2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın kızlar. Bugün test yaptıracak olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.

Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti
Ay canım benim nekadar üzülme desemde biliyorum insan çok üzülüyo ama lütfen kendini toparlayıp tekrar dene ilk denemenmiydi bu Rabbim tez vakitte sanada cümlemiZede evlatlar nasip etsin inşallah Kaçıncı Günü'ündü bugün

Bende çikolata kisti var ama böyle bir iğne kullanmıyorum canım ne için kullanıyorsun bunu acaba
Kistlerin büyümesini durdurmak ve yumurtalari cogaltmak icin gecici menopaza sokcakti iğne ama ben adet oldm onun için işe yaramadimi bende bilmiyorum pazartesi ona bakcaklar cnm

Doktorun senin için doğrusunu yapmıştır zaten canım. Ben döllenme olduktan sonra doktorumla konusamadim hep embriyolog aradı aslında ben de iyi kalite ise tek transfer istiyordum ama embriyolog doktor iki tane dedi diye o şekilde dondurduk dedi. Bakalım hayırlısı olur inşallah Hepimiz için

kızlar bugun transferimin 5 günü sabaha karşı çok fazla sancım oldu tıpkı adet olacak gibi daha 10 gun var adet tarihime dedimki kesn hasta oldm kalktm baktm bişey sonra o sancıyla uykuya dalmışım şimdi uyandm sadece biraz batma hissediyorum sağımda sizce neden böyle oldu

Benimde sürekli karın ağrısı ve adet ağrısı oluyordu cnm.. tranfer olalı 1 ay olacak halen daha yoğun şekilde ağrım var oluyormuş böylee.

Arkadaşlar ben sonucumuu aldım negatif çok üzgünüm hüsranla bitti

Üzülmemeliyiz. Sonuçta hiçbirşey için son değil. Birdahakine tutar İnşallah. Önemli olan herşeyin en hayırlısının olması. Ve bunların hepsi belkide bizlerin sınavı. öyle düşün. senin için yeni bir mücadele daha başlayacak yakında buna hazır olmalısın

Amin canım inşallah..İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız..Zaman durdu sanki.Yıl ne çabuk bittii zaman ne çabuk geçiyor derken Aralık ayında tıkandık kaldık sanki.Zamanla da sınıyor Yaradan ne diyelim şükürler olsun O'NA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…