2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Cnm benim böyle düşünme bu kadar yıpratma kendini burda defalarca deneyipde olumsuz sonuç alan çok oluyor karamsarlasma ümidini kaybetme Rabbim ol dedimi olur sadece merkezini degisdir daha guvendigin başka merkezde tedavi ol cnm

Cooook sevindim arkadasim,hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah,negatifle uzulup ,poztifle seviniyorum,dilerim hepimiz en kisa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz.yarin ben de test yaptircam,12.gunu israrla bekledim,pozitif sonuc alirim insallah,tekrar tebrik ediyorum,darisi basima.

Çok sağol canım ins sende yarın güzel haberle gel rabbim hepimizin yüzünü guldursun bn yarın pazar diye 11.gun bugün gittim hem dayanamadım artık öğrenmek istedim darısı sana insallah

Peki suan sonucalrin nasil.ticarete donusturmusler herseyi.dr bugun gorustum bana 2.denemeyi oneriyor bu sekilde yumurtanin kalitesini anlayabilirz bu dogustan gelen bi hastalikta olabilir tedavisi olmaya.yada sen belki sadecr bu ay bu sekilde kalitesiz yumurta verdin.bilmiyorum ama yoruldum

Umudum ="bebek_dostuu, post: 43915078, member: 448389"]Günümüzde yaşanan sorun infertilite. Nedensiz cok fazla. Daha ilk denemen. Bu kadar ümitsizliğe düşme. Daha dirayetli ol. Kendine doktorlara güven. Allaha dua et. Hemen donor fikrine kapilma. Kendine şans tani. Bu yol yorucu yıpratıcı ama emun ol sürprizlerle dolu. İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırla sağlıkla yAvrularını kucagina almayi nasip eder[/QUOTE]
Unudum kalmadi.icim cok aciyo.sanki evladımi kaybetmisim gibi

[QUOTspe_r, post: 43916788, member: 704626"]Pazartesi yumurtalarım toplanacak çok heyecanliyim:) gobegim büyüdü sanki bu 1 haftada sizde de oyle mi oldu yoksa ben birden kilo mu aldım[/QUOTE]
Kilo aliyo insan.bende oyleydim ins hemencik dualarin kabul olur

Canim çok sevindim senin adına bu ay gerçekten bereketliymis buna inandim:) allah yüzlerini göstermeyi nasip etsin insallahh

Canim sagol msjin için. bu ilacsiz tup bebek varmis ama .hic duyan oldumu guzrl sonuclar alani

Canim sagol msjin için. bu ilacsiz tup bebek varmis ama .hic duyan oldumu guzrl sonuclar alani
Ben duymadım cnm belki yumurtanın normal haliyle gelişmesini takip edip öyle topluyo olabilirler ama ozamanda çok yumurta elde edemezler gibime geliyor ama nasıl biseymi araştırmak lazim

Canım öncelikle kendini üzme lütfen sen güçlü olmalısın ki tedavine devam edebilesin.Bende Aysun hanımın hastasıyım ve çok memnunum daha önceden 2 arkadaşımda orada hamile kaldı şimdi çocukları var Önemli olan Allahın ol demesi Allah ne zaman bizim anlımıza yazdıysa anne olmayı o zaman olucaz yoksa sen amerika da da yaptırsan dünyanın en iyi drlarına da gitsen olmayacaksa olmayacak hakkında hayırlısı olsun

Çok yorucu bi süreç arkadaşım ama dirayetli olup dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef. 23 kasımda transfer yaptırdım dün test yaptım pozitif inşallah devamı gelir bizim zor bi süreç yorucu fakat inşallah sonu çok güzel olacak. Asla pes etme dermansız dert vermesi Rabbim herşeyin bi çözümü var ce herşeyde de bi hayır vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…