• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?

Bence bu durumu doktorunla mutlaka paylaşmalısın.

Kızlar crinone jeli sabah akşam kullanıyorum ve ardından 15 dk yürüyorum evde,saatlerı önemlimi çok ,saatini değiştirmem gerek işe başlıcam yarın
Bana hemşire mümkün oldukça aynı saatte yap dedi. yarım saat falan oynasa bir şey olmazmış ama çok değişmesin saati demişti.

Merhaba hanimlar..bir sorum olacakti bugün sabah 10 da mide ya da karnimda tam anlayamadigim bi krampla uyandim..ter icinde kalmisim 3 saat filan cektim..gecesinde sağ kasik ağrım vardi..acaba diş gebelik filan mi diye korktum...sizce ne olabilir?

Bence bu durumu doktorunla mutlaka paylaşmalısın.

Bugün n10da yumurta toplamam bar dua edin kizlar banada sıkıntısız geçer inşallah
canm ınsallahh tutar yüzün güler ya sana bısey sorcam sen sanırım arzu yurciye aşılama yaptırdın. bizdeki sebepsiz infertilite. ben acıbadem Turgut beye yaptırcaktım aşılamamı ama o yapmıyormuş. arzu hanıma asılama yaptırayım mı ne dersın;? sende sıkıtı nedir?

Ya bana doktor çikolata kistlerini baskilamak küçültmek icin zoladex iğnesi vurdu o iğneler beni geçici menopaza sokcakti doktr demsti ben bugün adet oldm aksine agrimda cok bu iğne bna yaramadi herlde ya :-(
bu durumu doktorunla muhakkak görüş canım. benimde hem dinlenme hemde kistin etkisini baskılamak için yasmin kullanıyorum, 15. günümde de lucrine başlıycam. sonra tekrar deniycez inş.

Ben sadece transferin yapıldığı gün yatarak dinlendim. Ertesi gün işe başladım. Çok yormuyorum ama kendimi. Dikkat ediyorum tabi ki.

Benimde dün hani hasta olacağın zaman kasıklarında farklı bir his olurya bir kaç defa öyle oldu. Bu seferde yoksa hastamı olucam telaşı sardı beni :) insanoğluyuz işte.
Evet cnm ama bugün belirtiler baya azaldı inslh hayırlısı olur ben hemen hemen hep uzandim arada kalkıp 1_2 sefer mutfağı topladım ama bugün yemekde yapmaya basliycam ufak ufak etrafı toplarim ama supurmem süpürge sakıncalı

kızlaarr merhaba 1,5 yıldır sebepsiz infertiliteyle boğuşuyrm hiçbirşey işe yaramadı ... şimdi aşılamaya geçelim diyorum kayseride bildiğiniz iyi doktor var mı nolur yardım edin nolurr

Çevremde herkes hamile yada doğum yaptı. Hayır kiskanmiyorum allah olmayanlara da versin.sadece içim acıyor çok yoruldum artık :KK43:((
herkesin kendine göre sıkıntıları oluyor. kimse kusursuz yaşam süremiyor. bizim imtihanımız da bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ve isteyen herkese.

progesteron kullanmıyormusunuz? Bu ilaç adte olmayı önlüyormuş?
Memorialdeki tedavide sadece crinone jel kullandırılıyor. Ama bende adeti önlemedı. Öncekİ denemelerimde estrofem falan da kullanıyordum ve onlar adeti engelliyor. Negatif sonucu aldıktan sonra ilacı bırakınca adet okuyordum. Ama burada dediğim gibi engellemedi.

Memorialdeki tedavide sadece crinone jel kullandırılıyor. Ama bende adeti önlemedı. Öncekİ denemelerimde estrofem falan da kullanıyordum ve onlar adeti engelliyor. Negatif sonucu aldıktan sonra ilacı bırakınca adet okuyordum. Ama burada dediğim gibi engellemedi.

Bu ilacı bilmiyorum. Ancak ben progesteron kullanıyorum. Bu önlüyormuş Bu yüzden sordum. arklı ilaçlar veriliyor demekki

Back