benim üçüncü denemem ilkinde hep yattım sadece lavabo için kalktım ikincide sadece kalçadan iğneler için sağlık ocağına gittim ama bu sefer cok yatmıyorum birde böyle deneyim dedim ama beklemek çok zorYa ben her seferinde bu kez hep yatıcam diyorum ama bi bakıyorum kalkmış is yapıyorumyani daha doğrusu is derken sadece mesela salata yapıyorum ya da bulaşık lari makineye yerleştiriyorum. Ama yani yatakta da geçirmiyorum. Onları yapmadığımda da evde boş boş geziyorum can sıkıntısından. Ilk gun sadece bayagi bi dinlendim. Ama işe başlamıycam bu hafta. Sadece bugünlük bi uğrayıp eve geçicem. Siz neler yapıyorsunuz.
Amin cnmherkesin kendine göre sıkıntıları oluyor. kimse kusursuz yaşam süremiyor. bizim imtihanımız da bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ve isteyen herkese.
Amin insallah ama ne bilim ya hisseder miydm acaba hamile olsam kafayi yedimHayırlı olsun transferin canım inan hepimiz paranoya yapmışız o kadar istiyoruz herşeye bir bahane arıyorum ağrı olmasa acaba tutmadımı ağrı olsa acaba reglimi olucaz herkeste aynı korkular var inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur ve seni hiç bırakmaz annesi Allahım ol desin yeter Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
bende dün gece yaptım morelim bozulmaz dedim ama genede etkilendim evde test var diye yaptım evde test bulundurmamak lazım.ama başka bir topic de okudum kan testinde hamile olduğu cıkmıs eve gelip özellikle idrar testiyapmış ve test negatif çıkmış morelimizi bozmayalım Rabbim inş.hayırlı haberler almamızı saglarSelam kizlar benim bugun 10.gunum..biraz once idrar testi yaptim negatif cikti..cok uzgunum....erken biliyorum ama en azindan silik cikar diye bekliyordum
Tebrik ederim cnm kesin hamilesin dış gebelikle alakası yok cnm oda aynı normal gebelik gibi çıkar hem neden öyle düşünüyorsun bence gayet de normal hamilesin Rabbim bizede o ikinci çizgiyi hayirlisiyla girmeyi nasip etsin inslhkızlar bugun transferimin 7 gününü ve biraz önce evde test yaptm ve ikinci çizgi çok bariz çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 5 gün embriyosuydu ve tek embriyoydu acaba bu kadar erken görünmesi dış gebelik falan olabilirmi
Toplanmıştur yumoşların. Hayırlı olsun cnm.Bugün n10da yumurta toplamam bar dua edin kizlar banada sıkıntısız geçer inşallah
hayırlısı olsun canım bence hamilesin kan testin ne zamankızlar bugun transferimin 7 gününü ve biraz önce evde test yaptm ve ikinci çizgi çok bariz çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 5 gün embriyosuydu ve tek embriyoydu acaba bu kadar erken görünmesi dış gebelik falan olabilirmi
teşekkür edrim canm 12 ama akşam gidip yaptrcamhayırlısı olsun canım bence hamilesin kan testin ne zaman
inşallah allahım herkese nasib etsinTebrik ederim cnm kesin hamilesin dış gebelikle alakası yok cnm oda aynı normal gebelik gibi çıkar hem neden öyle düşünüyorsun bence gayet de normal hamilesin Rabbim bizede o ikinci çizgiyi hayirlisiyla girmeyi nasip etsin inslh
Çevremde herkes hamile yada doğum yaptı. Hayır kiskanmiyorum allah olmayanlara da versin.sadece içim acıyor çok yoruldum artık((
Selam kizlar benim bugun 10.gunum..biraz once idrar testi yaptim negatif cikti..cok uzgunum....erken biliyorum ama en azindan silik cikar diye bekliyordum
Boyle okudukca umut oluyor bende 9. 10.gun yaptm silik bile cikmadi cok umutszlandm ondan sonra ama okudukca acaba mi diyorum. Bugun aksam kan verecem bakalm umarim hamileyim yazabilirim...
Istanbula gidecez rahim filmi için adet sonrasında cmmSen naptın cnm. Sen mersindeydin dimi öyle hatırlıyorum. Acıbademi düşünüyordun sanki başlayabildin mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?