• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın canım benim okuduklarıma bakılırsa sende yurdışındasın tedavi olduğun merkez neresi bu arada bende aokdayım Aok 3 hak tanıyo Yarısını ödüyo yani daha sonra eğer dondurulmuşların varsa 315 Euro hastaneye ödedim bide Aok dondurulmuşlarda hiç ilaç parasına karışmıyo ben şuan dondurulmuşlarım vardı onları yerleştirdim Cuma test günüm bakalım Rabbim hayırlıshını versin
Münih..hayırlısı olsun

Evet canım hem de nasıl bekleme :))) 6 dondurulmuş var.. Ben en son regl olmadım doktorumda olmayacaksın sadece kanaman olacak dedi.yani yumurta atmadım alındıkları için. regl zamanım değişti mi böyle olunca bilmiyorum şayet değişmediyse 21-22 Aralık gibi olacam muhtemelen..Daha çooook var ..Olduktan sonra da bitmiyor ki hemen transfer yapılmayacak muhtemelen..Yaaa Sabıırr Yaa Allaahh çekmeye devam :)

Aynı süreci paylaşıyoruz gerçekten beklemek çok zor... adetim haa geldim haa geleceğim diyor gelsede kurtulsak...Aynen benimde 6 tane blast 5.gün beni bekliyor ilki başarısızdı gittiğim yer çok fenaydı hatta burda haftasonu birine çok üzüldüm...Aynı benim gittiğim yer transferi iptal olmuş falann neyse eminim o da bulacaktır doğru adresi...Defne Bade birbirimizden haberdar olalım çok okudum bu siteyi ama ilk kez yazıyorum beklemek gerçekten zor ben çalışmama rağmen zor geçiyor...Eminim ikimizde güzel sonuçlar alacağız ve burdan çok güzel bir dostluk çıkacak...

Kendi Dr um la konusamadim. Yanında olan Dr larla gorusebiliuorum telefonda. Ve tabikide kullanicam. Aksinide söylemedim. Ben iğneler bittikten sonra ve gebelikte olustuysa ignelere devam edilmez diye biliyordum. Benim durumumda olan daha önce ilk gebeliğin de bu asamaya gelmiş birileri vardır mutlaka diye düşündüm.
Biraz fazla heyecanlıyım lütfen kusura bakmayın.
Yok ben sadece kafan rahat olsun diye söyledim stresten arındığımız gün her şey çok daha güzel olacak çünkü ,, rahat ol ve canını sıkma

Kızlar merhaba, doktorumu aradım, "saç boyatmam lazım kötü berbat beyaz basmış durumda" diye. İğnelerimin 3. günü bugün yolun çok daha başındayım ama doktorum mutlaka organik boya kullan dedi. Yaş 41 beyaz çooookk. Sizler ne yaptınız ? Kullandığınız güvendiğiniz bir marka var mı? Şimdiden başladık bakalım dikkat etmeye.
Bende boyaticam ama bitkisel boya yapan kuaför bulamadım...kına yakmayı düsünüyorum

Selam kızlar cok utanarak soruyorum:oops: bende cinsel istek hamile olduğumdan beri resmen tavan. Hormonlar baya etkilemis beni sanirim.Doktor iliski kese gorene kadar olmasin dedi ama kesin konusmadi. Bizde yapmadik bayadir. (7 hafta oldu)Onada 1 hafta var. Sizde var mi boyle bişey? Sizce bisey olur mu ya?? Cok utanarak soruyorum.
Bende de durum ayni...kese görmeye gidince doktora sorucam

Bende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum

Ordann kaççç aynı deneyimi bende yaşadım ve anlıyorum seni kaçış için bir an önce olsunda nasıl olursa olsun die düşünme sakın...Başka merkezlerde daha iyi sonuçlar alacağına eminim yaşadığım için söylüyorum...Donasyon çok ileri yaştada başarılı sonuçlar veriyor yaşın çok genç şu anda hiç gerek yok arkana bakmadan merkez değiştir.Neyseki benimde senin gibi hiç yumurtam kalmamıştı orda yoksa birdaha oraya gitmek zorunda kalıp daha çokkk gider gelirdik oraya mecbur değiliz neyseki...En büyük şansımız bu bence...

Arkadaşlar dün dediğim gibi bugün evde test yaptım ve negatif çıktı :KK43:bugün 10. Günümdü olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum çok üzüldüm tabikide ama Buda bu dünyada benim imtihanım olarak düşünüyorum Rabbim daha ağır imtihanlardan geçirmesin bizleri mesela evlat acısı Allah'ım ogünü göstermesin bizlere Rabbim inşallah tüm anne olma hasretliği çeken bütün herkesede banada bol bol evlatlar nasip etsin çok zor bi süreç dondurulmuşlarımda yok :KK43:mecbur bidaha en başa dönecem hayırlısı artık ne diyelim ve bugün kan testi yapmaya giden arkadaşlar inşallah mutlu haberlerle dönerler topiğimize
Ümidini yitirme arkadaşım

R remdem canım çok üzüldüm ama bunda da vardır bir hayır ümidini sakın yitirme inşallah bir daha ki sefere poztitif alırsın :KK42::KK42::KK42: biliyorum çok zor bir durum maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç ama herşey nasip canım..

arkadaşlar merhaba ilk sonuç benden negatif maalesef inş. diğer arkadaşlardan pozitif haber alırız.:KK61:

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm....Bende ilk olumsuzda kendime dedimki 2 gün süre veriyorum sana ağla zırla bağır ne istersen yap ama sadece 2 gün o kadar yas ve üzüntü büyüdükçe arkasından başka şeyleri getiriyor önemli olan her kadın gibi metanetli ve dik durup eşlerimize evliliğimizi sarsacak şekilde bunu yansıtmamak aksi halde kendi kendimizi bunalıma itmiş oluyoruz. Daha güzel günler bizi bekliyor sakın unutmaaa....Hayat iniş ve çıkışlardan ibaret mutlaka bununda bir çıkışı olacak hayatta hiç birşey durağan ve stabil değil...Hepsi olacak geçecek ve geçmiş olduğunda hiç hatırlanmayacak yokmuş gibii....

:) inşallah ikimizde hatta bekleyen tüm kardeşlerimiz de pozitif sonuç alır.ama inan evde tlf beklemek çok daha zor :) eşim işe gitti ben evde kafa dağıtmaya çalışıyorum donuk robot gibiyim şuan

Aradılar mı? bende çok heyecanlıyım. Eşim öğrenmiştir sonucu. Sanki benimki negatif gibi hissediyorum. Bu yüzden şuan öğrenmek istemiyorum.. Öğrenince hemen yaz olur mu?

merhaba kizlar sonunda transferimi bende oldum.2 tane 3.gun embriyosu transfer ettiler. bugun transferimin 3.gunu.sizlere bisey sormak istiyorum.hamile kalan arkadaslar bu pembe veya kahverengi denilen yerlesme kanamasi herkeste oldumu? bende oyle bisey yok.acaba olmadimi?

Back