti psikolojik saniyordum henüz üc gündür mahfediyor beni, üstelik Sabah veya Gündüz degil anormal bir sekilde geceleri.... ´gögüs agrisi bendede hic olmadi halende yok mesela cogu yasiyor halbuki.. senin adet dönemin nasil gecerdi normalde?

Cnm benim seni gördüğüme sevindim inan merak ediyorum ne yaptığını ameliyata gerek kalmadığına çok sevindim...
Canim birsey sorcam kalp atışını transferin kaçıncı günü görüldü bn transrin17 günü gittimizde kese gorundu sadece bana karnimdan bakildi .sana alttan mi bakıldı bide

Back