2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ya ben zoladex iğnesi vurildum çikolata kistleri icin doktor gecici menopaza sokcak dedi ben bugün adet oldm aksine bide ağrım cok fenalstm
Doktora sor. Benim miyonlar icin 3 aylik bir ilac icmistim. Bende ilk iki hafta şiddetli kanama yapmıştı. .sonra iki bucuk ay hic adet olmamıştım

Doktora sor. Benim miyonlar icin 3 aylik bir ilac icmistim. Bende ilk iki hafta şiddetli kanama yapmıştı. .sonra iki bucuk ay hic adet olmamıştım
Doktora gittim kan tahlili filan istedi pazartesi ye duruma görede biyopsi isticekmis inşallah ters bi durum yoktur ya

yumurtalarının kaçıncı günü dondurma işlemi gerçekleştirildi..Bir de tek mi çift mi transfer yapılacak?
Üçüncü gün donduruldu cnm. Çift transfer edecekmiş doktor. Yaşım 29 normalde 35 altı çift olmuyor diye okumuştum ama doktor çift transfer edecm dedi. Benim yumurta toplandıktan sonra kanama olmadi normal adet zamaninda oldum ama benim Doktor ikinci adetinin 2.günü gel transfer gününe karar verelim dedi. Yani ne zaman olacak transfer bilmiyorum canm. Allah sabır versin bize :) sonucu da Allah in izniyle güzel olur inşallah tabii. Senin kaçıncı gün donduruldular ?

13 yada 14. Gün transfer olur. Ikinci gün gittiginde ultrason yapabilir. Acaba yumurta varmi diye.kan tahlilli yapilicak. Hormon degerlerin transfere müsaitmi diye..10 gün felan çatlatma iğnesi. .benim bildiklerim bunlar

13 yada 14. Gün transfer olur. Ikinci gün gittiginde ultrason yapabilir. Acaba yumurta varmi diye.kan tahlilli yapilicak. Hormon degerlerin transfere müsaitmi diye..10 gün felan çatlatma iğnesi. .benim bildiklerim bunlar
Yaa öyle mi ! Ben kan tahlili ve ultrasona göre ilaç falan kullanmadan yapılacak saniyordum :) yani yine mi iğneler var ?

Benim 5. gün donduruldu. Ama bir tane koyacak çok büyük ihtimalle.Öncesinde sormuştum riske atmamak için 2 tane koysanız diye.Amacım gerçekten ikiz bebek sahibi olmak ya da çoğul gebelik yaşamak değil.Sadece o kadar yorucu bir yol ki ya olmazsayı düşündüğümden.Doktorum da gerçekten çok temkinli ve çok güveniyorum. O da yumurtalarına göre hareket ederiz.Hem anne için hem çocuklar için çok zor.Önemli olan senin sağlığın bizim için dedi.İkiz bebeklerin hasta olma ihtimalleri daha fazla olduğundan sanırım.Bilmiyorum ama transfer öncesi yine sorcam.Yani doktorum bana kanaman olacak adet olmayacaksın demese ben regl oldun sanacaktım çünkü aynı öyle.Yumurta atmayacağım için söyledi yani adet olmuş olmuyorum gerçekten.Yorulduk gerçekten..

Allah Allah çatlatma iğnesi niye ki? Anlayamadım.Yumurtalar dışarda dondurulmuş.içerdekiler niye çatlayacak acaba

cok tesekkur ederim canim.mutlaka oyle allahim ol desin gerisi hikaye.ama yumurtalar bugun toplandi.hemen transfer gununun belli olmasina sasirdim.sonucta daha bolunmesi kalitesi belli degil.ondan panik yaptim
Hiç panikleme sen üzerine düşeni yaptın arkadaşım gerisi Allahın takdiri hayırlı evlatlardan etsin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…