Arkadaşım bence 10 günden önce yapma ama ben dayanıklıyim üzülmem diyorsan 8 gün yap benim bugün 9. Günüm hala test yapmaya korkuyorumarkadaslar benim 3.gun embriyosu ve transferimin 5.gunu bugun.sizce ne zaman test yapsam(kanda) belli olur? yardimci olurmusunuz?
Hayırlı sonuçlarla gel canım inşallahHayırlı olsun canım. Ben de birazdan kan vermeye gitcem. Dua ediiiiiinnn
hayir canim bende olmadi olmasida sart degil, her bünye farkli yasiyor, hatta bazen ayni kisi iki ayri gebeliginde bile farkli yasaya biliyor.. takma bunlara kafani.. insallah olumlu sonuc alirsin..
cnm kasik agrisi ve bas agrisini bende yasadim hatta bas agrisi delirtecekti beni ne otura bildim ne yata bildim... insallah olumlu sonuc alirsin..
kizlar belirttigim gibi bas agrisi ve kasik agrisi bende yasadim siddetlisinden, ve ben positiv gördükten 4 gün sonra devaminda kanamada yasadim ama cok sükür birsey olmadi.. rabbim sakindiktan sonra birsey olmuyormus... insallah olumlu sonuc alirsiniz..
tatlim o süpheler hic bitmeyecekki :) bende öyleydim ama ben ilk sonuctan sonra test bile yapmadim kiyaslamak icin Doktor gerek yok demisti bende her ufak seyde gittim 3 haftadir sayisiz gittim en son pzrt kovdu dr git pzrt gel tekrar diye :) takmayalim kafaya derim.. hihi
canim takma kafayaechomare yede yazdigim gibi herkes siddetli belirti yasayacak degil, bendede bulanti gelip gitti psikolojik saniyordum henüz üc gündür mahfediyor beni, üstelik Sabah veya Gündüz degil anormal bir sekilde geceleri.... ´gögüs agrisi bendede hic olmadi halende yok mesela cogu yasiyor halbuki.. senin adet dönemin nasil gecerdi normalde?
Canım gebelik Künyesini nerden yapıyoruz. Uzun süredir bunu hayal ediyordum. Artık yapmanın zamanı geldi sanırım ☺maşallah darısı başıma allah sağlıkla kucağımızada almayı nasib etsin
cevabin icin cok tesekkur ederim.benim test tarihim 19 aralik fakat ben 17si yapayim diyorum.en azindan negatif cikarsa bosuna ilac almak istemiyorum.sanirim biraz umutsuzluk var.korkuyorumArkadaşım bence 10 günden önce yapma ama ben dayanıklıyim üzülmem diyorsan 8 gün yap benim bugün 9. Günüm hala test yapmaya korkuyorum
Ah errik çok sevindim cesaretinede hayran kaldım gözün aydın bir hamisimiz daha oldu benimde 9. Günüm bugün hiç cesaretim yok beta hcg ye korkuyorum kasik ağrım var adet gelecekmiş gibi hissediyorum
Hayırlı olsun çok sevindim yükselir inşallah 8.ci günde iyi bence daha önce böyle bir sonuç almışmıydın güzel görünüyor hayırlısı
Hamilesin çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah
8.güne göre çok güzel canım iki kat artması önemli allah devamını getirsin ins
Çok teşekkür ederim kızlar. Yarın tekrar yaptırıcam. İnşallah değerim yükselir. Allahım inşallah bütün hepimize nasip etsin. Hıç kimseyi boynu bükük bırakmasınerrik hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.
Çok teşekkür ederim kızlar. Yarın tekrar yaptırıcam. İnşallah değerim yükselir. Allahım inşallah bütün hepimize nasip etsin. Hıç kimseyi boynu bükük bırakmasın
Canim bence beslenmene dikkat et. Ve yürüyüşe çık eşinle. Biraz oksijen, dışarıda sicak birseyler icmek iyi gelir. Evde cok sıcak olmayan bir duş. Sessiz sakin ve loş bir ortam. Ballı ılık süt. Diğer alternatif nane yağı. Baş parmak ile işaret parmak arasi birleşim yerine her iki elde de sür ve 10'a kadar sayarak baski uygula o bölgeye. Sakaklarina da sür. Ama.en güzel yürüyüş. Geçer inşallah benim de cok problemli olmuştu. Dikkat et kendine. Stres direncini düşürüyor olabilirKızlar yaa psikolojik mi regl mi olacam bilmiyorum ama ruh halim çok kötü benim.Boğazım acıyor sanırım aft çıktı bademcik bölgemde.Sabahtan beri baş ağrım var ve 3 adet parol aldım 4 saat arayla bana mısın demedi.Eşim dedi ki çok yorgun ve bitkin görünüyorsun.Akşama kadar evde olmama rağmen.Ruh yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor.Tam antideprasanlığım aslında ama zamanlama çok kötü.Ne yapacam ben ya
Doğru söylüyorsun,çok teşekkür ederim.Aslında her şeyin farkındayım ama duygularımı bastırdığımı düşünüyorum ki böyle ara ara patlaklar veriyor..Allah bizi tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah..Sabır güç versin, imandan ayırmasın..Gerçekten çok zor bir yoldayız, bizi bizden başka kimse anlamaz, anlayamaz..Annelerimiz de buna dahil..Bizi bir biz bir de Rabb'im bilir..Canim hersey olacağına varır üzme kendini yazık ya sana
Evet canim jeli uyguladiktan hemen sonra kalkip yuruyeceksin. Yürüyünce etkili oluyormus. Ozellikle merkezde öyle vurguladılar.Transfer sonrası crinone jel kullananlar jel sonrası 15 dk yürüyormu sunuz,sabah akşam evde odalar arası volta atmaktan helak oldum,bide proluton depot iğneyi kalçadan kaç günde bir oluyorsunuz bana hafta bir verdi 3.yü olucam.
Canım benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..Nane yağını alıp yapacam..Dışarıya bi atsam kendimi oksijen iyi gelecek eminim.Ama eve hapsettim kendimi..Neden? Şayet bu süreçte hasta olursam antibiyotik vb. ilaçları kullanamycam hava da soğuk..Hep kaygı..Fazlasıyla temkinli..Aman bi şey olmasın..İnsanız ya..Etten ve kemikten..Bu kadar dayandı demek ki ruhum..Çok yoruyorum kendimi..Birazdan çıkacam bi dışarıya..Kendi kendimin düşmanı oldum resmen ya..Canim bence beslenmene dikkat et. Ve yürüyüşe çık eşinle. Biraz oksijen, dışarıda sicak birseyler icmek iyi gelir. Evde cok sıcak olmayan bir duş. Sessiz sakin ve loş bir ortam. Ballı ılık süt. Diğer alternatif nane yağı. Baş parmak ile işaret parmak arasi birleşim yerine her iki elde de sür ve 10'a kadar sayarak baski uygula o bölgeye. Sakaklarina da sür. Ama.en güzel yürüyüş. Geçer inşallah benim de cok problemli olmuştu. Dikkat et kendine. Stres direncini düşürüyor olabilir
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım..Hayırlı olsun canım. Ben de birazdan kan vermeye gitcem. Dua ediiiiiinnn
Elma sirkesiyle gargara yapsan antiseptik özelliği var, iyi geliyor. Bence bu stres direncini düşürdü. Aftlar direnç düşünce oluyor. Bende çok olur. Caninin.sikilmasina firsat verme, arkadaslarinla takil. Film izle..kitap oku, zamanini.doldur. bu düşünce seni.yoruyor. Allahim kolaylaştırsın ve pozitifff sonucu nasip etsin.inşallahYok ateşim canım..Hepsi birbirine karıştı duygularım karmakarışık. Tam psikiyatristliğim aslında ama zaman yanlış.Dudak içinde çıkan aftlardan taa boğazımda çıkmış.Stresten işte
Gözüna aydın İnşallah katlanacaktır canım 8. gün erken daha..Dua ya devam..Kızlar sonucumu aldım. 31.47 çıktı. Bugün sekizinci gün. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce değerler? Doktorla daha görüşmedik. Böyle çıkıp değeri yükselen var mı? Ne olur cevap verin
Transferin 4. Gününden itibaren adet ağrısı oluyordu ara ara..sonra 10.gün ohss oldum bunu tetikleyende hamilelikmis..hastanedeydim test hic yapamadim..14.gün kan testi yapildi 450 cikti şükür...belirti adet agrisi birde agzimda eksilik oldu 8~9 gün filan hafif sabah kalkinca..kan testi yapildiginda kesin negatif diye düşündüm hatta cnm..seninde tutar insaallah..Benimde 3 aralıkta transferim oldu tek embriyo ile test 17 aralıkta yapcan 14.gün olacak ,hiçbişi yok bende hareket ,belirti ,his gibi.sen idrar testi filan yaptınmı?belirtin oldumu
Teşekkürler cnmm...5 yil sonra ilk hamileligim..şükür rabbime...eger hamile degilsen darisi basina cnm...Tebrikler@eau03 gözün aydın.
Amiiiinn canım çok çok sağolasın.Dün gece yatmadan elma sirkesiyle gargara yaptım.Süphanallah o ne tesirli bir şey yaktı kavurdu boğazımı..Şu anda boğazım daha iyi inşallah yine yapacam bugün..Arkadaşlarımla vakit geçiremiyorum çünkü hepsi bir telaştaElma sirkesiyle gargara yapsan antiseptik özelliği var, iyi geliyor. Bence bu stres direncini düşürdü. Aftlar direnç düşünce oluyor. Bende çok olur. Caninin.sikilmasina firsat verme, arkadaslarinla takil. Film izle..kitap oku, zamanini.doldur. bu düşünce seni.yoruyor. Allahim kolaylaştırsın ve pozitifff sonucu nasip etsin.inşallah
Hadi bakalım darısı bana..Ben hala bekliyorum şayet yanlış hesaplamadıysam 21 aralık 23 aralık regl olacam..Olduğum gün ertesi gün için randevu isteyecem ve başlayacak inşallah süreç..2 gün arayla kontroller..ilaçlar..iğne..transfer günü ve sonrasııııııııNe kadar sevindim anlatamam tebrik ederim seni...güzel olacağına eminim...Bende doktordan dönüyorum şimdi kızlar. ..Rahim duvarim incelmis lucrin depot vurdu tekrar âdet olsanda olmasanda baslicaz dedi...Ayin 22sindr e2 baktir ve esrofeme basla dedi...31 aralikta kontrole gidicem rahim kalinligina bakicak... Ocak 10 gibi transfer olacak aksi birşey olmazsa...Hakkimiza hayırlısı....Geri sayım başladı....
Test günün bugün mu senin canim. Canim degerin 2 ye katlayarak gitse iyi bir sonuc. Önemli olan 2 ye katlamasi. Degerin düşüklüğü önemli degil. İnşallah güzel bir şekilde yükselirKızlar sonucumu aldım. 31.47 çıktı. Bugün sekizinci gün. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce değerler? Doktorla daha görüşmedik. Böyle çıkıp değeri yükselen var mı? Ne olur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?