- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Doktora sor. Benim miyonlar icin 3 aylik bir ilac icmistim. Bende ilk iki hafta şiddetli kanama yapmıştı. .sonra iki bucuk ay hic adet olmamıştımYa ben zoladex iğnesi vurildum çikolata kistleri icin doktor gecici menopaza sokcak dedi ben bugün adet oldm aksine bide ağrım cok fenalstm
Benim iki tane negatif aşılama var. Negatifler sonucu pskolojim iyice bozulmustu. 3 aya zor toparlandım. Kendimi cok üzmüstüm. Resmen sagligim bozulmustu ..ne olursa olsun ayakta durmak gerek yikilmamak gerekİnşallah güçlü olmaya çalışıcam başarabilirsem tabi
Doktora gittim kan tahlili filan istedi pazartesi ye duruma görede biyopsi isticekmis inşallah ters bi durum yoktur yaDoktora sor. Benim miyonlar icin 3 aylik bir ilac icmistim. Bende ilk iki hafta şiddetli kanama yapmıştı. .sonra iki bucuk ay hic adet olmamıştım
Rahat olun. Sıkma kendiniDoktora gittim kan tahlili filan istedi pazartesi ye duruma görede biyopsi isticekmis inşallah ters bi durum yoktur ya
Rahat olmam lazm aslnda ama oda bende olmuyo işte sen hangi durumdasn suanKistlerden miyonlardan neler çektim. Vücut sürekli yapıyor
Şu an 1 miyom var. Tüp bebek tedavisinde de kist olmuştu. Ne durumdayım bilmiyorum..hamilelikte risk yapabilirmis ama Allaha siginmaktan başka birşey elimden gelmiyorRahat olmam lazm aslnda ama oda bende olmuyo işte sen hangi durumdasn suan
Üçüncü gün donduruldu cnm. Çift transfer edecekmiş doktor. Yaşım 29 normalde 35 altı çift olmuyor diye okumuştum ama doktor çift transfer edecm dedi. Benim yumurta toplandıktan sonra kanama olmadi normal adet zamaninda oldum ama benim Doktor ikinci adetinin 2.günü gel transfer gününe karar verelim dedi. Yani ne zaman olacak transfer bilmiyorum canm. Allah sabır versin bize :) sonucu da Allah in izniyle güzel olur inşallah tabii. Senin kaçıncı gün donduruldular ?yumurtalarının kaçıncı günü dondurma işlemi gerçekleştirildi..Bir de tek mi çift mi transfer yapılacak?
13 yada 14. Gün transfer olur. Ikinci gün gittiginde ultrason yapabilir. Acaba yumurta varmi diye.kan tahlilli yapilicak. Hormon degerlerin transfere müsaitmi diye..10 gün felan çatlatma iğnesi. .benim bildiklerim bunlarÜçüncü gün donduruldu cnm. Çift transfer edecekmiş doktor. Yaşım 29 normalde 35 altı çift olmuyor diye okumuştum ama doktor çift transfer edecm dedi. Benim yumurta toplandıktan sonra kanama olmadi normal adet zamaninda oldum ama benim Doktor ikinci adetinin 2.günü gel transfer gününe karar verelim dedi. Yani ne zaman olacak transfer bilmiyorum canm. Allah sabır versin bize :) sonucu da Allah in izniyle güzel olur inşallah tabii. Senin kaçıncı gün donduruldular ?
Yaa öyle mi ! Ben kan tahlili ve ultrasona göre ilaç falan kullanmadan yapılacak saniyordum :) yani yine mi iğneler var ?13 yada 14. Gün transfer olur. Ikinci gün gittiginde ultrason yapabilir. Acaba yumurta varmi diye.kan tahlilli yapilicak. Hormon degerlerin transfere müsaitmi diye..10 gün felan çatlatma iğnesi. .benim bildiklerim bunlar
Sadece çatlatma iğnesi varYaa öyle mi ! Ben kan tahlili ve ultrasona göre ilaç falan kullanmadan yapılacak saniyordum :) yani yine mi iğneler var ?
Benim 5. gün donduruldu. Ama bir tane koyacak çok büyük ihtimalle.Öncesinde sormuştum riske atmamak için 2 tane koysanız diye.Amacım gerçekten ikiz bebek sahibi olmak ya da çoğul gebelik yaşamak değil.Sadece o kadar yorucu bir yol ki ya olmazsayı düşündüğümden.Doktorum da gerçekten çok temkinli ve çok güveniyorum. O da yumurtalarına göre hareket ederiz.Hem anne için hem çocuklar için çok zor.Önemli olan senin sağlığın bizim için dedi.İkiz bebeklerin hasta olma ihtimalleri daha fazla olduğundan sanırım.Bilmiyorum ama transfer öncesi yine sorcam.Yani doktorum bana kanaman olacak adet olmayacaksın demese ben regl oldun sanacaktım çünkü aynı öyle.Yumurta atmayacağım için söyledi yani adet olmuş olmuyorum gerçekten.Yorulduk gerçekten..Üçüncü gün donduruldu cnm. Çift transfer edecekmiş doktor. Yaşım 29 normalde 35 altı çift olmuyor diye okumuştum ama doktor çift transfer edecm dedi. Benim yumurta toplandıktan sonra kanama olmadi normal adet zamaninda oldum ama benim Doktor ikinci adetinin 2.günü gel transfer gününe karar verelim dedi. Yani ne zaman olacak transfer bilmiyorum canm. Allah sabır versin bize :) sonucu da Allah in izniyle güzel olur inşallah tabii. Senin kaçıncı gün donduruldular ?
13 yada 14. Gün transfer olur. Ikinci gün gittiginde ultrason yapabilir. Acaba yumurta varmi diye.kan tahlilli yapilicak. Hormon degerlerin transfere müsaitmi diye..10 gün felan çatlatma iğnesi. .benim bildiklerim bunlar
Icerdekileri catlatiyorlarki çoğul gebelik olmasin. Vücut sürekli yumurta yapar. Transferden sonra başka yumurtaların olmasını önlemek içinAllah Allah çatlatma iğnesi niye ki? Anlayamadım.Yumurtalar dışarda dondurulmuş.içerdekiler niye çatlayacak acaba
amin hayırlısı olsun canımRabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Hiç panikleme sen üzerine düşeni yaptın arkadaşım gerisi Allahın takdiri hayırlı evlatlardan etsin inşallah tez zamandacok tesekkur ederim canim.mutlaka oyle allahim ol desin gerisi hikaye.ama yumurtalar bugun toplandi.hemen transfer gununun belli olmasina sasirdim.sonucta daha bolunmesi kalitesi belli degil.ondan panik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?