Canımm bende aynı durumdayım bugün öğrendim kimyassl gebelik Rabbim dayanma gücü versinEvet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.
Evet canım bülent hoca yaptı. Bize mikroçip uygulandı toplam ilaçlarla birlikte 10 bunu buluyor. Ama ben banka calisaniyim özel sigortaya tabiyim o yüzde yarısını ödedi vakıf 5 bine mal oldu bana. Cok şükür pozitifide gördük darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba canımhayırlı olsun bebişin,sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. İşlemlerin ne kadar tuttu? bülent traş mı yaptı işlemini
Canım çok sveindim .Gözünüz aydın olsun. Lütfen bizler için de dua etArkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Çok şükür.. Gözünüz aydı ola..Kucağınıza sağlıcakla alın inşallah ve bizlere dua etmeyi unutmaKizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Geçmiş olsun rabbim sabırlar versin ilk denemenizmiydiEvet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.
Evet arkadasim ilk denememdi. Besinci gun embryosu idi. Bes tanede dondurulmus var. Ne zaman ikinci denemeye gecilmeli simdi napicam hic bisi dusunemiyorumGeçmiş olsun rabbim sabırlar versin ilk denemenizmiydi
Benimde doktorum bir tane koyacak muhtemelen.Bir tane ya olmazsayı düşünüyorum.İki olsa da garanti olsa diye.Doktoruma çok gveniyorum o bilir en iyisini diyorum.Allah aşkına düşünmediğimiz ne var ki.O kadar çok yoruldu ki beynimiz ruhumuz.Bizlere de dua et ne olur
Üzülmeyin şükredin dondurulmuşlarınız var yoksa silbaştan başlardınız çok zor olurdu tıpkı bende olduğu gibiİ
Evet arkadasim ilk denememdi. Besinci gun embryosu idi. Bes tanede dondurulmus var. Ne zaman ikinci denemeye gecilmeli simdi napicam hic bisi dusunemiyorum
Tebrikler çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Arkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Progestan igne kullaniyormuydunuz. Bide doktorunuz ilaclari kesmenizi istedimi. Ben henuz doktorumu aramadim yarin aricam. Bu gunlerimizde gecer insallah.Canımm bende aynı durumdayım bugün öğrendim kimyaaramadimyanma gücü versin
Hayırlısı olsun. Gözünüz aydın. Allah kucağınıza almayı nasip etsinKizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Hayır canım hap ve jel kullanıyordum drla görüştüm ilaçları kestik inşallah kolay atlatırız bugünleriProgestan igne kullaniyormuydunuz. Bide doktorunuz ilaclari kesmenizi istedimi. Ben henuz doktorumu aramadim yarin aricam. Bu gunlerimizde gecer insallah.
Bu arada umudunu yitirme dondurulmuşlar var elinizde çok şükürProgestan igne kullaniyormuydunuz. Bide doktorunuz ilaclari kesmenizi istedimi. Ben henuz doktorumu aramadim yarin aricam. Bu gunlerimizde gecer insallah.
Icini ferah tut. Benimde 6 tane 5.emriyom vardı. 1 tane konukdu. Sukurler olsun tuttu. Cumlenizin tutar ins arkadaşlar. Ne olur Umudunuzu kesmeyin. Hepimiz zorlu donemden gectik. Umut olalim birbirimize.
İnşallah canım ya inşallah..Üzerimden hayırlısıyla şu yük kalksın istiyorum..Bu süreçte en önemli şey doktoruna olan güven gerçekten.Piyasa çok yoğun insanların duygularıyla oynayabiliyorlar..Bende çok güveniyorum doktoruma bence en önemlisi de bu çok derinlerden çıkardı beni enerjisiyle yükseltti. .. iki tane koyacağım diyor ikiz de tehlikeli olabiliyor gerçi. ..güzel şeyler olacak yeni yıl hediyesiyle gelecek...
Cok hayal kurdum galiba kaptirdim kendimi. Rabbim sizinde en yakin suredr yuzunuzÜzülmeyin şükredin dondurulmuşlarınız var yoksa silbaştan başlardınız çok zor olurdu tıpkı bende olduğu gibi
Üzülmeyin şükredin dondurulmuşlarınız var yoksa silbaştan başlardınız çok zor olurdu tıpkı bende olduğu gibi
:) İnşallah canım inşallah gerçekten zor imtihandayız..İçimin daralması geçmiyor bir türlü..Eşim bile diyor ki ne kadar uzun sürdü bu defa bi özel günün gelmedi.Şimdi bunu bekliyoruz birde sonrası var..Süphanallaaahhh..Allah aklımıza mukayyet olmamızı nasip etsin..Ben 3 aydır çalışmıyorum çalıştığım iş yeri başka bir şehre taşındı.İyice boşluktayım alit geçmiyor. E herkeste bilmiyor tabii sürecimi.Çok zor geçiriyorum zamanı çoook
Sizinde ilk denemenizmiydi. Dondurulmusunuz varmiBu arada umudunu yitirme dondurulmuşlar var elinizde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?