2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Evet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.
Canımm bende aynı durumdayım bugün öğrendim kimyassl gebelik Rabbim dayanma gücü versin

Merhaba canımhayırlı olsun bebişin,sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. İşlemlerin ne kadar tuttu? bülent traş mı yaptı işlemini
Evet canım bülent hoca yaptı. Bize mikroçip uygulandı toplam ilaçlarla birlikte 10 bunu buluyor. Ama ben banka calisaniyim özel sigortaya tabiyim o yüzde yarısını ödedi vakıf 5 bine mal oldu bana. Cok şükür pozitifide gördük darısı tüm isteyenlerin başına

Canım çok sveindim .Gözünüz aydın olsun. Lütfen bizler için de dua et

Evet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.
Geçmiş olsun rabbim sabırlar versin ilk denemenizmiydi

Bugün iki olumlu iki de olumsuz sonuç aldık..Allah bullak oldum ben yaa..Acayip ağlayasım var çok doldum.Boğazım düğümlendi ama gelmiyor gözyaşı.Beni anlayan bu hisleri bilen birisine sarılı ağlayıp deşarj olasım var..

Bende çok güveniyorum doktoruma bence en önemlisi de bu çok derinlerden çıkardı beni enerjisiyle yükseltti. .. iki tane koyacağım diyor ikiz de tehlikeli olabiliyor gerçi. ..güzel şeyler olacak yeni yıl hediyesiyle gelecek...

İ

Evet arkadasim ilk denememdi. Besinci gun embryosu idi. Bes tanede dondurulmus var. Ne zaman ikinci denemeye gecilmeli simdi napicam hic bisi dusunemiyorum
Üzülmeyin şükredin dondurulmuşlarınız var yoksa silbaştan başlardınız çok zor olurdu tıpkı bende olduğu gibi

Tebrikler çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Progestan igne kullaniyormuydunuz. Bide doktorunuz ilaclari kesmenizi istedimi. Ben henuz doktorumu aramadim yarin aricam. Bu gunlerimizde gecer insallah.
Hayır canım hap ve jel kullanıyordum drla görüştüm ilaçları kestik inşallah kolay atlatırız bugünleri

Icini ferah tut. Benimde 6 tane 5.emriyom vardı. 1 tane konukdu. Sukurler olsun tuttu. Cumlenizin tutar ins arkadaşlar. Ne olur Umudunuzu kesmeyin. Hepimiz zorlu donemden gectik. Umut olalim birbirimize.

Tesekkurler güzel dileklerin için... Iyi ve guzel destekleriniz bekleyişi kolaylastiriyor...

İnşallah canım ya inşallah..Üzerimden hayırlısıyla şu yük kalksın istiyorum..Bu süreçte en önemli şey doktoruna olan güven gerçekten.Piyasa çok yoğun insanların duygularıyla oynayabiliyorlar..

Üzülmeyin şükredin dondurulmuşlarınız var yoksa silbaştan başlardınız çok zor olurdu tıpkı bende olduğu gibi
Cok hayal kurdum galiba kaptirdim kendimi. Rabbim sizinde en yakin suredr yuzunuz

Gerçekten zor calissam bile hiç aklimda aklımdan çıkmıyor inan... Bide izin isteme stresi bide herkesin soruları yani mecburen biliyor isyerindekiler izinleri bana göre ayarlıyorlar falan falan. ..Geçecek ama atlaticaz hep birlikte. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…