- 30 Aralık 2014
- 184
- 65
- 18
- 42
Cnm benim böyle düşünme bu kadar yıpratma kendini burda defalarca deneyipde olumsuz sonuç alan çok oluyor karamsarlasma ümidini kaybetme Rabbim ol dedimi olur sadece merkezini degisdir daha guvendigin başka merkezde tedavi ol cnmBende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum