• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ya ben her seferinde bu kez hep yatıcam diyorum ama bi bakıyorum kalkmış is yapıyorum :110: yani daha doğrusu is derken sadece mesela salata yapıyorum ya da bulaşık lari makineye yerleştiriyorum. Ama yani yatakta da geçirmiyorum. Onları yapmadığımda da evde boş boş geziyorum can sıkıntısından. Ilk gun sadece bayagi bi dinlendim. Ama işe başlamıycam bu hafta. Sadece bugünlük bi uğrayıp eve geçicem. Siz neler yapıyorsunuz.
benim üçüncü denemem ilkinde hep yattım sadece lavabo için kalktım ikincide sadece kalçadan iğneler için sağlık ocağına gittim ama bu sefer cok yatmıyorum birde böyle deneyim dedim ama beklemek çok zor

herkesin kendine göre sıkıntıları oluyor. kimse kusursuz yaşam süremiyor. bizim imtihanımız da bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin ve isteyen herkese.
Amin cnm

Hayırlı olsun transferin canım inan hepimiz paranoya yapmışız o kadar istiyoruz herşeye bir bahane arıyorum ağrı olmasa acaba tutmadımı ağrı olsa acaba reglimi olucaz herkeste aynı korkular var inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur ve seni hiç bırakmaz annesi Allahım ol desin yeter Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin insallah ama ne bilim ya hisseder miydm acaba hamile olsam kafayi yedim ;) aksam kan verecem ama hic heyecan bile yok

Selam kizlar benim bugun 10.gunum..biraz once idrar testi yaptim negatif cikti..cok uzgunum....erken biliyorum ama en azindan silik cikar diye bekliyordum

kızlar şimdi emrılogum aradı geriye 4 tane kalmıştı 3 dondurulmuş çok sevindim test günüm yaklaştıkça stres yapmaya başlamıstım dondurulmuşum yoksa tutmazsa tekrar yumurta toplama işilemi olacak diye vazgeçebilirdim en azından şimdi bir umutta olsa var

Selam kizlar benim bugun 10.gunum..biraz once idrar testi yaptim negatif cikti..cok uzgunum....erken biliyorum ama en azindan silik cikar diye bekliyordum
bende dün gece yaptım morelim bozulmaz dedim ama genede etkilendim evde test var diye yaptım evde test bulundurmamak lazım.ama başka bir topic de okudum kan testinde hamile olduğu cıkmıs eve gelip özellikle idrar testiyapmış ve test negatif çıkmış morelimizi bozmayalım Rabbim inş.hayırlı haberler almamızı saglar

kızlar bugun transferimin 7 gününü ve biraz önce evde test yaptm ve ikinci çizgi çok bariz çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 5 gün embriyosuydu ve tek embriyoydu acaba bu kadar erken görünmesi dış gebelik falan olabilirmi

kızlar bugun transferimin 7 gününü ve biraz önce evde test yaptm ve ikinci çizgi çok bariz çıktı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 5 gün embriyosuydu ve tek embriyoydu acaba bu kadar erken görünmesi dış gebelik falan olabilirmi
Tebrik ederim cnm kesin hamilesin dış gebelikle alakası yok cnm oda aynı normal gebelik gibi çıkar hem neden öyle düşünüyorsun bence gayet de normal hamilesin Rabbim bizede o ikinci çizgiyi hayirlisiyla girmeyi nasip etsin inslh

hayırlısı olsun canım bence hamilesin kan testin ne zaman

Tebrik ederim cnm kesin hamilesin dış gebelikle alakası yok cnm oda aynı normal gebelik gibi çıkar hem neden öyle düşünüyorsun bence gayet de normal hamilesin Rabbim bizede o ikinci çizgiyi hayirlisiyla girmeyi nasip etsin inslh
inşallah allahım herkese nasib etsin

Çevremde herkes hamile yada doğum yaptı. Hayır kiskanmiyorum allah olmayanlara da versin.sadece içim acıyor çok yoruldum artık :KK43:((

Sen naptın cnm. Sen mersindeydin dimi öyle hatırlıyorum. Acıbademi düşünüyordun sanki başlayabildin mi???

Yok cnm yok çıkmıyor. Sıkmayın canınızı bende 10.gün evde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı. Yarımsaat sonra hastanede kan verdim pozitif çıktı cnm. . Evde yapılanlara güvenmeyin...

Boyle okudukca umut oluyor bende 9. 10.gun yaptm silik bile cikmadi cok umutszlandm ondan sonra ama okudukca acaba mi diyorum. Bugun aksam kan verecem bakalm umarim hamileyim yazabilirim...

Muayene 400 tl .rahim filmi 450 istedi bulent tras in anlasmali oldugu yer varmış oraya gdecezzz

Back