2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım ben arzu hanima tup bebek yaptırıyorum. Asilamayi fatma kutlusoya yaptirdim. Turgut beyde arzu hanim gibi tup bebek doktoruya o yuzden yapmamis olabilir

Kızlar bugun 9.günüm okula geldim geldiğime pişman oldum klozet yok onu unutmuşum bde merdiven inip çıkıyorum acaba evde mi klsaydm raporumu devm ettirip

Adanayı düşünmüyormusun. İstanbul git gel zor olmayacakmı size.. rahim filmini 300 e çektirmiştim ben yaşam forum hastanesinde. Volkan hocada tekrar yaptırmamı istemedi.
Ayrıca mikro cip yontemini uygulayan merkezler istanbul acibadem

Hem de küçükmus kist benm iki tane 5.5 ve 6 cm tutmama ihtimali dha yüksek ozaman :-(
canım sakın öyle düşünme benim o ay nasibimde yokmuş. Allah ol derse olur. Biz duaya devam edicez gerisi Allah'ın takdiri. en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşman duasıyla...

Kızlar bugun 9.günüm okula geldim geldiğime pişman oldum klozet yok onu unutmuşum bde merdiven inip çıkıyorum acaba evde mi klsaydm raporumu devm ettirip
canim sıkıntı olmaz. Klozet olmasini neden istiyorsun?merdiven inip cikmayla, alaturka tuvaletle bisey olmaz. Rahat ol, rutin yaşamını sürdür. Agir kaldırma, üstlere uzanma. Rabbim hayirla sağlıkla nasip etsin inşallah

Nur merhaba, benim transferim 28 kasım yani cumartesi yapıldı. Cumartesi pazar dinlendim. Pazartesi işe gittim. ve çalışmaya devam ediyorum ancak koruyarak kendimi. Ani hareketler yapmıyorum. Çok araştırdım internetten yatmayla ilgili artı yada eksi bir etki gözlemlenmemiş. Ancak bukadar uğraşdan sonra insan hiçbirşeyi rist ermek istemiyor. ben gülmek sakıncalımı diye bile baktım internetten :) Durumun ne varmı hissettiğin birşeyler ? ben hiçbirşey hissetmiyorum da :)

Eren83 cnm ben 6.gunume kdr yogun agrılarım vrdı tuttu dyrdum snra bktm tık yok umudumu da 7.gun yptgm idrar testınde negatif alınca hepten gıttı.bugun okula geldim ara ara agrım oluyr ama arkdslr dıkkat et nıye geldın yorulacksın fln deyınce geldgme pişmn oldum.bde 1.snflrı okutyrm cok yogun gecyr.senın ılk tup bebek denemen mi

Hayırlı olsun canım. Benim de bu kez iki tane dondurulmuş embriyom var çok şükür. Aynı rahatlık bende de var. İnşallah hiiicc gerek kalmaz

Evet ilk denemem. Ayın 10 unda test yapacağım. Sende öyle sanırım. İnşallah hayırlı haber alırız :)

Senin yasın kac kac yıllık evlisinz ?

7 senelik evliyim canım. 32 yaşındayım. Ancak biz bu sene bebek düşündük ki hiç tahmin etmediğimiz sıkıntılar çıktı karşımıza. Çok ertelememek gerekiyormuş bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek zorunda kaldık. Neyse şimdi ayın 10 unu dört gözle bekliyoruz ancak herşeyinde hayırlısını istiyoruz. İnşallah kalbimizden geçen bizim için hayırlı olandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…