- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
Canimmm benim cokk üzüldüm ama umudumuzu yitirmek yok bıķıp usanmak yok rabbim dualarimizi duyacak gercek olacak dualarimizzzkızlar benim sonuç negatifmiş bu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm benim cokk üzüldüm ama umudumuzu yitirmek yok bıķıp usanmak yok rabbim dualarimizi duyacak gercek olacak dualarimizzzkızlar benim sonuç negatifmiş bu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız
rahat ol canim. Böyle seyler hormonal. Bir sürü ilac aliyoruz. Cok dogal. Memorial transferden 2-3 gün sonra serbest dedi. Problem olmaz yani
Canim kendine eziyet etme. Baş ağrısı zaten tüm bedenini etkiliyor. Bir parol al rahatla, ben de hic ilac kullanmam ama bas ağrısı basladi mi artar. Hayat kaliten kalmıyor. Bebisler de etkinlenmesin.
canim benim vakti zamani gelince sen de inşallah yavrunu kucagina alacaksin. 2016 yili bizim yilimiz olabilir belki.
Ben degil ama kullanan arkadaslarim oldu. Rahat ol. Allahin izniyle sıkıntı olmaz. Saglikla hayirla tamamina erdirsin Rabbim inşallah.
yorumuna bayildim. Cok güzel pozitifff ve tam benlik. Ve doğru olan da bu. Evliligimizi huzurumuzu muhafaza edecek şekilde önümüze bakmaliyiz. Dedigin gibi 2016 yılı bizim yilimiz olabilir:)))
canım çok üzüldüm... inşallah bir dahaki sefere pozitif olur..umudunu kaybetme..kızlar benim sonuç negatifmiş bu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız
rahat ol canim. Böyle seyler hormonal. Bir sürü ilac aliyoruz. Cok dogal. Memorial transferden 2-3 gün sonra serbest dedi. Problem olmaz yani
Ciddi misin? Bizim 2 ay olucak yapmadik. Cok Afedersin ama siz yapabiliyormusunuz? Icimiz rahat olmayinca yapamadık
kızlar benim sonuç negatifmiş bu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız[/QUO
Negatif mi.. Olsun.. ne yapalım.. Hayırlısı demekki buymuş.. Üzülme. Yine denersin.
inşallah cnm teşekkür ederim, seninde herşey yolunda gider inşallah bu defaSağ il canım verdiğin bilgiler için. Rabbim bebeğini kucağına aldigin günleri girmeyi de nasip etsin.
benim de 3.gündü hele geneeeeeeee 33gün embriyosu için çok çok çok erken bi test bu lütfen kalbini serin tut paniklik bi durum yok tatlı bekleyişe sabırla inanarak devammm...İnslh öyledir cnm ümitsizliğe kapıldım iyice 3. Gün embiryosuydu
ve beni ağlattın !!!!!!!!! sanırım ikizlerin geliyooooooooooooo değerrrr süperrrr,,,,ALLAHIM SİZİ KORUSUN...Arkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
Geçmiş olsun allah yardımcınız olsunkızlar benim sonuç negatifmiş bu sefer olmadı inşallah sizler güzel haber alırsınız
ve beni ağlattın !!!!!!!!! sanırım ikizlerin geliyooooooooooooo değerrrr süperrrr,,,,ALLAHIM SİZİ KORUSUN...
çok geçmiş olsun canım..tebrik ederim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. benim yaşım 31 ve amh değerim 0,7 bize de rezevleriniz çok az kalmış dediler tüp bebek denedik bizde...yok o iyi geliyormuş o kürü yap bunu yap bana fayda etmedi 4 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. bizim hikayemizde öyle işte hiçbirşeyden haberimiz yokken kendimizi tedavinin içinde bulduk 2015 mart ayından beri uğraşıyoruz şükür bugünlere..negatif alan arkadaşlarda üzülmesinler benim olumsuz olsaydı hala daha net bşy yok kendimi toparlayıp baharda tekrar aynı doktorumda deneme kararı almıştık eşimle..ve eşim çok destek oldu bu dönemde test için hastaneye yalnız gittim sonuçları yalnız öğrendim eşim izin alamadı malesef ama sonuç ne olursa olsun sen önemlisin olumsuz olursa da tekrar deneriz..demekki şuan bizim için doğru zaman değil nasip değil deriz demişti hep benim ilk değerim çok düşüktü çünkü ben çok üzülmüştüm umudunuzu yitirmeyin...elinizden geldiği kadar deneyin arkadaşlarArkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
İnslh cnm Rabbim büyük inslh bebeklerim benimle dır ve burda gün sayan herkesledir inslh güzel haberler veririz Rabbim çok buyukbenim de 3.gündü hele geneeeeeeee 33gün embriyosu için çok çok çok erken bi test bu lütfen kalbini serin tut paniklik bi durum yok tatlı bekleyişe sabırla inanarak devammm...
Tebrik ederim cnm bu haber bizede moral oldu Rabbim tamamına erdirsin insllh kucağını doldurdum ikiz gibi duruyo Rabbim bizlere de pozitif gormeyi nasip eder inslh herşey allahdanArkadaşlar merhaba, benim test sonucum pozitif çıkmış. :) inanın çok mutlu oldum. Akşama kadar bekleyemedim eşimi arayıp öğrendim. 776 çıkmış değerim. Şuan hala inanamıyorum. Cumartesi günü tekrar test yaptıracağım. Değer artışına bakmak gerekiyormuş. Ancak bugün olumsuz sonuç alan arkadaşlarımızıda dikkate alarak bu mesajı yazmak istedim. Arkadaşlar ben 2015 şubat ayına kadar durumumdan habersizdim. 7 yıllık evliyim ancak bu sene bebek düşünmeye karar vermiştik. Ancak bebek denediğimiz ilk ay benim adetim olmadı ( normalde 24 günde 1 adet oluyorum ve hiç sekmez ) bende kendimi hamile zannettim. Kan testi yaptım negatif. Doktor yılda birkaç kez adet gecikmesinin normal olduğunu söyledi. bende herhalde bendede gecikme olabilir dedim. ertesi ay yine gecikti. Bu sefer başka bir doktora gittim. adetlerimin gecikmeye başladığını ve bunun benim için normal olmadığını bebek düşündüğümüzü ve bu sebeple bütün testlerimi yapmasını istedim. Bir sorun varsa bunu önceden bilmek istiyorum dedim. Gelen sonuç FSH 12,20 çıktı. Doktor bebek için acele etmen lazım durumun kritik dedi. Tabi ben şoka girdim o sıra her adet dönemimde başka doktora gittim. En son benim tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. AMH 0,93 çıktı Bende rapor için Kocaeli üniversitesine gittim. Bütün tetkikler baştan yapıldı FHS 26 olmuş AMH 0,06 çıktı. Yani yok denecek kadar az rezerv durumum. Ben mahfoldum. Bu değerlerle nasıl hamile kalacaktım. Eşime hiç test yaptırmamıştık. Spermiyogram vermesi gerekiyormuş. Sonucu azospermi çıktı. Yani hiç sperm yok. Bir şokda orda yaşadık. İkimizde sorunluyuz. Raporu aldık. ve tüp bebebek yaptık. İnanın benim hamile kalmam bu değerlerle imkansız ki sizde zaten değerlermin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Yani çok uzun yazdım ancak bu hayatta hiçbirşey imkansız değil. Nagatif alan arkadaşlar için yazdım bunu. İnanın arkadaşlar ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. Benim sadece 2 tane yumurtam toplanmıştı. O kadar ilaca rağmen . . eşimden ameliyatla sperm alındı ve çıkmayadabilirdi. Yani benim yaşadığım Allah ın bir mucizesi oldu. İnanın hala acaba karışıklık mı var diye düşünmüyor değilim. LÜTFEN UMUDUNUZ KAYBETMEYİN :) Bu bize Allah ın bir sınavı ben şuan bunu kalbimin her köşesinde hissediyorum. O beni duydu. Bana yardım etti. Sizede edecek ben inanıyorum.
çok geçmiş olsun canım..tebrik ederim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. benim yaşım 31 ve amh değerim 0,7 bize de rezevleriniz çok az kalmış dediler tüp bebek denedik bizde...yok o iyi geliyormuş o kürü yap bunu yap bana fayda etmedi 4 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. bizim hikayemizde öyle işte hiçbirşeyden haberimiz yokken kendimizi tedavinin içinde bulduk 2015 mart ayından beri uğraşıyoruz şükür bugünlere..negatif alan arkadaşlarda üzülmesinler benim olumsuz olsaydı hala daha net bşy yok kendimi toparlayıp baharda tekrar aynı doktorumda deneme kararı almıştık eşimle..ve eşim çok destek oldu bu dönemde test için hastaneye yalnız gittim sonuçları yalnız öğrendim eşim izin alamadı malesef ama sonuç ne olursa olsun sen önemlisin olumsuz olursa da tekrar deneriz..demekki şuan bizim için doğru zaman değil nasip değil deriz demişti hep benim ilk değerim çok düşüktü çünkü ben çok üzülmüştüm umudunuzu yitirmeyin...elinizden geldiği kadar deneyin arkadaşlar
Tebrik ederim cnm bu haber bizede moral oldu Rabbim tamamına erdirsin insllh kucağını doldurdum ikiz gibi duruyo Rabbim bizlere de pozitif gormeyi nasip eder inslh herşey allahdan
aminn cnm ilk sonucu aldım doktorumu aradım benim negatif ne zaman geleyim ikinci tedaviye ne zaman başlayabiliriz diye sormuştum tamamen kendimi negatife hazırlamıştım...bilmezmiyim o düşünceleri ahh ahhh çok değil 10 gün öncesi aynı psikolojideydim bilmezmiyim hiççç..allahım hepimez hayırlısından evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımaza almayı nasip etsin inşallah :)Çok teşekkür ederim. çokl sağol Aynen öyle. İnsan ilk duyduğunda yok canım bir yanlışlık vardır diyor. Ne münasebet ben kısırmıyım diyorsun. testleri de zaten adet yerini bulsun diye yaptırıyorsun. İlk şoktan sonra ne yapman gerektiğini düşünmeye başlıyorsun. Aynen bende ne kadar beklemem gerektiğini sordun daha dün bir arkadaşıma. Eğer bu dünyada bizden bir ruh gelecekse o geliyor zaten. Öyle yada böyle bir şekilde gelecek. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallah :)
Rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini. Eşiniz takviye olarak ne kullandı öğrenebilir miyim acaba?yaşım 37, eşimin bir süre çocuk için direnmesi inadını kırıp ağustost 2014 te hastaneye gittik. sperm sayısı hareketi az, morfoloji kötüydü (sayı 17 milyon, ileri hareket %25 morfoloji 0). takviye kullanmaya başladı. kasım ayındaki kontrolde baya düzelme olmuştu. sayı 73 milyon, ileri hareket 45 morfoloji 4. ama yaştan dolayı ve rezerv az olduğu için aşılama yapılmadan direk tüp bebeğe geçildi.
ilk denememi ocak 2015 te yaptım. fsh 19 e2 20 nin altında di. amh da 0,54. 14 gün iğne kullanıldı 300 lük dozla. zorla 2 yumurta oluştu. 2 si de döllendi ve transfer oldu ama kimyasal sonuçlandı. ikinci deneme için nisanda gittim fsh 28 küsür oldu amh yine yerlerde. bu defa yumurtalar hiç büyümedi ve tedavi iptal oldu. kendimi çok iyi bi bakıma aldım. bitkisel takviyelere, otlara çöplere ağırlık verdim ve yürüyüş yapmaya başladım. temmuz sonundaki adetimde fsh 9, amh 26 küsü çıktı hemen tedaviye başladık. 5 yumurta oldu 3 ü döllendi 2si transfer oldu ve biri tuttu çok şükür. kısaca anlattım arkadaşlar. isteyene durumu benzeyene detaylı yazabilirim de.