2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benimde yok suresiz oturumum 5 yildur ordaysan seni yollayacak halleri yok a fransanin kanunlarjni bilmiyorumm tabiki uzmee kendini yas cok onemli olur insallah senn inan olucagina bide dua et gerisini rabbime birakk

Merhaba kızlar sizlere bir sorum olcaktı benim bir dondurulmuş transferim oldu , merak ettğim taze transferde ilaçlar nasıl alınıyor? Dondurulmuş için aldığım ilaçlar (estrofem,prednol coraspin vs) hangi zamanda alınıyor? İlaç alımı çok fazlamı oluyor aynı anda Cevaplarsanız sevinirim :)

Ay bizim sorunda aynı galiba .cnm ilki kaç embriyoydu ve kaçıncı gündü ? Neden tutmamis acaba.ben bu konuda tedirginim inş bi sorun çıkmaz .
Canım daha yolun başındasın rahat ol bak eğer transferin gerçekleşirse günde bir dilim Ananas bir tane kivi ve kabak çekirdeği çok iyi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo bide sabah aç karnına pekmez bir kaşık üstüne su içersin inanki bunlar çok iyi geliyo tabi bilemem şimdi bu transferden sonrada denedim bakalım Rabbim ne diyo olacakmı

Ben dondurulmus transferi hic olmadim ama bildigim ilaclar tamamen kisiyle alakali herkezin degerleri farkli

Ben bunlarin hepsini yapiyorum kabak cekirdegi haric kuru incir yiyorum.sabah 1 tane kuru kayisi kabiz olmamak icinm

Aynı benimde 4. Gün başladı kasık ağrısı bide göğüslerde ağrıyo tabi ilaç etkiside olabilir şimdi arada bi kasık ağrıyo okadar inşallah Rabbim emeklerimizin karşısında yavrularımızı bize nasip eder

Sağol ablam deniycem inş bi terslik olmadan atlatirim bu sureci.ben çok evhamlı biriyim bi yere bile gideceksem geceden uyuyamam acaba ne yapılacak nasıl gecicek ne konuşulur hep Düşünürüm.bi rahatlasaydim çok yoruldum bu süreçlerden.

Bayanlar bu dediğimiz ağrılar benim asilamalarda da oluyordu.sanırım kullanılan iğne ve ilaçların etkisi .çok takilmamak gerekiyor ama elimizde değil isteee...

Sen transfer sürecine kadar kendini bi toparla Allah'a inanarak olacağına inan bak görecen nasılda yavruların olur çok gençsin daha sonuçta sende bi sorun çıkmamış tez vakitte olacak emin ol birden öyle hissettim şimdi

Gögüs agrisi zaten hic gecmiyo ozelllikle sabahlariii bide sistiler

Ben dondurulmus transferi hic olmadim ama bildigim ilaclar tamamen kisiyle alakali herkezin degerleri farkli
İlaçların dozu değişiyor ama yinede sadece yumurta geliştirici iğneler kullanılmıyordur değilmi? Opudan sonra ilaç kullanmadınmı canım transfere kadar?

Normalde evhamli degilimdir ama bu surecte hic uyuyamadim termjnler oldugunda normalll zamanla geciyor

AYY INSALLAH
GELSIN INSALLAH BEBISLERIMIZ ARTIK

Benimde yok suresiz oturumum 5 yildur ordaysan seni yollayacak halleri yok a fransanin kanunlarjni bilmiyorumm tabiki uzmee kendini yas cok onemli olur insallah senn inan olucagina bide dua et gerisini rabbime birakk
SENDEMI HIC TURKIYEYE GITMEDIN CNM.
BEN HIC GITMEDIM DAHA.BURDAKI KANUNLAR BIRAZ FARKLI.
YOLLAMAZLAR AMA SURUNDURUYOLAR.BIKTIM VALLA KAGITLARLA RANDEVULARLA UGRASMAKTAN.

Ben bunlarin hepsini yapiyorum kabak cekirdegi haric kuru incir yiyorum.sabah 1 tane kuru kayisi kabiz olmamak icinm
EN ONEMLISIDE KABAK CEKIRDEGIYMIS.
BUTUN TOPIKLERDE AYNI SEYI YAZIYORLAR.
SENDE TUKET.AMA INCIRI TAVSIYE ETMIYORUM CNM HORMON DENGESINI BOZUYOR.
CUNKU INCIR SUT YAPICI BIR MEYVE.SADECE BIRER TANE HURMA TUKET BEBEGIN SEKER IHTIYACI ICIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…