• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar nihayet regl oldum bugün cumartesi 10:30 da randevum var bütün ilaçlarımı yanımda götürmemi istediler hakkımızda hayırlısı olsun artık.Birde bugün sigarayı bıraktım söz vermiştim kendime regl olduğum gün bırakıcam diye inşallah sözümde durabilirim

Ordann kaççç aynı deneyimi bende yaşadım ve anlıyorum seni kaçış için bir an önce olsunda nasıl olursa olsun die düşünme sakın...Başka merkezlerde daha iyi sonuçlar alacağına eminim yaşadığım için söylüyorum...Donasyon çok ileri yaştada başarılı sonuçlar veriyor yaşın çok genç şu anda hiç gerek yok arkana bakmadan merkez değiştir.Neyseki benimde senin gibi hiç yumurtam kalmamıştı orda yoksa birdaha oraya gitmek zorunda kalıp daha çokkk gider gelirdik oraya mecbur değiliz neyseki...En büyük şansımız bu bence...
Bence bu kadar net bir tavırla konuşmamalısınız ben cumartesi günü oradan kaçççç dediğiniz merkezde tedaviye başlıyorum benim gibi başkaları da başlıyor olabilir sonuç olarak bu insanın motivasyonunu etkiliyor.Benimde daha önce o merkezde 2 arkadaşım ilk denemelerinde hamile kaldı ve eğer sizde hamile kalsaydınız şuanda merkezi övüp yere göğe sığdıramıyor olacaktınız Allah bunu bizim anlımıza yazdıysa devlet hastanesinde yapsanız da olur yazmadıysa amerika da yapsanız da olmaz lütfen yorumlarınızı herkesin okuyabileceğini göz önünde bulundurarak yapın yorumlarınızı biz buraya birbirimize destek olmak motive etmek için giriyoruz .Sizde hayırlısıyla yavrunuza kavuşursunuz inşallah.

Arkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Allah sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip etsin canım bebişini darısı isteyen herkesin tez zamanda başına inşallah :KK46::anneadayı:

Kızlar nihayet regl oldum bugün cumartesi 10:30 da randevum var bütün ilaçlarımı yanımda götürmemi istediler hakkımızda hayırlısı olsun artık.Birde bugün sigarayı bıraktım söz vermiştim kendime regl olduğum gün bırakıcam diye inşallah sözümde durabilirim

Darisida bana...yarın olsam bende doktora gitsem...çok sevindim senin adına. ..

Bence bu kadar net bir tavırla konuşmamalısınız ben cumartesi günü oradan kaçççç dediğiniz merkezde tedaviye başlıyorum benim gibi başkaları da başlıyor olabilir sonuç olarak bu insanın motivasyonunu etkiliyor.Benimde daha önce o merkezde 2 arkadaşım ilk denemelerinde hamile kaldı ve eğer sizde hamile kalsaydınız şuanda merkezi övüp yere göğe sığdıramıyor olacaktınız Allah bunu bizim anlımıza yazdıysa devlet hastanesinde yapsanız da olur yazmadıysa amerika da yapsanız da olmaz lütfen yorumlarınızı herkesin okuyabileceğini göz önünde bulundurarak yapın yorumlarınızı biz buraya birbirimize destek olmak motive etmek için giriyoruz .Sizde hayırlısıyla yavrunuza kavuşursunuz inşallah.

Evet haklısın normalde yazmam böyle şeyler ama o kadar aynı duyguları hissettim ki kayıtsız kalamadim...benim işim rast gitmedi belkide...kesinlikle kotulemiyorum ama benim elektrigim tutmadi sanırım. ..umarım sizin için herşey çok güzel olur...

Kızlar moral bozmamaya çalışın ne olur. Ben yaklaşık 2 senedir istiyordum. Bende pko ve esimde sperm sayisi ve de hızı azdi (3 milyon) Şükürler olsun ilk denemede tuttu. Blastokist yani 5.gun emriyosu idi. Her ay birinin hamilelik haberini aldim moralim bozuldu ancak sukrettim. Bol dua ettim. Ne olur bebeğin olacagina inanin. Inandiginizda emin olun ki bebis geliyor Allahın izniyle. Umut olayim sizlere. Ağlamak care olsaydı ben cok agladim bi care olmadı. Dua ve inanc ile tedavi oldum vakti geldi ve bebis oldu. Simdi ise bebise bişi olmasin diye dua vakti. Saglicakla kalın. Rabbim gonlunuzdekini en kisa surede nasip etsin ins :p

icim okadar yanıyor ki gozumun yasi dinmiyor hic.yani kendimi cok ezik ise yaramaz hissediyorum.dua etmek istemiyorum. cok kirildim yaradana.kendimi cok caresiz hissediyorum.okuyoruma her yazilan satirlari msj lari.herkes neguzel gun sayıyor. ben onu bile tadamadim.ben cok aci cekiyorum.benim kendime dualarim kabul olmadi ins sizler hep mutlu olursunuz.kiz olsun istedim.tedaviye baslar baslamaz patik aldım kizima.hergun onu elime alip allaha yalvardim.kiz olsun diye degil hayırlı bi evlat sahip dedim ama gonlum kizdan yanaydi.gobegimi tutarak sanki hamileymisim gibi, kizim neolur dua et dedim.ama olmadı iste.cok pişmanım keske tup bebege baslamasaydik.kendi dünyamda her ay umutla beklerken daha mutluydum.belki diyordum.ama simdi hic umudum kalmadi.gozlerim kendiliginden akiyor istemsiz kendi kendine akiyor.icim cok aciyo
MRB KADER ORTAGIYIZ CNM.HAYIRLISI VE VAKTI VAR UZULME.BIZDEN DAHA BETERLERI VAR.
BU YAZIYI OKUDUM VE COK AGLADIM.GOZYASLARIM DURMUYO.
TAMDA KARARSIZLIK YASARKEN ,TAMDA TUP BEBEGE HAZIRLANIRKEN,
HEMDE AYNI SENIN GIBI KIZ PATIGI ALMISIM DUALAR EDIYORKEN NEYDI BU YAZI BENI MAHFETTIN.
BI AN SOYLE DUSUNDUM SANKI KENDIM OLUMSUZ DENEMEYLE BU YAZIYI YAZMISIM GIBI HISSETTIM.
CUNKU HEP BU CUMLELER ICIME DOGUYOR DIYORUM "RABBIM YANLIS YAPMIYORUMDUR INS YA OLMAZSA YA ICIMDEKI UMUDUM AZALIRSA YA ESKISI GIBI ADETTIMDE BILE BI UMUT OLMAZSA ICIMDE"
COGUMUZ SENIN GIBI DUSUNUYORUZ.BAZEN YORGUN, BAZEN CARESIZ ,BAZEN UMUTSUZ DUSUYORUZ.

AMA HERSEYIN HAYIRLISINI ALLAH BILIR.UYGUN GORMEDIYSE ELDEN NE GELIR.BOYNUMUZ KILDAN INCE.
DUALARA SIGIN .TOVBE ET.GELECEGI GOREMEYIZ.
EVLAT VAR ANNE BABASINI PARA ICIN HIRPALIYOR.
EVLAT VAR GECELERI ANNE BABASININ GOZUNU YOLDA BIRAKIYOR.
EVLAT VAR CEZAEVLERINDE SURUNUYOR ANNE BABA CARESIZ KALIYOR.
EVLAT VAR OMUR BOYU YATALAK VE ANNE BABA BUNU GORUP HER SANIYE KAHROLUYOR.

EVET HAYAT BIZI FARKLI BIR HASRETLE SINIYOR AMA YANLIZ DEGILIZ RABBIMIZ YANIMIZDA.
SANKI HIC KIMSEDE DERT YOK SANIYORUZ SANKI GOZU YOLDA OLAN TEK BIZIZ SANIYORUZ
BETERIN BETERI VAR KAFANI CIKAR KENDI PENCERENIN DISINDAKI HAYATLARA BAK.
BIR GUN HASTANEYE GIT OTUR GUN BOYU SEYRET OZURLU EVLATLARIYLA MUCADELE EDENLERI.
BIR GUN HUZUREVINE UGRA DINLE BAKALIM NASIL BUYUTMUSLER YAVRULARINI.

RABBIM BIZLERIDE BIR GUN FERAHA CIKARACAK .BU BIR SINAV.
BAKALIM SONUNDA ISYANLAMI YOKSA KABULLENEREKMI ATLATICAZ.
SONU MUTLULUK OLACAK EMIN OL AMA TEVEKKUL VE SABIRLA...

Slm bayanlar bugun iki arkadaş güzel haber almış Rabbim devamını getirsin inşallah iki arkadaş da negatif sonuç almış üzülmeyin elbet bir gün o güzel haberi vereceksiniz Allah'ın izniyle benimde bugun test günümdü ama yapmadım çünkü ara ara o kadar adet sancısı çekiyorum ki anlatamam tam diyorum tam oldu geçiyor o yüzden korkuyorum test yapmaya yarın inşallah yaparım eğer adet olmazsam dua edin ne olur herkesin hikayesi kendine zordur inşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Ordann kaççç aynı deneyimi bende yaşadım ve anlıyorum seni kaçış için bir an önce olsunda nasıl olursa olsun die düşünme sakın...Başka merkezlerde daha iyi sonuçlar alacağına eminim yaşadığım için söylüyorum...Donasyon çok ileri yaştada başarılı sonuçlar veriyor yaşın çok genç şu anda hiç gerek yok arkana bakmadan merkez değiştir.Neyseki benimde senin gibi hiç yumurtam kalmamıştı orda yoksa birdaha oraya gitmek zorunda kalıp daha çokkk gider gelirdik oraya mecbur değiliz neyseki...En büyük şansımız büyük bence...[/QUOTE
merhaba canim.peki sen neyaptin suan olumlu sonuclar aldinmi

MRB KADER ORTAGIYIZ CNM.HAYIRLISI VE VAKTI VAR UZULME.BIZDEN DAHA BETERLERI VAR.
BU YAZIYI OKUDUM VE COK AGLADIM.GOZYASLARIM DURMUYO.
TAMDA KARARSIZLIK YASARKEN ,TAMDA TUP BEBEGE HAZIRLANIRKEN,
HEMDE AYNI SENIN GIBI KIZ PATIGI ALMISIM DUALAR EDIYORKEN NEYDI BU YAZI BENI MAHFETTIN.
BI AN SOYLE DUSUNDUM SANKI KENDIM OLUMSUZ DENEMEYLE BU YAZIYI YAZMISIM GIBI HISSETTIM.
CUNKU HEP BU CUMLELER ICIME DOGUYOR DIYORUM "RABBIM YANLIS YAPMIYORUMDUR INS YA OLMAZSA YA ICIMDEKI UMUDUM AZALIRSA YA ESKISI GIBI ADETTIMDE BILE BI UMUT OLMAZSA ICIMDE"
COGUMUZ SENIN GIBI DUSUNUYORUZ.BAZEN YORGUN, BAZEN CARESIZ ,BAZEN UMUTSUZ DUSUYORUZ.

AMA HERSEYIN HAYIRLISINI ALLAH BILIR.UYGUN GORMEDIYSE ELDEN NE GELIR.BOYNUMUZ KILDAN INCE.
DUALARA SIGIN .TOVBE ET.GELECEGI GOREMEYIZ.
EVLAT VAR ANNE BABASINI PARA ICIN HIRPALIYOR.
EVLAT VAR GECELERI ANNE BABASININ GOZUNU YOLDA BIRAKIYOR.
EVLAT VAR CEZAEVLERINDE SURUNUYOR ANNE BABA CARESIZ KALIYOR.
EVLAT VAR OMUR BOYU YATALAK VE ANNE BABA BUNU GORUP HER SANIYE KAHROLUYOR.

EVET HAYAT BIZI FARKLI BIR HASRETLE SINIYOR AMA YANLIZ DEGILIZ RABBIMIZ YANIMIZDA.
SANKI HIC KIMSEDE DERT YOK SANIYORUZ SANKI GOZU YOLDA OLAN TEK BIZIZ SANIYORUZ
BETERIN BETERI VAR KAFANI CIKAR KENDI PENCERENIN DISINDAKI HAYATLARA BAK.
BIR GUN HASTANEYE GIT OTUR GUN BOYU SEYRET OZURLU EVLATLARIYLA MUCADELE EDENLERI.
BIR GUN HUZUREVINE UGRA DINLE BAKALIM NASIL BUYUTMUSLER YAVRULARINI.

RABBIM BIZLERIDE BIR GUN FERAHA CIKARACAK .BU BIR SINAV.
BAKALIM SONUNDA ISYANLAMI YOKSA KABULLENEREKMI ATLATICAZ.
SONU MUTLULUK OLACAK EMIN OL AMA TEVEKKUL VE SABIRLA...
sende cok guzel yazmissin inanki hissettim beni candan anladigini
cok icim yandi bunu sana anlatamam.midem agriyor bi kac gundur sürekli. evet herseyin hayirlisini istedim ama olmadi iste.ben ben olsam rabbimin bana sundugu zamani beklerim
ama o cevredeki fisiltilar benim canimi daha cok yakiyor.kimse bilmiyor kimse bilmesin dedik ama yinede her agizdan bir cumle cikiyor iste oda mideme oturuyor.bazen esim bile anlamiyor beni.oda ne buyuk askla evlenmistik.anlamiyor bunu biliyorum. dualarim dileklerim tikandi bogazimda artik.beni tek anlayan annem.kizimin patikleri dolabimda sakladim gordukce daha cok yandım. kizimada kirginim onada cok seslendim neolir dua et sen ses ver yaradana can versin canima dedim.olmadi işte. Kimseyi görmek istemiyorum sesler ugultu gibi geliyor kulagima.suanda Ağlıyorum ama kendime acıyorum cunku eksigim iste anne olamıyorum. ..ama sen korkmadan basla pozitif ol ben yenik basladim bak yenildim iste

Sagol canim peki suan olumlu sonuclar aldinmi

Şu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..

Şu an 6 tane 5.gun blast embriyo beni bekliyor. .. bu ay iki tane transfer olacak adetimi bekliyorum fakat ilk denememde 8 yumurta var dediler 4 çıktı neden cevap yok? Muhattap yok? Sadece bir tane kaldı dediler 3.gun transfer edildi.Bende sıkıntı bende die düşündüm. Bu tedavimde 11 yumurta toplandı 10 dollendi 6 tanesi 5.gun olarak donduruldu.Rabbim bilir olacağı varsa 3. Gün 5. Farketmiyor fakat 11 yumurta ile 4 yumurta arasında çok fark var bence...Daha çok yolum var en zoruda transfer sonrası...Rabbim hepimize nasip etsin işallah. ..

Icini ferah tut. Benimde 6 tane 5.emriyom vardı. 1 tane konukdu. Sukurler olsun tuttu. Cumlenizin tutar ins arkadaşlar. Ne olur Umudunuzu kesmeyin. Hepimiz zorlu donemden gectik. Umut olalim birbirimize.

Aynı süreci paylaşıyoruz gerçekten beklemek çok zor... adetim haa geldim haa geleceğim diyor gelsede kurtulsak...Aynen benimde 6 tane blast 5.gün beni bekliyor ilki başarısızdı gittiğim yer çok fenaydı hatta burda haftasonu birine çok üzüldüm...Aynı benim gittiğim yer transferi iptal olmuş falann neyse eminim o da bulacaktır doğru adresi...Defne Bade birbirimizden haberdar olalım çok okudum bu siteyi ama ilk kez yazıyorum beklemek gerçekten zor ben çalışmama rağmen zor geçiyor...Eminim ikimizde güzel sonuçlar alacağız ve burdan çok güzel bir dostluk çıkacak...
:) İnşallah canım inşallah gerçekten zor imtihandayız..İçimin daralması geçmiyor bir türlü..Eşim bile diyor ki ne kadar uzun sürdü bu defa bi özel günün gelmedi.Şimdi bunu bekliyoruz birde sonrası var..Süphanallaaahhh..Allah aklımıza mukayyet olmamızı nasip etsin..Ben 3 aydır çalışmıyorum çalıştığım iş yeri başka bir şehre taşındı.İyice boşluktayım alit geçmiyor. E herkeste bilmiyor tabii sürecimi.Çok zor geçiriyorum zamanı çoook

Evet kizlar benim icin yol sonu. Degerim artmamis hic yirmiikide kalmis. Canim cok yaniyor. Kimseye yasatmasin Rabbim caresizligi. Cumlemize yardim etsin. Aglamakla mesgulum. Haplarimin kutularini bile gormeye dayanamiyorum.

Icini ferah tut. Benimde 6 tane 5.emriyom vardı. 1 tane konukdu. Sukurler olsun tuttu. Cumlenizin tutar ins arkadaşlar. Ne olur Umudunuzu kesmeyin. Hepimiz zorlu donemden gectik. Umut olalim birbirimize.
Benimde doktorum bir tane koyacak muhtemelen.Bir tane ya olmazsayı düşünüyorum.İki olsa da garanti olsa diye.Doktoruma çok gveniyorum o bilir en iyisini diyorum.Allah aşkına düşünmediğimiz ne var ki.O kadar çok yoruldu ki beynimiz ruhumuz.Bizlere de dua et ne olur

Back