2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

benim bugün 6 günüm kızlar ilk bi kaç gün okadar bariz belirtilerim vardıki resmen tutunduğunu hissediyordm şimdi ise hiç bişey yok arada bi ağrı hissediyorum okadar kendimizi fazla dinlememeliyiz aslında yoksa bu bekleme süreci çok zor geçiyo

Canım bende hep belirti arıyorum. hatta ağrım olsun istiyorum ama yok benimde 4. günü bugün ama benim test tarihim 13 aralık.
Transfer gününü sayiyormusunuz kızlar eğer sayiyorsaniz benimde 4. Günüm saymiyosaniz 3. Günüm 14 aralık da benim test günüm benim yumurtalık ağrısı gibi ara ara ağrıların var bazen adet olucakmisim gibi agrim oluyo bacaklarımda 2. Gün ağrı başladı arada oluyo eklemlerin diz kapağın ve bileğinde agriyo arada bunlar belirtimidir bilmiyorum

Kızlar sakin belirti aramayın bakın bnm bugün 12.günüm bnde belirti aradım ama daha yeni olmaya başladı belirtilerim.daha çok erken üzme yın strese sormayın kendinizi.

INSALLAH GUZEL HABERLERINIZI VERIRSINIZ BURDA.
KIZLAR GOZUNUZ YOLDA GONLUNUZ DARDA KALMASIN...

Kızlar transferimin 4.günü hiçbir belirtide yok histe yok bende test günüm 18.aralık

Merhaba, benim test günüm 10 aralık ve hiçbirşey hissetmiyorum. Dün youtube da birkaç video izledim. Belirti olmazmış bu zamanlarda hissedilen ilaçların etkisiymiş diyordu. Bilmiyorum bende insan çok merak ediyor tabiki. Bu surecin hiçbir aşamasında zaman bukadar yavaş geçmemişti :)

Senin bugun kacinci gün benimdr 10 aralikk test günüm bugun transferimin 7.günü 5.gun embriyosu 2 embriyo transfer oldu senin

Kizlar merhaba nasilsiniz ? Hamile olan arkadaslar adiniza cok sevindim Allah tamamini nasip eylesin , negatif alan arkadaslarin vakti zamani degilmis Rabbim dayanma gucu nasip eylesin .. Kizlar benimde daha oncede anlatmistim , 5 embriyom genetige gitti 4 u saglam geldi sukurler olsun. Sali gunu rahim filmi cektirip doktora gosterecegim carsamba gunu icin ise histerEskopi olacagim sanirim hemsire o sekilde soyledi siz randevu alin gerekirse iptalmedilir dedi .ben 3 ay lucrin kullanacagim rahimin dinlendirilmesi icin . Bildigim histereskopinun transferden 1 ay once falan yapilmasi getektiggi , cunku rahimede cizik atacaklar bebegin rahat tutunabilmesi icin. Benim tedavi surecim gibi ilerleyen oldu mu kizlar ? Size histereskopiyi me zaman yaptilar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…