- 10 Nisan 2015
- 213
- 152
- 23
- 36
Benimde yok suresiz oturumum 5 yildur ordaysan seni yollayacak halleri yok a fransanin kanunlarjni bilmiyorumm tabiki uzmee kendini yas cok onemli olur insallah senn inan olucagina bide dua et gerisini rabbime birakkEvet herkes gencsin daha diyor ama 5 yılı geçti normal yolla bi netice alamadık.sansimizi deniyecez.gurbet elde tek basıma ailem yok oturum hakkım yok.çok zor oluyo.en azından bebis olsa rahatlarim diye düşünüyorum.tabi oturumunda almaya yardımcı olur diyolar inş.
Canım daha yolun başındasın rahat ol bak eğer transferin gerçekleşirse günde bir dilim Ananas bir tane kivi ve kabak çekirdeği çok iyi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo bide sabah aç karnına pekmez bir kaşık üstüne su içersin inanki bunlar çok iyi geliyo tabi bilemem şimdi bu transferden sonrada denedim bakalım Rabbim ne diyo olacakmıAy bizim sorunda aynı galiba .cnm ilki kaç embriyoydu ve kaçıncı gündü ? Neden tutmamis acaba.ben bu konuda tedirginim inş bi sorun çıkmaz .
Ben dondurulmus transferi hic olmadim ama bildigim ilaclar tamamen kisiyle alakali herkezin degerleri farkliMerhaba kızlar sizlere bir sorum olcaktı benim bir dondurulmuş transferim oldu , merak ettğim taze transferde ilaçlar nasıl alınıyor? Dondurulmuş için aldığım ilaçlar (estrofem,prednol coraspin vs) hangi zamanda alınıyor? İlaç alımı çok fazlamı oluyor aynı anda Cevaplarsanız sevinirim :)
Ben bunlarin hepsini yapiyorum kabak cekirdegi haric kuru incir yiyorum.sabah 1 tane kuru kayisi kabiz olmamak icinmCanım daha yolun başındasın rahat ol bak eğer transferin gerçekleşirse günde bir dilim Ananas bir tane kivi ve kabak çekirdeği çok iyi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo bide sabah aç karnına pekmez bir kaşık üstüne su içersin inanki bunlar çok iyi geliyo tabi bilemem şimdi bu transferden sonrada denedim bakalım Rabbim ne diyo olacakmı
Aynı benimde 4. Gün başladı kasık ağrısı bide göğüslerde ağrıyo tabi ilaç etkiside olabilir şimdi arada bi kasık ağrıyo okadar inşallah Rabbim emeklerimizin karşısında yavrularımızı bize nasip eder4.gunden beri sol kasigimda batma vardi ayagima vuruyodu bugun o yok gecti ole belli bi belirginlik yok ama bugun adet gunum ilk sefer hemen adet olmustum adet zamanim gelince yine ole olacak.diye cok korkuyorum sitresten migdem bulaniyo sende varmi bi belirti
Sağol ablam deniycem inş bi terslik olmadan atlatirim bu sureci.ben çok evhamlı biriyim bi yere bile gideceksem geceden uyuyamam acaba ne yapılacak nasıl gecicek ne konuşulur hep Düşünürüm.bi rahatlasaydim çok yoruldum bu süreçlerden.Canım daha yolun başındasın rahat ol bak eğer transferin gerçekleşirse günde bir dilim Ananas bir tane kivi ve kabak çekirdeği çok iyi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo bide sabah aç karnına pekmez bir kaşık üstüne su içersin inanki bunlar çok iyi geliyo tabi bilemem şimdi bu transferden sonrada denedim bakalım Rabbim ne diyo olacakmı
Bayanlar bu dediğimiz ağrılar benim asilamalarda da oluyordu.sanırım kullanılan iğne ve ilaçların etkisi .çok takilmamak gerekiyor ama elimizde değil isteee...Aynı benimde 4. Gün başladı kasık ağrısı bide göğüslerde ağrıyo tabi ilaç etkiside olabilir şimdi arada bi kasık ağrıyo okadar inşallah Rabbim emeklerimizin karşısında yavrularımızı bize nasip eder
Sen transfer sürecine kadar kendini bi toparla Allah'a inanarak olacağına inan bak görecen nasılda yavruların olur çok gençsin daha sonuçta sende bi sorun çıkmamış tez vakitte olacak emin ol birden öyle hissettim şimdiSağol ablam deniycem inş bi terslik olmadan atlatirim bu sureci.ben çok evhamlı biriyim bi yere bile gideceksem geceden uyuyamam acaba ne yapılacak nasıl gecicek ne konuşulur hep Düşünürüm.bi rahatlasaydim çok yoruldum bu süreçlerden.
Gögüs agrisi zaten hic gecmiyo ozelllikle sabahlariii bide sistilerAynı benimde 4. Gün başladı kasık ağrısı bide göğüslerde ağrıyo tabi ilaç etkiside olabilir şimdi arada bi kasık ağrıyo okadar inşallah Rabbim emeklerimizin karşısında yavrularımızı bize nasip eder
İlaçların dozu değişiyor ama yinede sadece yumurta geliştirici iğneler kullanılmıyordur değilmi? Opudan sonra ilaç kullanmadınmı canım transfere kadar?Ben dondurulmus transferi hic olmadim ama bildigim ilaclar tamamen kisiyle alakali herkezin degerleri farkli
Canım senin test tarihin nezaman. Benim haftaya cuma ama Perşembe evde yapmayı düşünüyorum bakalımBen bunlarin hepsini yapiyorum kabak cekirdegi haric kuru incir yiyorum.sabah 1 tane kuru kayisi kabiz olmamak icinm
Normalde evhamli degilimdir ama bu surecte hic uyuyamadim termjnler oldugunda normalll zamanla geciyorSağol ablam deniycem inş bi terslik olmadan atlatirim bu sureci.ben çok evhamlı biriyim bi yere bile gideceksem geceden uyuyamam acaba ne yapılacak nasıl gecicek ne konuşulur hep Düşünürüm.bi rahatlasaydim çok yoruldum bu süreçlerden.
Benim 10 aralik persembe insallhhh evde yapmayi bende dusunuyom ama korkuyom bir yandannCanım senin test tarihin nezaman. Benim haftaya cuma ama Perşembe evde yapmayı düşünüyorum bakalım
Kullandim yumurtalar toplamdiktan sonra 1 tane hap bide jel kullaniyorum halaİlaçların dozu değişiyor ama yinede sadece yumurta geliştirici iğneler kullanılmıyordur değilmi? Opudan sonra ilaç kullanmadınmı canım transfere kadar?
Sen transfer sürecine kadar kendini bi toparla Allah'a inanarak olacağına inan bak görecen nasılda yavruların olur çok gençsin daha sonuçta sende bi sorun çıkmamış tez vakitte olacak emin ol birden öyle hissettim şimdi
SENDEMI HIC TURKIYEYE GITMEDIN CNM.Benimde yok suresiz oturumum 5 yildur ordaysan seni yollayacak halleri yok a fransanin kanunlarjni bilmiyorumm tabiki uzmee kendini yas cok onemli olur insallah senn inan olucagina bide dua et gerisini rabbime birakk
EN ONEMLISIDE KABAK CEKIRDEGIYMIS.Ben bunlarin hepsini yapiyorum kabak cekirdegi haric kuru incir yiyorum.sabah 1 tane kuru kayisi kabiz olmamak icinm
Normalde evhamli degilimdir ama bu surecte hic uyuyamadim termjnler oldugunda normalll zamanla geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?