3.gün canım. Oksuruyorum diye korkuyorum
Bir şey olmaz Allahın izniyle.O kadar ilaç alıyoruz iğne vurunuyoruz tutunacağı varsa tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün canım. Oksuruyorum diye korkuyorum
Ömrüm ah ile geçti çok üzgünüm neden ben
ben baska seylerle ilgilemmeye calisiyorum üzülüp.kötü etkilensinler istemiyorum eger benimleyse kuzucuklarimmmevet benimde 7.gündü ama artık beklemek zor geliyor bu akşam sıkıntıdan agladım
cevabin icin cok tesekkur ederim.sanada hayirli olsun canim. insallah hayirli guzel haberler alirizbence ona takılma inş. sonuç hayırlı olur.benim gecen hafta perşembe toplandı 2.gün cumartesi transfer oldu inş.sonuç hayırlı olur
Daha cokk erkenn ama tahlill icin 10.günü tekrar yap. Inslalahhh katlanirKizlar selamunaleykum besinci gun transferi yedinci gun kan degerim 10.83 sizce katlanirmi kimyasal gebelikmi
CNM ONCELIKLE CEVAP ICIN TESEKKURLER .merhaba. belki şu konularda faydalı olabilirim. biz süleymaniye kadın doğumda rapor çıkarmakla başladık. 2 buçuk ay sürdü sonuçlanması şükür ki çıktı. sonrasında adetimin 3. günü gonal f ile tedaviye başladım. 4 gün sonra cetrotide + menogon dahil oldu. günde 3 adet iğne vurdum. 4 günde böyle devam etti. toplamda 8 gün iğne kullandım. 3 adet çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonrada yumurtalarım toplandı. aslında bu iğneler senin yaşına yumurtalık rezervine göre doktorun sana uygun reçetelendiriyor. bol protein tüketiyorum. benim bu şekildeydi. transferime az kaldı. ben şuan sadece aspirin folik asit ve dekort diye bir hap kullanıyorum. başka birşey yok. transfer sonrası için deneyimli arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olacağım. Allah yardımcımız olsun.
evet canım hepsi göbekten. muhtemelen sende gonal f ile başlarsın o zaman. 3 iğnen olursa kafan karışmaz :) ben her gün aynı saatte 3ünü arka arkaya vuruyordum bu yüzden sıkıntı olmadı benim için hiç. hemşiren de olursa çok rahat olursun.CNM ONCELIKLE CEVAP ICIN TESEKKURLER .
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS GUZEL SONUCLARINI PAYLASIRSIN.
SEN SURECI YARILAMISSIN.IGNELERIN HEPSI GOBEKTENMI.
AYNI ASILAMADAKI GIBI GONAL F VERILIRSE RAHAT OLUR DIYE DUSUNUYORDUM.
AMA 3 IGNE KAFAM KARISMAZ INSALLAH.GERCI BEN YURTDISINDAYIM BURDA EVE HEMSIRE GELECEK DEDILER.ONLAR AYARLARSA IYI OLACAK INSALLAH.
AY INSALLAH RAHAT OLUR YA COK TEDIRGINIM.evet canım hepsi göbekten. muhtemelen sende gonal f ile başlarsın o zaman. 3 iğnen olursa kafan karışmaz :) ben her gün aynı saatte 3ünü arka arkaya vuruyordum bu yüzden sıkıntı olmadı benim için hiç. hemşiren de olursa çok rahat olursun.
Yurt disinda nerdesin bende yurt disindayimmCNM ONCELIKLE CEVAP ICIN TESEKKURLER .
AMA 3 IGNE KAFAM KARISMAZ INSALLAH.GERCI BEN YURTDISINDAYIM BURDA EVE HEMSIRE GELECEK DEDILER.ONLAR AYARLARSA IYI OLACAK INSALLAH.
sen takıldığın yerlerde yaz buraya birbirimize yardımcı oluruz :)AY INSALLAH RAHAT OLUR YA COK TEDIRGINIM.
BIRAZ DIL SORUMDA VAR BURDA.INSALLAH IYI ANLARIM HERSEYI.
Fransa 45 bolgesindeyim cnm .sen nerdesin?tüp bebekle alakan varmı?Yurt disinda nerdesin bende yurt disindayimm
Sağol cnm yazicam artık bütün merak ettiklerimi.cnm senin kaçıncı denemen ?hangi sehirdesin kaç yıldır ugrasiyorsun?sen takıldığın yerlerde yaz buraya birbirimize yardımcı oluruz :)
Bende almanyadayim hamburgta evet 2. Denemem transferim.oldu 6. Günum beklemedeyim suanmFransa 45 bolgesindeyim cnm .sen nerdesin?tüp bebekle alakan varmı?
32 canimyaş kaç bu arada daha çok yaşı ileri olanlarda deniyorlar
Canım benim bende almanyadayım bu arada yurdışındaki tedavi sistemi Türkiye'ye göre çok farklı Siz Nerde oturuyorsunuzCNM ONCELIKLE CEVAP ICIN TESEKKURLER .