- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Canım bende hep belirti arıyorum. hatta ağrım olsun istiyorum ama yokKızlar transferimin 4.günü hiçbir belirtide yok histe yok bende test günüm 18.aralık
Belirtiye asla takilmayin benim hic.bir belirtim.olmada hala.yok sadece morelinizi yuksek tutun.insallah sizde mujdeli haberi verceksinizKızlar transferimin 4.günü hiçbir belirtide yok histe yok bende test günüm 18.aralık
Sperm azligindan canimmAlmina sizin sorununuz neydi? Sebepsiz mi ?
Transfer gününü sayiyormusunuz kızlar eğer sayiyorsaniz benimde 4. Günüm saymiyosaniz 3. Günüm 14 aralık da benim test günüm benim yumurtalık ağrısı gibi ara ara ağrıların var bazen adet olucakmisim gibi agrim oluyo bacaklarımda 2. Gün ağrı başladı arada oluyo eklemlerin diz kapağın ve bileğinde agriyo arada bunlar belirtimidir bilmiyorumCanım bende hep belirti arıyorum. hatta ağrım olsun istiyorum ama yokbenimde 4. günü bugün ama benim test tarihim 13 aralık.
İnslh katlanır cnm kaçıncı günü yaptın testi bide kaç embriyo ve kaçıncı gün konuldu cnmKızlar Merhaba. Benim test degerim 32.84. Yarın 2.test günüm .umarım katlanmistir. Çok korkuyorum.
Hayırlı olsun size,Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin,anladım inşallah bakalım kısmet.Belirtiye asla takilmayin benim hic.bir belirtim.olmada hala.yok sadece morelinizi yuksek tutun.insallah sizde mujdeli haberi verceksiniz
3.gün emriyosu.2 tane konulmustu. 10 gün yaptım testiİnslh katlanır cnm kaçıncı günü yaptın testi bide kaç embriyo ve kaçıncı gün konuldu cnm
kaçıncı gün test değerin bu canım hayırlı olsn tek embriyomuyduKızlar Merhaba. Benim test degerim 32.84. Yarın 2.test günüm .umarım katlanmistir. Çok korkuyorum.
2 tane ydi canım. 3 gün embriyosuydu. 10.gün degerim. . Nasi sizce?kaçıncı gün test değerin bu canım hayırlı olsn tek embriyomuydu
Kızlar transferimin 4.günü hiçbir belirtide yok histe yok bende test günüm 18.aralık
Senin bugun kacinci gün benimdr 10 aralikk test günüm bugun transferimin 7.günü 5.gun embriyosu 2 embriyo transfer oldu seninMerhaba, benim test günüm 10 aralık ve hiçbirşey hissetmiyorum. Dün youtube da birkaç video izledim. Belirti olmazmış bu zamanlarda hissedilen ilaçların etkisiymiş diyordu. Bilmiyorum bende insan çok merak ediyor tabiki. Bu surecin hiçbir aşamasında zaman bukadar yavaş geçmemişti :)
İnslh katkat artar değerin cnm3.gün emriyosu.2 tane konulmustu. 10 gün yaptım testi
hAyırlı olsun cnm, inşallah transferinde sorunsuz geçer de olumlu sonuç alırsın..cevabin icin cok tesekkur ederim.sanada hayirli olsun canim. insallah hayirli guzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?