ilk denemem cnm. istanbuldayım ben. ayın ortası gibi transferim olacak inşallah.Sağol cnm yazicam artık bütün merak ettiklerimi.cnm senin kaçıncı denemen ?hangi sehirdesin kaç yıldır ugrasiyorsun?
Almanyanin neresi bende almanya hamburgtayimCanım benim bende almanyadayım bu arada yurdışındaki tedavi sistemi Türkiye'ye göre çok farklı Siz Nerde oturuyorsunuz
Ben fransadayim cnm.evet süreç geç ilerliyor ve dil sorunu var malesef.tam anlayamıyorum 5 yıl oldu.turliyedekiler şanslı bence.Canım benim bende almanyadayım bu arada yurdışındaki tedavi sistemi Türkiye'ye göre çok farklı Siz Nerde oturuyorsunuz
Bende 5 yildir almamyadayim bende dil yok herzaman esimle gidiyorum.yoksa herseyi anlamak mumkun degilBen fransadayim cnm.evet süreç geç ilerliyor ve dil sorunu var malesef.tam anlayamıyorum 5 yıl oldu.turliyedekiler şanslı bence.
Hayırlısı olsun .inş güzel haberlerini verirsin cnm.benim amcamlar var almanyada.biri Frankfurt biri hanovermis.henüz gelemedim oralara.bakalım su tedaviler güzel sonuç versinde bebisimle gelip gezerim oralarda.Bende almanyadayim hamburgta evet 2. Denemem transferim.oldu 6. Günum beklemedeyim suanm
Insallahh rabbim gonlune goree versinnn herseyiii ilk tedavinmiHayırlısı olsun .inş güzel haberlerini verirsin cnm.benim amcamlar var almanyada.biri Frankfurt biri hanovermis.henüz gelemedim oralara.bakalım su tedaviler güzel sonuç versinde bebisimle gelip gezerim oralarda.
Ben 13 yıl oldu Almanya bonn şehrine geleli 10. Senemde tamda umudumu kesmişken 8. ICSI denememde Oğlumu kucağıma aldım ve şimdi 27 aylık benim tüplerim tıkalı normal yolla hamile kalamıyorum çok zor bi süreçten geçtim şimdi ise son iki tane embriyom vardı dondurulmuş onları bu ayın 30 zunda transfer etti doktor bakalım 6. Günüm Rabbim inşallah ol demiştir hayırlısı Rabbim tüm evlat isteyenlerede nasip etsin ben çok şükür dil sorununu çözdüm yoksa bu kocayla hayatta doktora gidilmez çünkü sabırsız biliyorsunuz çok bekletiyolar oyüzden sevmiyo bende tam 13 yılımı hastane yollarında geçirdim Rabbim yardımcımız olsun bugünümüzede şükürler olsunBende 5 yildir almamyadayim bende dil yok herzaman esimle gidiyorum.yoksa herseyi anlamak mumkun degil
Benim esimde fazla anlamıyor.ben ondan iyiyim çok zorlandığım yerlerde arkadaşımı aratiyorum konuşuyor doktorla.idare ediyoz şimdilik.ama su oturumu alsam ilk isim kurslara yazilicam ogrenicem inş.yoksa böyle zor olur her randevuda zorlanıyor insan birini bulmak için.Bende 5 yildir almamyadayim bende dil yok herzaman esimle gidiyorum.yoksa herseyi anlamak mumkun degil
rabbim 10 yil bekleyisini ogluşunla müjdelemiss ne mutlu sana insallahhh yine o mutlulugu yasarsinn .ben 5 yildir burdayim bizim sorunumuz sperm sayisi az oldugu icin esim sagolsun bikmadan yanimda 2. Denemem ilk denemem negatif sonuclandi umarim bu guzel gidiyordur.2 tane 5.gün embriyosu transferi yapildi 6. Günumdeyim bende insallah bebislerim benimledirr.Ben 13 yıl oldu Almanya bonn şehrine geleli 10. Senemde tamda umudumu kesmişken 8. ICSI denememde Oğlumu kucağıma aldım ve şimdi 27 aylık benim tüplerim tıkalı normal yolla hamile kalamıyorum çok zor bi süreçten geçtim şimdi ise son iki tane embriyom vardı dondurulmuş onları bu ayın 30 zunda transfer etti doktor bakalım 6. Günüm Rabbim inşallah ol demiştir hayırlısı Rabbim tüm evlat isteyenlerede nasip etsin ben çok şükür dil sorununu çözdüm yoksa bu kocayla hayatta doktora gidilmez çünkü sabırsız biliyorsunuz çok bekletiyolar oyüzden sevmiyo bende tam 13 yılımı hastane yollarında geçirdim Rabbim yardımcımız olsun bugünümüzede şükürler olsun
Suan ne asamadasjn tedavindeeBenim esimde fazla anlamıyor.ben ondan iyiyim çok zorlandığım yerlerde arkadaşımı aratiyorum konuşuyor doktorla.idare ediyoz şimdilik.ama su oturumu alsam ilk isim kurslara yazilicam ogrenicem inş.yoksa böyle zor olur her randevuda zorlanıyor insan birini bulmak için.
Baya zor günler gecirmissin bizi başkası anlayamaz cnm çok iyi anlıyorum.ama mucizene kavusmussun sukur.inş ikincide yoldadır hayırlı sağlıklı olsun.Ben 13 yıl oldu Almanya bonn şehrine geleli 10. Senemde tamda umudumu kesmişken 8. ICSI denememde Oğlumu kucağıma aldım ve şimdi 27 aylık benim tüplerim tıkalı normal yolla hamile kalamıyorum çok zor bi süreçten geçtim şimdi ise son iki tane embriyom vardı dondurulmuş onları bu ayın 30 zunda transfer etti doktor bakalım 6. Günüm Rabbim inşallah ol demiştir hayırlısı Rabbim tüm evlat isteyenlerede nasip etsin ben çok şükür dil sorununu çözdüm yoksa bu kocayla hayatta doktora gidilmez çünkü sabırsız biliyorsunuz çok bekletiyolar oyüzden sevmiyo bende tam 13 yılımı hastane yollarında geçirdim Rabbim yardımcımız olsun bugünümüzede şükürler olsun
Ben 6 yıllık evliyim 23 yaşındayım.2 olumsuz asilamam oldu.bu ilk tüp deneyimi olacak.rahim filmi çekildi sonucumla birlikte 29 aralıkta gidicem bakalım doktor ne zaman başlayacak.Suan ne asamadasjn tedavindee
Amin inşallah .rabbim 10 yil bekleyisini ogluşunla müjdelemiss ne mutlu sana insallahhh yine o mutlulugu yasarsinn .ben 5 yildir burdayim bizim sorunumuz sperm sayisi az oldugu icin esim sagolsun bikmadan yanimda 2. Denemem ilk denemem negatif sonuclandi umarim bu guzel gidiyordur.2 tane 5.gün embriyosu transferi yapildi 6. Günumdeyim bende insallah bebislerim benimledirr.
Amin inşallah sizlerde tez vakitte mucizenize kavuşursunuz sendeki sorun neydi canımBaya zor günler gecirmissin bizi başkası anlayamaz cnm çok iyi anlıyorum.ama mucizene kavusmussun sukur.inş ikincide yoldadır hayırlı sağlıklı olsun.
Cokk gencsin bu senin icin avantaj tabiki burdan herzaman yaza bilirsin biz genelde burdayizz.olumsuz sonuc alinca bi ortaliktan yok oluyoz amaBen 6 yıllık evliyim 23 yaşındayım.2 olumsuz asilamam oldu.bu ilk tüp deneyimi olacak.rahim filmi çekildi sonucumla birlikte 29 aralıkta gidicem bakalım doktor ne zaman başlayacak.
Ay bizim sorunda aynı galiba .cnm ilki kaç embriyoydu ve kaçıncı gündü ? Neden tutmamis acaba.ben bu konuda tedirginim inş bi sorun çıkmaz .rabbim 10 yil bekleyisini ogluşunla müjdelemiss ne mutlu sana insallahhh yine o mutlulugu yasarsinn .ben 5 yildir burdayim bizim sorunumuz sperm sayisi az oldugu icin esim sagolsun bikmadan yanimda 2. Denemem ilk denemem negatif sonuclandi umarim bu guzel gidiyordur.2 tane 5.gün embriyosu transferi yapildi 6. Günumdeyim bende insallah bebislerim benimledirr.
İnşallah Rabbim evlat duygusunu sizlerede tattırsın canım şuan hiç birşey hissediyomusunrabbim 10 yil bekleyisini ogluşunla müjdelemiss ne mutlu sana insallahhh yine o mutlulugu yasarsinn .ben 5 yildir burdayim bizim sorunumuz sperm sayisi az oldugu icin esim sagolsun bikmadan yanimda 2. Denemem ilk denemem negatif sonuclandi umarim bu guzel gidiyordur.2 tane 5.gün embriyosu transferi yapildi 6. Günumdeyim bende insallah bebislerim benimledirr.
Ilkide ayniydi aslinda 2 embriyo ve 5.gün dü hersey yolunda gitti demesine ragmen doktor olmamisti .baska klinige gectim bu sefer doktorumu degistirdiAy bizim sorunda aynı galiba .cnm ilki kaç embriyoydu ve kaçıncı gündü ? Neden tutmamis acaba.ben bu konuda tedirginim inş bi sorun çıkmaz .
Evet herkes gencsin daha diyor ama 5 yılı geçti normal yolla bi netice alamadık.sansimizi deniyecez.gurbet elde tek basıma ailem yok oturum hakkım yok.çok zor oluyo.en azından bebis olsa rahatlarim diye düşünüyorum.tabi oturumunda almaya yardımcı olur diyolar inş.Cokk gencsin bu senin icin avantaj tabiki burdan herzaman yaza bilirsin biz genelde burdayizz.olumsuz sonuc alinca bi ortaliktan yok oluyoz ama
4.gunden beri sol kasigimda batma vardi ayagima vuruyodu bugun o yok gecti ole belli bi belirginlik yok ama bugun adet gunum ilk sefer hemen adet olmustum adet zamanim gelince yine ole olacak.diye cok korkuyorum sitresten migdem bulaniyo sende varmi bi belirtiİnşallah Rabbim evlat duygusunu sizlerede tattırsın canım şuan hiç birşey hissediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?