2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

hayır cnm benimde aynısı oldu benimde 5. blast bir tane yüklendi 7. gün idrarda çift çizgiyi gördüm kan tahlili yaptırdım 82 çıktı

Ay kızlar bugün transferimin 7. Günü ama Göğüs ağrısında başka hiç bir belirti yok sadece 4. Ve 5. Günü sadece kasıklarımda ağrı oldu şimdi tık yok anlayacağınız tutmadı bence Rabbim daha iyisini bilir Allahım kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin inşallah

cnm bendede öyle bariz belirtiler olmamıştı kendini fazla dinleme lütfen vesvese yapmadan gönlünü ferah tut

cok guzel bu cok sevindim nekadar mutlusundur simdi .ins hersey yolunda gider

lütfen tutmadı deme belirtilerin hiç anlamı yok inan ,,,kendini dinleme sakın ... neden tutmasın ki hiç bi sebebi yok söylediğinin,,Yaradana sığın duanı et ümitle bekle hemen karartmışsın kendini....BELİRTİLERE GÖRE CANINI SIKIP KENDİNİ STRESE SOKUP BEBEKLERİNİN İŞİNİ ZORLAŞTIRMA ,,,BELİRTİLERİN ANLAMI YOK !!
HADİ BAAKALIM TOPLA KENDİNİ VE TATLI TATLI BEKLE ONLARI...

Benim yarın transferim var ve korkuyorum nasıl bi işlem yani çatal a fln mi yatıyoruz transfer işleminde ve ağrı oluyomu
Hiç Korkma evet çatala yatıyosun ama sen bebeklerinin sana gelmelerini ekranda izliyosun,,, harika bi duygu ...acı hiç yok sakın korkma hiç hissedilen bişi değil alttan muayne gibi fazlası yok yani...rahatla yani stresli olmanı gerektirecek hiççbişicik yok....

Hamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir

Hamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir
panik yapma sen kalkana kadar onun emilimi oluyo zaten işe yaramayan kısmı da çıkıp gidiyo...

Canım merhaba, biraz daha ileri itmen gerekiyor masalesef .. Benimde ilk günlerde öyle oluyordu. Sonrasında daha ileri itmeye başladım artık o kadar geri gelmiyor.

Ay canlarım benim iyiki varsınız Sağolun Verdiğiniz cevaplar için birazda olsa rahatladım şimdi

Hamile olan arkadaşlar.Kan testinden önce yoğun bir şekilde adet ağrısı çektiniz mi.Yani karnınız ağrıdı mı?

Kızlar tarnsferin 7. Ve 9. ( yani bugün ) idrar testi yaptım sanırım pozitif . Siz ne dersiniz ? Yarın kan testi günüm ... Yorumlarınıza ihtiyacım var ....

Eklentiler

• image.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar tarnsferin 7. Ve 9. ( yani bugün ) idrar testi yaptım sanırım pozitif . Siz ne dersiniz ? Yarın kan testi günüm ... Yorumlarınıza ihtiyacım var ....
Csnım benim bariz belli kırmızı çizgi yani bide iki defa yapmışsın şimdiden gözün aydın hemen yarın kan testi yap görecen yüksek bi değer çıkacak sanırsam

İnşallah canım . Tek kafamı kurcalayan hep silik çıkması . Gerçi iki farkli marka ve akşam üstü idarıyla yaptım bilemiyorum bir referans olur mu bunlar. İnşallah kimyasal gebelik değildir, aklıma o da geliyor. 5. Gün 2 adet blast embriyo kondu. Acaba diyorum biri tuttu diğeri tutmadı mı? Gerçi böyle sürekli silik çıkıp kanda pozitif gören ve sağlıkla bebeklerini kucağına alan çok duydum ve okudum . Bakalım yarın belli olacak hakkımızda hayırlısı...

Peki transfer de aynı yumurta toplamı işleminde ki gibi amaliyethane ye yatakdami gidiyrz yani kıyafetler fln odada cikalip yoksa amaliyathanedemi üstümuzu fln çıkarcaz ya çok heycanliyim

Peki transfer yumurta işlemi gibi amaliyathanedemi oluyo kiyafetimizi fln amaliyathanedemi cikariyoruz yoksa odada çıkarıp yataklamı goturuyolar anestezi varmi yaa çok heycanliyim ayrıntılı anlatacak biri varmi; (( lütfen yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…