- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- 123
Allahım sizi korusun ,,,kucağına almayı nasip etsin inşallah her duyduğumuz pozitif yüreklerimize su serpiyooo ...Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sizi korusun ,,,kucağına almayı nasip etsin inşallah her duyduğumuz pozitif yüreklerimize su serpiyooo ...Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Tebrik ederim cnmKizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Merhaba canımhayırlı olsun bebişin,sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. İşlemlerin ne kadar tuttu? bülent traş mı yaptı işleminiAcıbadem maslak ta canım. Bugün 3. Gunum hiç bişey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerlerinin acisi disinda:)
aminn cnm ilk sonucu aldım doktorumu aradım benim negatif ne zaman geleyim ikinci tedaviye ne zaman başlayabiliriz diye sormuştum tamamen kendimi negatife hazırlamıştım...bilmezmiyim o düşünceleri ahh ahhh çok değil 10 gün öncesi aynı psikolojideydim bilmezmiyim hiççç..allahım hepimez hayırlısından evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımaza almayı nasip etsin inşallah :)
Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Çok güzel yazmışsın canım. İnşallah tüm isteyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip olur. Seninde hayırlı olsun bu arada.Arkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Kizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Arkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Çok güzel yazmışsın canım. İnşallah tüm isteyen anne adaylarına hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip olur. Seninde hayırlı olsun bu arada.
tebrik ederim çok sevindim...
Tahmin edebiliyorum Bu 5. Denemem hiç pozitif alamadım ama bolca pozitif sonuç çıksa ne yaparım diye prova yaptım bakalım inşallah gerçeğini deneyimlemek de nasip olur hepimizeCanım çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin Bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Şuna inan rüyada gibiyim :)
Tahmin edebiliyorum Bu 5. Denemem hiç pozitif alamadım ama bolca pozitif sonuç çıksa ne yaparım diye prova yaptım bakalım inşallah gerçeğini deneyimlemek de nasip olur hepimize
Gözlerin aydın canım Rabbim Devamını getirsin inşallah değerin katbe kat artar Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsinSağol canım çok teşekkür ederim. Darısı tüm bebek isteyen arkadaşlarımızın başına :)
Canım benim senin adına çok çok sevindim zaten belliydi böyle yüksek bi sonuç alacağın sekizinci günde evde görmüştün Rabbim yavrularını kucağına almayıda nasip etsinKizlaarrrr benimmde sonucum 405 cok sükür cokk mutluyuzzz cokkkk
Cokkk sagoll canim benimmCanım benim senin adına çok çok sevindim zaten belliydi böyle yüksek bi sonuç alacağın sekizinci günde evde görmüştün Rabbim yavrularını kucağına almayıda nasip etsin