2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlarbenim 10.gün degerim 32.84. Pazartesi tekrarlicam. Yalnız buarada ben çok kötü hasta oldum.ÖksürüP duruyorum.bu şekilde olupta hamileliği devam eden oldumu?Degerim biraz düşük korkuyorum oyüzden

KIZLAR MRB BENDE OCAK AYINDA TUP BEBEK ICIN IGNELERE BASLIYCAM INS.
SONUCU POZITIF OLANLARDAN RICAM LUTFEN VAKTINIZ VARSA BIRAZ AYRINTILI YAZIN.

TABIIKI RABBIM OL DERSE OLUCAK AMA TEDBIR AMACLI BUNLARI OGRENMEK ISTIYORUM.
KAFAMDA DELI SORULAR

*NELER YAPTINIZ?
* NASIL BESLENDINIZ?
*HANGI ILACLARA HANGI GUN BASLADINIZ ?
*HANGI IGNELERI VURULDUNUZ ?
*TRANSFER SONRASI YAPILAN IGNELER GOBEKTENMI?
*KAC GUN DINLENDINIZ?

merhaba. belki şu konularda faydalı olabilirim. biz süleymaniye kadın doğumda rapor çıkarmakla başladık. 2 buçuk ay sürdü sonuçlanması şükür ki çıktı. sonrasında adetimin 3. günü gonal f ile tedaviye başladım. 4 gün sonra cetrotide + menogon dahil oldu. günde 3 adet iğne vurdum. 4 günde böyle devam etti. toplamda 8 gün iğne kullandım. 3 adet çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonrada yumurtalarım toplandı. aslında bu iğneler senin yaşına yumurtalık rezervine göre doktorun sana uygun reçetelendiriyor. bol protein tüketiyorum. benim bu şekildeydi. transferime az kaldı. ben şuan sadece aspirin folik asit ve dekort diye bir hap kullanıyorum. başka birşey yok. transfer sonrası için deneyimli arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olacağım. Allah yardımcımız olsun.

CNM ONCELIKLE CEVAP ICIN TESEKKURLER .
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS GUZEL SONUCLARINI PAYLASIRSIN.
SEN SURECI YARILAMISSIN.IGNELERIN HEPSI GOBEKTENMI.
AYNI ASILAMADAKI GIBI GONAL F VERILIRSE RAHAT OLUR DIYE DUSUNUYORDUM.
AMA 3 IGNE KAFAM KARISMAZ INSALLAH.GERCI BEN YURTDISINDAYIM BURDA EVE HEMSIRE GELECEK DEDILER.ONLAR AYARLARSA IYI OLACAK INSALLAH.

evet canım hepsi göbekten. muhtemelen sende gonal f ile başlarsın o zaman. 3 iğnen olursa kafan karışmaz :) ben her gün aynı saatte 3ünü arka arkaya vuruyordum bu yüzden sıkıntı olmadı benim için hiç. hemşiren de olursa çok rahat olursun.

AY INSALLAH RAHAT OLUR YA COK TEDIRGINIM.
BIRAZ DIL SORUMDA VAR BURDA.INSALLAH IYI ANLARIM HERSEYI.

Yurt disinda nerdesin bende yurt disindayimm

Canım benim bende almanyadayım bu arada yurdışındaki tedavi sistemi Türkiye'ye göre çok farklı Siz Nerde oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…