2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Evet haklisin sabir gerekiyor. Hic boyle olmamistim. Demekki kisiden kiseye degisiyor. Ne kadar zor bir durummus Rabbim dirayet versin. Hormonlar coştu. Ins bian once istegim diner
Normal cnm gebelikde ve adet donemide kadınlarda cinsel istek artıyor cnm oda hormonlardan kaynaklanıyor herkesin başına gelmesi çok normal yani

Benimde ayin 3ünde transverim oldu bugün 6.gün hiç belirti yok sanki bu bebis tutmadı gibi kızlar moralim çok bozuk korkuyorum da ilk denemem bide
Can'ım benimde 3 aralıkta transferim ,ilk denemem,bugün 6.günüm ve bende dahil bir belirti yok ve bişeyde hissetmiyorum hiç .bol dua okuyorum.

Canım ben istanbul bahçeci fulya da 5.gun blastokist dondurulmuş embriyo transveri oldu sen nerde yaptırdın canım bana 18 dediler bi yanlış mı anladım acaba
Aa bende bahçeci Fulya'da .dr.kim senin benim Güvenç bey.tesadüfe bak.benim de 2.gün embriyosu 18 aralık verdi test gününü ,sağlam olsun diye 15 gün sonrasına

Aa bende bahçeci Fulya'da .dr.kim senin benim Güvenç bey.tesadüfe bak.benim de 2.gün embriyosu 18 aralık verdi test gününü ,sağlam olsun diye 15 gün sonrasına
Bahçeci de test tarihini biraz daha uzun tutuyorlar nedense. Memorialde yumurta toplama tarihinden itibaren 14 gün sayılıyor. Benim de az kaldı. Cumartesi günü yaptırıcaz bakalım inşallah hayırlısı olur. Çok heyecanlıyım. supsup ben de sana uydum bugün idrar testi yaptım ve tabi ki çıkmadı erken olmasına yoruyorum ve moralimi bozmuyorum

Iyı akşamlar kimse yokmu arkadaşlar benim hiç belirtim yok olmadı mı dıye düşünüyorum normal mi bu

CAnım merhaba sizdeki sorunda erkek infertilitesi galiba ne durumdasınız şu an eşinizdeki sorun nedir sevgiler
Canim bulent tiras rahim filmi istedi şişlide ki merkezde çektir dedi adetten sonra gidecez. Bülent tıraş a kara verdik mikrocip dedi

Bozma cnm cikmiyo ben 6 gün önce olcenden yaptığım halde çok çok silik cikdi zor goruluyodu onda öyle cikiyosan oburunde çıkmaması normal inslh pozitifleri goruruz cnm

Canim bulent tiras rahim filmi istedi şişlide ki merkezde çektir dedi adetten sonra gidecez. Bülent tıraş a kara verdik mikrocip dedi
Mikroçip dediği sperm süzdürmedir spermi süzdürüyorlar canlı olanlar çipe yapışıyor ve o yapışan canlı spermleri kullanıyorlar

Meraba arkadaşlar ben yarın ilk idrarımla test yapmayı düşünüyorum Cuma günkü kan testine olumlu Yada olumsuz kendimi hazırlamış olurum Ama şuan kasık tarafımda adet olacakmışım gibi Sancı var ağrı gibi değil yani ha geldi ha gelecek gibi adetim öyle birşey sizce bunlar bi belirtimi bazen kendimi kuş gibi hissediyorum bazende bu akşamki gibi Sancı oluyo Rabb'ime yalvarıyorum Allah'ım ne olur bu tedavi sürecinden hayırlı bi şekilde kurtulayım evlâtlarımı biran önce kucağıma alayım Rabbim cümlemize nasip etsin bu duyguyu

İnslh Rabbim hayirlisini nasip etsin cnm yap ama cokda itibar etme cnm burda çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok olmuş ama inslh yaparsanda çift çizgiyi gorursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…