• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

[QUOKAREN, post: 43919353, member: 500656"]Çok yorucu bi süreç arkadaşım ama dirayetli olup dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef. 23 kasımda transfer yaptırdım dün test yaptım pozitif inşallah devamı gelir bizim zor bi süreç yorucu fakat inşallah sonu çok güzel olacak. Asla pes etme dermansız dert vermesi Rabbim herşeyin bi çözümü var ce herşeyde de bi hayır vardır canım[/QUOTE]
Cok sevindim gercekten ne guzel duygudur dimi o anlarin.hanfi hastanedesin peki.

Ben duymadım belki yumurtanın normal haliyle gelişmesini takip edip öyle topluyo olabilirler ama ozamanda çok yumurta elde edemezler gibime geliyor ama nasıl biseymi araştırmak lazim
Evet 1 tek yunurta ama en azindan belli olmazmi canli olup opmadi

[QUOKAREN, post: 43919353, member: 500656"]Çok yorucu bi süreç arkadaşım ama dirayetli olup dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef. 23 kasımda transfer yaptırdım dün test yaptım pozitif inşallah devamı gelir bizim zor bi süreç yorucu fakat inşallah sonu çok güzel olacak. Asla pes etme dermansız dert vermesi Rabbim herşeyin bi çözümü var ce herşeyde de bi hayır vardır canım
Cok sevindim gercekten ne guzel duygudur dimi o anlarin.hanfi hastanedesin peki.[/QUOTE]
Fulya bahçecideyim mustafa hoca drum canım. İnan ki umudunu kaybetme ve bıkmadan usanmadan dene

Çok yorucu bi süreç arkadaşım ama dirayetli olup dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef. 23 kasımda transfer yaptırdım dün test yaptım pozitif inşallah devamı gelir bizim zor bi süreç yorucu fakat inşallah sonu çok güzel olacak. Asla pes etme dermansız dert vermesi Rabbim herşeyin bi çözümü var ce herşeyde de bi hayır vardır canım
Ilk denememiydi.

Canım öncelikle kendini üzme lütfen sen güçlü olmalısın ki tedavine devam edebilesin.Bende Aysun hanımın hastasıyım ve çok memnunum daha önceden 2 arkadaşımda orada hamile kaldı şimdi çocukları var Önemli olan Allahın ol demesi Allah ne zaman bizim anlımıza yazdıysa anne olmayı o zaman olucaz yoksa sen amerika da da yaptırsan dünyanın en iyi drlarına da gitsen olmayacaksa olmayacak hakkında hayırlısı olsun
Amin nediyimki.pek duada edesim gekmiyor okadar yalvardimki o 1 taneye can ver diye.gozumun yasiyla secdede agitlarla namaz kildim.ama duymadi herzamanki gibi

kizlar dun 8 tane yumurtam toplandi bugun aradigimda 5 i dollenmis.pazartesi transferim var allah izin verirse.3.gun embriyosu olacak.dun doktorum yumurta toplamadan sonra pazartesi transferini yapariz dedi.bugunde embriyolog aynisini soyledi.5.gune gitmezde mi 3.gun transferi yapacaksiniz dedim biz boyle yapiyoruz dedi gicik kari.neyi neye gore yapiyolar ben anlamadim.tutacagi varsa tabiki 3e 5ebakmaz ama iste gelde icime anlat bu durumu
bence ona takılma inş. sonuç hayırlı olur.benim gecen hafta perşembe toplandı 2.gün cumartesi transfer oldu inş.sonuç hayırlı olur

Amin nediyimki.pek duada edesim gekmiyor okadar yalvardimki o 1 taneye can ver diye.gozumun yasiyla secdede agitlarla namaz kildim.ama duymadi herzamanki gibi
Şöyle düşün canım demek ki sağlıklı değilmiş ki gelişmemiş ya transfer olsaydı hamile kalıpta karnında gelişimi dursaydı Allah korusun unutma beterin beteri var biz sadece bu günümüzü görerek yaşıyoruz hatta anımızı biliyoruz ama Allah bizim için en iyisini biliyor buna inan ve içinin nasıl rahatladığını göreceksin.Asla pes etmek yok bu dünyada herkesin bir imtihanı var bizimkide buymuş önemli olan dermansız dert vermemesi Allahın

Canim sagol msjin için. bu ilacsiz tup bebek varmis ama .hic duyan oldumu guzrl sonuclar alani
benim bildiğim olan yumurtaların gelişmesi için hap veriyorlar iğne yok transferden sonra bir kaç gün iğne varmış bende istedim ama dr. hazır yumurtaların varken cok olsun donduralım dedi ama 2tanesi transfer edildi geriye dört tane kaldı onlardan olmadı sanırım bana daha dönmediler

Kızlar benim 10.gün degerim 32.84. Pazartesi tekrarlicam. Yalnız buarada ben çok kötü hasta oldum.ÖksürüP duruyorum.bu şekilde olupta hamileliği devam eden oldumu? Degerim biraz düşük korkuyorum oyüzden.

Şöyle düşün canım demek ki sağlıklı değilmiş ki gelişmemiş ya transfer olsaydı hamile kalıpta karnında gelişimi dursaydı Allah korusun unutma beterin beteri var biz sadece bu günümüzü görerek yaşıyoruz hatta anımızı biliyoruz ama Allah bizim için en iyisini biliyor buna inan ve içinin nasıl rahatladığını göreceksin.Asla pes etmek yok bu dünyada herkesin bir imtihanı var bizimkide buymuş önemli olan dermansız dert vermemesi Allahın
ins ins ins.sagol canim

benim bildiğim olan yumurtaların gelişmesi için hap veriyorlar iğne yok transferden sonra bir kaç gün iğne varmış bende istedim ama dr. hazır yumurtaların varken cok olsun donduralım dedi ama 2tanesi transfer edildi geriye dört tane kaldı onlardan olmadı sanırım bana daha dönmediler
iste belki ozaman anlasilir saglikli olmadigi diye dusunuyorum ama.neyse nediyimki beynim allak bullak

Back