• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım kendim sordum artık kan degerimi bilmek istiyorum diye kan degerin yüksek dedi dr bakmadı.sanırım fitili bende kullanıcam bana kırmızı reçete yazıyor yarısını ödüyorum benim sigorta ikk
Bana doktor mavi receteye yazdi. Her defasında 30 euro ödüyorum aok dayım

herkesin kendine göre sıkıntıları oluyor. kimse kusursuz yaşam süremiyor. bizim imtihanımız da bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ve isteyen herkese.
Amin insallah

Bana doktor mavi receteye yazdi. Her defasında 30 euro ödüyorum aok dayım
İkk tedavinin hepsini karşılıyor önce yarısını ödüyorum sonra bana geri ödüyor aok çok deyilmiş sadece 30 euro.benim fitil lutinus büyük paket yazdı 1 aylık hala kullanıyorum ama az kaldı bitmek üzere

Aynen canim ya pozitif olunca cok seviniyorum hemen eşime söylüyorum bak tutmus diye :KK66: sen ne durumdasin canim demisindir belki de aklimda kalmiyor
:) Nereden kalacak aklında canım o kadar anlık yaşıyoruz ki ve paylaşıyoruz ki..Benimkiler donduruldu hastanedeler teyzesi:)) Regl günümü bekliyorum transfer için..Benim yumurtalar toplandıktan sonra ohss olmuştum çok şükür iyiyim şimdi.Regl olmayı ilk defa arzu eder oldum bu kadar..

Kızlar hamile kalanlar idrarında koyuluk olduğunu söylüyor ve koku bende öyle bisey yok her hamile kalanın idrarında koyuluk varmiydi kızlar yoksa bizde tutmadimi:KK17::KK17::KK17:
Canim o koyuluk bn de 11.gun de başladı telaş yapma erken daha kiyamam stres yapma simdiden

Yapmayı düşünüyorum belki yarın sabah yaparım kaderime raziyim Rabbim ne nasip etdiyse o olucak er yada geç bu sonucu gorucem inslh olumlu olur olmasa da uzulmuycem hem erken yaptım diye çıkmamıştır diye ümit ederim hemde kendimi hazirlarim biyandan:110:
Canim yapma nekadar da daha erken üzülmem dese de insan çok üzülüyor yapma daha test

Mrb kızlar bugün 3. Gün embiryosu 2 transferimin 5. Günü test yaptım adetten 6 gün önce sonuç gosterenden bu arada adetime 12 gün var hayalet bir çizgi var çok hafif gorunuyo sizce erkenmi yaptım
Ayyy arkadan geliom okuyarak yapmış bile :))))) gözün aydın canim devamı gelsin ins

Kızlar hamile kalanlar idrarında koyuluk olduğunu söylüyor ve koku bende öyle bisey yok her hamile kalanın idrarında koyuluk varmiydi kızlar yoksa bizde tutmadimi:KK17::KK17::KK17:

Bende koku yada çok koyu renk olmuyordu. Ama idrarımda en çok dikkatimi çeken şey her idrarda köpük köpük oluyordu ve idarımın içinde parlaklıklar vardı. Büyük ihtimalle ilaçlardan oluyordur cnm..

Canim arkadaşımın gelinleri transferden sonra ohss olmus ve ameliyat ile tedavi olmus. Aybi zamanda hamileymis. Sonycu pozitifff. Korkma sen de Allahın izniyle inşallah bişey olmaz
Test günüm cuma..doktorlara söyledim yapmiyorlar testi.bugun adet tarihim kesin adet olunuyor mu yoksa ilaclar engel mi oluyor.cok tesekkurler cvp icin cnm.

C
Bende koku yada çok koyu renk olmuyordu. Ama idrarımda en çok dikkatimi çeken şey her idrarda köpük köpük oluyordu ve idarımın içinde parlaklıklar vardı. Büyük ihtimalle ilaçlardan oluyordur cnm..
Ok saol cvbn için canım zaten dün test yaptım 5. Gunumdu çok silikde olsa bir çizgi gordum inslh vardır bu arada erken teşhis olanda cikdi oburunde deil

Olmaz inşallah ancak zaten en önemlisi senin sağlığın. Olumlu düşün olumlu olsun canım.
Anne olma düşüncesiyle saglik aklima gelmiyo..jel kullaniyorum günlük koyu renkte geliyo..artik regl mi olacagim ypksa yerlesmemi bilmiyorum..teşekkürler cevabin icin cnm.

C

Ok saol cvbn için canım zaten dün test yaptım 5. Gunumdu çok silikde olsa bir çizgi gordum inslh vardır bu arada erken teşhis olanda cikdi oburunde deil
Sen benden de cesur çıktın :) ben daha yapamadım ama her an yapabilirim. Bu adet öncesi yapılan testlerden miydi canım?

C

Pardon zaten hangisi olduğunu yazmışsın. Hayırlı olsun canım inşallah o silik çizgi kuvvetlenir ve sana bebişini müjdeler :KK46:

Sen benden de cesur çıktın :) ben daha yapamadım ama her an yapabilirim. Bu adet öncesi yapılan testlerden miydi canım?
Evet cnm 6 gün öncesi için olandan ama yapmadiysan bekle 2 gün daha insanın yinede morali bozuluyo senin kaçıncı günün ve kaçıncı gün enmbiryasu

Back