• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti

:( Canım üzüldüm ben de.Kim ne yaşarsa bu konuda aynısını yaşıyorum. Maalesef elimizden gelen bir şey olmuyor üzülüp ağlayıp toparlanıp tekrar etmekte başka çaremiz yok.Asi olmadan en önemlisi. Allah ım inşallah bundan sonrakinde hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin.Bunda nasıl üzüldüysen bundan sonra bu üzüntünden daha daha çok mutlu ol inşallah.

Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Canımm yaaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ama elimizden bişey gelmiyo Benimde 2 kez negatif oldu ağladım içime kapandım ama sonra azimle yoluma devam ettim Rabbim dirayet versin hepimize

Bende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum

Bende baslamistim tup bebege.medicana beylikduzu hastanesine.persembe gunu yumrtalar toplandi.3 tane ve cuma arandim 2 si bos folekul cikmis ve diger kalan 1 taneside belki yanit vermeyebilirmis.olgunlasmamis dendi.belki verir ilaclariniza devam edin dendi.cok dua ettim yalvardim gozumun yasiyla agitlarla yalvardim hayata tutun yardim et mevlam dedim.bugun arandim sabah ve tedaci iptal olabilirmiş dedi.yani yanit vermemis yumurta.ben aysun hanima yalvardim umutsuzsa bana umut vermeyin dedim.cok iyi bir sorun yok dedi tamam tedavi surecinde.hakkimi helal.etmiyorum hic birine. sorun yok deniyor ama yumurta varken sonra olgunlasmadi diyorlar.artik turkiyede tedavi olmak istemiyorum. 2.tup bebegi riske atmak istemiyorum.yumurta donoruyla anne olmak dusuncesindeyim.psikolojim hic iyi degil.olmek istiyorum
Canımm öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ama önemli olan sensin senin sağlığın psikolojin sakın kendini bırakma. Bizde çok şeyler atlattık eşim ilk mikrotese ameliyatında sperm yok dediler patoloji raporuna göre asla çocuğunuz olmaz deyip donöre yönlendirdiler gezmediğim mail atmadığım dr kalmadı 3 kez ameliyat oldu eşim sperm ameliyatla bulundu her seferinde ama gittiğin merkez dr çok önemli bence sen bi kafanı topla acını yaşa ve sonra bahçeci kliniğine git yapılacak herşeyi yaparlar

Günümüzde yaşanan sorun infertilite. Nedensiz cok fazla. Daha ilk denemen. Bu kadar ümitsizliğe düşme. Daha dirayetli ol. Kendine doktorlara güven. Allaha dua et. Hemen donor fikrine kapilma. Kendine şans tani. Bu yol yorucu yıpratıcı ama emun ol sürprizlerle dolu. İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırla sağlıkla yAvrularını kucagina almayi nasip eder

Kızlar benim de dün iki tane embriyo transferim yapıldı. Çok heyecanlıyım ve çok umutluyum. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz ve haftaya müjdeyi alırız.

Ay canım benim sen bugün test yapacaktın ama hamilelik takviminden anlaşıldığına göre hamilesin değerin kaç çıktı hem neden haber vermedin bize çok çok sevindim :nazar::nazar::nazar: gözlerin aydın canım :KK73:
Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadim:( :( darısı sana ins tatlim

kizlar dun 8 tane yumurtam toplandi bugun aradigimda 5 i dollenmis.pazartesi transferim var allah izin verirse.3.gun embriyosu olacak.dun doktorum yumurta toplamadan sonra pazartesi transferini yapariz dedi.bugunde embriyolog aynisini soyledi.5.gune gitmezde mi 3.gun transferi yapacaksiniz dedim biz boyle yapiyoruz dedi gicik kari.neyi neye gore yapiyolar ben anlamadim.tutacagi varsa tabiki 3e 5ebakmaz ama iste gelde icime anlat bu durumu

Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadim:KK43: :KK43: darısı sana ins tatlim
Cokkk sevindimmm darisi basjmzaa insallahhhj

Pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım

Pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım[/QUOTE
merhaba cnm. gayet normal şişmesi. ben hamileymişim gibi şiştim. ödem olduğu için sanırım. çatlatma iğnesini vurduktan sonra biraz daha şiştim hatta :) endişelenme opu dan sonra 3 gün içinde birşeyin kalmaz inşallah.

Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadim:KK43: :KK43: darısı sana ins tatlim
Âmin canım inşallah Rabbim bu yolda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarada nasip etsin evet İkra arkadaşımız bugün bize :KK43: Negativ haberini verdi çok üzüldüm eminim vakti dolmamıştırki olmadı :KK61:Allah'ım tez vakitte tüm candan isteyen arkadaşlarada nasip etsin Benimde bugün transfer Gününü sayarsam 6.gün 4. Günden belli ara ara kasık ağrılarım var inşallah hamileliğe alamettir Allah'ım inşallah bu defa kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım

Âmin canım inşallah Rabbim bu yolda maddi manevi emek veren tüm arkadaşlarada nasip etsin evet İkra arkadaşımız bugün bize :KK43: Negativ haberini verdi çok üzüldüm eminim vakti dolmamıştırki olmadı :KK61:Allah'ım tez vakitte tüm candan isteyen arkadaşlarada nasip etsin Benimde bugün transfer Gününü sayarsam 6.gün 4. Günden belli ara ara kasık ağrılarım var inşallah hamileliğe alamettir Allah'ım inşallah bu defa kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım
Amin canım inşallah transfer gununu saymıyorsun bnm bildiğim :) bnm de sadece kasık ağrım oldu başka hiç bi belirti yaşamadım kasikta batma dışında hatta hala devam ediyo ins hayırlı haberleri sende verirsin

Bugün 11.günüm 219 çıktı canım çok mutluyum ama bi yandan hevesim kursagimda kalır diye korkuyom öbür gebeliğim boş gebelik olmuştu hayal kırıklığı falan .ins bu gebeliğim öyle olmaz.bi arkadaşımız negatif aldı bugün ona üzüldüm yazamadim:KK43: :KK43: darısı sana ins tatlim[/QUO
Hayırlı olsun canımm çok sevindim sonucuna Rabbim devamını getirsin darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah

Back