hayır cnm benimde aynısı oldu benimde 5. blast bir tane yüklendi 7. gün idrarda çift çizgiyi gördüm kan tahlili yaptırdım 82 çıktıkızlar bugun transferimin 7 gününü ve biraz önce evde test yaptm ve ikinci çizgi çok bariz çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 5 gün embriyosuydu ve tek embriyoydu acaba bu kadar erken görünmesi dış gebelik falan olabilirmi
cnm bendede öyle bariz belirtiler olmamıştı kendini fazla dinleme lütfen vesvese yapmadan gönlünü ferah tutAy kızlar bugün transferimin 7. Günü ama Göğüs ağrısında başka hiç bir belirti yok sadece 4. Ve 5. Günü sadece kasıklarımda ağrı oldu şimdi tık yok anlayacağınız tutmadı bence Rabbim daha iyisini bilir Allahım kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin inşallah
cok guzel bu cok sevindim nekadar mutlusundur simdi .ins hersey yolunda giderkızlar şimdi emrılogum aradı geriye 4 tane kalmıştı 3 dondurulmuş çok sevindim test günüm yaklaştıkça stres yapmaya başlamıstım dondurulmuşum yoksa tutmazsa tekrar yumurta toplama işilemi olacak diye vazgeçebilirdim en azından şimdi bir umutta olsa var
lütfen tutmadı deme belirtilerin hiç anlamı yok inan ,,,kendini dinleme sakın ... neden tutmasın ki hiç bi sebebi yok söylediğinin,,Yaradana sığın duanı et ümitle bekle hemen karartmışsın kendini....BELİRTİLERE GÖRE CANINI SIKIP KENDİNİ STRESE SOKUP BEBEKLERİNİN İŞİNİ ZORLAŞTIRMA ,,,BELİRTİLERİN ANLAMI YOK !!Ay kızlar bugün transferimin 7. Günü ama Göğüs ağrısında başka hiç bir belirti yok sadece 4. Ve 5. Günü sadece kasıklarımda ağrı oldu şimdi tık yok anlayacağınız tutmadı bence Rabbim daha iyisini bilir Allahım kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin inşallah
Hiç Korkma evet çatala yatıyosun ama sen bebeklerinin sana gelmelerini ekranda izliyosun,,, harika bi duygu ...acı hiç yok sakın korkma hiç hissedilen bişi değil alttan muayne gibi fazlası yok yani...rahatla yani stresli olmanı gerektirecek hiççbişicik yok....Benim yarın transferim var ve korkuyorum nasıl bi işlem yani çatal a fln mi yatıyoruz transfer işleminde ve ağrı oluyomu
panik yapma sen kalkana kadar onun emilimi oluyo zaten işe yaramayan kısmı da çıkıp gidiyo...Hamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir
Hamile olan arkadaşlar lütfen yardım lütfen ya. Ben Sabah ve öğlen kullandığım fitilim bir saat uyumama rağmen kalkıp tuvalete gidince hepsi birden bi krem gibi çıkayo sizce nedeni ne olabilir
Canim test yaptirdin mi bugun katlamis mi degerin?İnşallah tadariz canım. Ve insallah Allah in izniyle yarın katlanır degerim.tek dileğim bu.
Ay canım benim senin adına çok sevindim Rabbim kan testindede pozitif görmeyi nasip etsin sen hiç hcg iğnesi vurdunmu transferden sonraKızlarrr benim bugün 8.günüm evde idrar testi yaptim cok net pozitif ciktii. Ayyy sevinsemmi napsammmm
Csnım benim bariz belli kırmızı çizgi yani bide iki defa yapmışsın şimdiden gözün aydın hemen yarın kan testi yap görecen yüksek bi değer çıkacak sanırsamKızlar tarnsferin 7. Ve 9. ( yani bugün ) idrar testi yaptım sanırım pozitif . Siz ne dersiniz ? Yarın kan testi günüm ... Yorumlarınıza ihtiyacım var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?