2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ilk denemenmiydi?

Hayırlı oldun cnm. Ümitsiz arkafaşlara ümit oldun inş. Bebeklerini kucağına alırsın..

Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk

Hayırlı olsun cnm sonucun..
Evet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.

Zamanı değilmiş demekki cnm lütfen yıpratma kendini rabbimin vardır bir bildiği önce sen iyi olmalısın inş. En kısa zamanda bebeğin sana gelsinn...

AAAA AYNI BENIM HIKAYEME BENZIYOR .
NOLUYOR BIZIM ANNELERE YAA BENIMKIDE 35 INDE DOGURDU USTELIK BEN 18 YASINDA 3 AYLIK EVLIYDIM.
HERKES BENDEN GUZEL HABER BEKLERKEN NASIP OLMADI.SUAN 5 YILLIK EVLIYIM.4 BUCUK YASINDA MINIK BACIM VAR.RABBIM BIZEDE NASIP ETSIN INSALLAH...

İnsallah canim

Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
KIZLAR HAYIRLSI OLSUN GOZUNUZ AYDIN.
SAG SALIM KUCAGINIZADA ALIRSINIZ INSALLAH.
DARISI BANA VE TUM ISTEYENLERE...

EVET SENI CANDAN ANLIYORUM INANKI AYNI SEYLERI COGUMUZ YASIYORUZ.
BEN BU GENC YASIMDA NELER YASADIM ANLATMAKLA OLMUYOR.
HIC KIMSE BIZI ANLAYAMAZ.YASIM 23.FRANSADAYIM 5 YILDIR GURBETTEYIM.
HIC AILEMI GOREMEDIM.DIL SORUNU YABANCI ULKE.KIMSEM YOK.
BIDE USTUNE EVLAT HASRETI KATILDI.BUNUNLA UGRASMAK DUNYANIN EN ZOR SEYI.
SEN ANLATSAN KIMSE ANLAMAZ BIDE USTUNE SACMA SORULAR IMALI LAFLAR.
HER GUN HAMILE HABERI .HAMILE KADINLAR.COCUKLU KADINLAR.
BIR PARKA BILE CIKMAK ISTEMIYOR INSAN.BIR KADIN TOPLANTILARINA BILE RAHATCA GIDEMIYOR INSAN .HEP AYNI CUMLELER ACIYARAK BAKMALAR.BUNLARI HEPIMIZ YASIYORUZ.BEN KENDI AILEMI ARAYIP KONUSMAK BILE ISTEMIYORUM.HEP AYNI SEYLERI SOYLEMELERI CANIMI YAKIYOR .
HER TELEFON GORUSMESINDEN SONRA AGLIYORUM.

GECEN BI MAGAZAYA GITTIM HERKES COCUK REYONLARINA DOLMUS TELASLI .KIMI DOGUM HAZIRLIGI KIMI OKUL KIYAFETI HEYECANI YASIYOR.ELIMI ATTIM BI PEMBE ELBISEYE ALICAKTIM ESIMIN BANA BAKISI ACIR GIBIYDI VE KENDI HALIME O KADAR ACIDIMKI GOZ YASLARIM SEL OLDU HEM ICIME HEM DISIMA AKTI.HALA AGLIYORUM ALAMADIM O MINIK FIRFIRLI ELBISEYI.KIM ISTEMEZ KI .4 ELTIM VAR HER YIL ONLARIN DOGUMLARI TELASLARI VE ONLARA BELLI EDEMEDEN ICIMIN YANISI.BUNLAR NE ZOR SEYLER KIMSEEEE BILEMEEEEZZZ CNM MALESEFF.AMA INSALLAH BIR GUN SEVINIRIZ.DUADAN BASKA BISEY GELMEZ ELIMIZDEN.

Canım merhaba, senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Hangi şartlarda bunları yaşıyorsun tabiki bilmemiz tam anlamıyla anlamamız imkansız ancak özünde hepimiz aynı sorunlarla mücadele ediyoruz. Mücadelede etmeyiliz. Lütfen kendime acıyorum, eksiğim gibi kelimeleri bırak. De demek eksik olmak, ne demek acımak. Evet üzülmemek mümkün değil ancak lütfen bunu sen kendine yapma. Önce senin bu psikolojiden en başta çıkman lazım. İnsanların konuştukları seni üzebilir ancak bu iş bize Allah ın bir sınavı. Ben en başından bu işe hep böyle baktım. Dua ettim kabul olmadı diyorsun ancak kabul olmadı diye dua etmeyi bırakmak Allah a küsmek olur mu. O zaman bizimkisi pazarlık olur. Ben sana dua edeyim sende benim istediklerimi bana ver. Benim hiçbir zaman kolay bir hayatım olmadı. O zamanlarda Allah beni sevmiyormuki diye düşünürdüm. Böyle zamanlarda da hep aklıma peygamberler gelirdi. Ne sevgili insanlar ancak başlarınaa gelmeyen kalmamış. Neler neler, ne sıkıntılar yaşamışlar. Onlar bunları yaşıyorsa ben kimimki. Demekki dünyada böyle bir denge yok. Lütfen sırtını dönme. Bütün bunlar bir sınav ve biz bu sınavı hakkıyla vereceğiz. Fısıltıyla konuşanları, seni kıran kimlerse inan onların da sınavı bu. Belki eşinin, annenin, artık kim varsa etrafında. Bu olau üzerinden birçok insan imtihana alınıyor. Bazıları geçiyor bazıları kalıyor. Sen geçenlerden ol. Bak anneler evlatlarını şehit veriyor, bir kısmı evladının ölümüne tanık oluyor hastalıktan vs. Onu öyle görüyorlar ve hiçbirşey yapamıyorlar. Bundan büyük acı olur mu?. Çok kötü hastalıklara yakalanan insanlar var. Çaresiz olanlar. Allah bu insanların hiçbirisini sevmediğinden mi bu hastalıkları veriyor onlara. Dünyada böyle bir denge yok arkadaşım. Senin daha ilk denemen diye okudum. Ancak 3. de olsa 5. de olsa farketmez. Denemelisin. Sen güçlü olmalısınki mücadele edebilesin. Kendine acımayı, üzülmeyi bırakmalısın. Bunu sadece bu olay için söylemiyorum. Her olay için belli bir üzüntü zamanı vardır. Onu aşmamak gerek ki sonrasında üzüntüyü bırakıp mücadeleye devam edebilesin. Benim durumum çok imkansız dı. Bende erken yumurta azalması vardı sonradan da eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Sudan çıkmış balığa döndük aptallaştık. Sonra o duygu yoğunluğundan çıktık neler yaparız bunu araştırdık. Amh seviyem 0,06 idi. Yani yok denecek kadar az. Dün test günümdü ve pozitif sonuç aldım. Hala hayalde gibiyim. İnanamıyorum. Sana yukarıda yazdıklarımı pozitifi görmüş konuşması kolay tabi gibi sakın düşünme. ben en başından beri böyle düşündüm hep. O kadar umutsuzdum ki daha test günüm gelmeden 2. denemeyi kaç ay sonra yapıyoruz diye bile sormuştum. Bu olay benim hayatımın mucizesi. Bana hediye. Ancak sonunu kimse bilemez. Allahtan başka. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilir. Bunu sakın umutma inancını kaybetme bu eğer senin sınavında bunu başarıyla vereceksin sadece biraz çaba göster. İnşallah en kısa zamanda umduğuna kavuşursun hayırlısıyla ancak bunun için üzülmeyi bırakıp mücadele etmen gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…