Bende çikolata kisti var ama böyle bir iğne kullanmıyorum canım ne için kullanıyorsun bunu acabaMerhaba arkadaşlar çikolata kisti olupta zoladex iğnesi vurulan arkadaşlar varmi cok önemli bişey sormam lazm
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın pazartesi gününüDoktora gittim kan tahlili filan istedi pazartesi ye duruma görede biyopsi isticekmis inşallah ters bi durum yoktur ya
Ay hadi hayırlısı inşallah bekliyoruzBen kan verdim birazdan sonucum çıkacak
Ay canım benim nekadar üzülme desemde biliyorum insan çok üzülüyo ama lütfen kendini toparlayıp tekrar dene ilk denemenmiydi bu Rabbim tez vakitte sanada cümlemiZede evlatlar nasip etsin inşallah Kaçıncı Günü'ündü bugünArkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Kistlerin büyümesini durdurmak ve yumurtalari cogaltmak icin gecici menopaza sokcakti iğne ama ben adet oldm onun için işe yaramadimi bende bilmiyorum pazartesi ona bakcaklar cnmBende çikolata kisti var ama böyle bir iğne kullanmıyorum canım ne için kullanıyorsun bunu acaba
Hayırlı olsun canım çok güzel sonucunKızlar sonucum 96 üçüncü gün embriyosu 23 kasım transfer tarihi nasıl sizce değer 2 embriyoydu herhalde tek tutmuştur
Cok geçmiş olsun cnm Allaha siginiyorz hepimiz dua etmkten başka bişey gelmiyo elimzden Allah büyüktür umudumzu kaybetmeyelimŞu an 1 miyom var. Tüp bebek tedavisinde de kist olmuştu. Ne durumdayım bilmiyorum..hamilelikte risk yapabilirmis ama Allaha siginmaktan başka birşey elimden gelmiyor
Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Doktorun senin için doğrusunu yapmıştır zaten canım. Ben döllenme olduktan sonra doktorumla konusamadim hep embriyolog aradı aslında ben de iyi kalite ise tek transfer istiyordum ama embriyolog doktor iki tane dedi diye o şekilde dondurduk dedi. Bakalım hayırlısı olur inşallah Hepimiz içinBenim 5. gün donduruldu. Ama bir tane koyacak çok büyük ihtimalle.Öncesinde sormuştum riske atmamak için 2 tane koysanız diye.Amacım gerçekten ikiz bebek sahibi olmak ya da çoğul gebelik yaşamak değil.Sadece o kadar yorucu bir yol ki ya olmazsayı düşündüğümden.Doktorum da gerçekten çok temkinli ve çok güveniyorum. O da yumurtalarına göre hareket ederiz.Hem anne için hem çocuklar için çok zor.Önemli olan senin sağlığın bizim için dedi.İkiz bebeklerin hasta olma ihtimalleri daha fazla olduğundan sanırım.Bilmiyorum ama transfer öncesi yine sorcam.Yani doktorum bana kanaman olacak adet olmayacaksın demese ben regl oldun sanacaktım çünkü aynı öyle.Yumurta atmayacağım için söyledi yani adet olmuş olmuyorum gerçekten.Yorulduk gerçekten..
Cok uzuldum canim,kendini cok yipratmamaya calis.Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
önemli olan kalitesi canm benim 22 tane toplandı 10 tanesi işlem bile görecek kalitede değildi yani önemli olan sayısı değil takma kafanacanim 9 tane toplandi.iyimi kotu hic bilmiyorum
kızlar bugun transferimin 5 günü sabaha karşı çok fazla sancım oldu tıpkı adet olacak gibi daha 10 gun var adet tarihime dedimki kesn hasta oldm kalktm baktm bişey sonra o sancıyla uykuya dalmışım şimdi uyandm sadece biraz batma hissediyorum sağımda sizce neden böyle oldu
Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
ay hadi inşallah okadar hissediyorumki onu içimde tutunduğuna eminim şu bi haftada bi geçseydide bu stresten kurtulsaydmBenimde sürekli karın ağrısı ve adet ağrısı oluyordu cnm.. tranfer olalı 1 ay olacak halen daha yoğun şekilde ağrım var oluyormuş böylee.
Vay bee ..Hiç bilmiyordum..Olsun yaaa çopçoğuulll gebeliklerrr olsun bissürü bissürüüü bebek olsunIcerdekileri catlatiyorlarki çoğul gebelik olmasin. Vücut sürekli yumurta yapar. Transferden sonra başka yumurtaların olmasını önlemek için
Amin canım inşallah..İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız..Zaman durdu sanki.Yıl ne çabuk bittii zaman ne çabuk geçiyor derken Aralık ayında tıkandık kaldık sanki.Zamanla da sınıyor Yaradan ne diyelim şükürler olsun O'NA..Doktorun senin için doğrusunu yapmıştır zaten canım. Ben döllenme olduktan sonra doktorumla konusamadim hep embriyolog aradı aslında ben de iyi kalite ise tek transfer istiyordum ama embriyolog doktor iki tane dedi diye o şekilde dondurduk dedi. Bakalım hayırlısı olur inşallah Hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?