- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Iyi bence. Tekmi çift mi bilemem..donucu düşük olup ikiz olanlarda oluyor. Yüksek olup tek olanlarda11. Gün canım nasıl değer sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bence. Tekmi çift mi bilemem..donucu düşük olup ikiz olanlarda oluyor. Yüksek olup tek olanlarda11. Gün canım nasıl değer sence
Keseyi görmek icin gidince belli olur.11. Gün canım nasıl değer sence
Rabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese nasip etsinIyi bence. Tekmi çift mi bilemem..donucu düşük olup ikiz olanlarda oluyor. Yüksek olup tek olanlarda
Canımm çok saol...Kese ne zaman belli oluyoo, daha önümde uzun yol var, kesesi görünecek mi kalp atışı olacak mı diye kaygılar bitmiyo Rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsinKeseyi görmek icin gidince belli olur.
Hayırlı olsun arkadaşım. Gayet guzel bi değer... katlanarak artsın inş.Kızlar sonucum 96 üçüncü gün embriyosu 23 kasım transfer tarihi nasıl sizce değer 2 embriyoydu herhalde tek tutmuştur
Saol arkadaşım aminn... Darısı arkadaşlara inşallah...Hayırlı olsun arkadaşım. Gayet guzel bi değer... katlanarak artsın inş.
Allah'ım böyle haberler Alınca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam çok çok gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda. Nasip etsin canım belirtilerini anlatırsan sevinirimRabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Saol canımmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim azospermi tanısı ile 3 kez denedik ilk ikisinde hiç belirti yoktu zaten negatifti şimdikinde ise 1-2 sabah midem bulandı arada kasığımda batma, seyirme oluyodu başka bişe hissetmedimAllah'ım böyle haberler Alınca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam çok çok gözlerin aydın Rabbim kucağına almayıda. Nasip etsin canım belirtilerini anlatırsan sevinirim
Gözün aydın arkadaşım Allah yamamına erdirsin inşallah hepimizinkini...Rabbim devamını getirsin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Saol arkadaşım aminn Rabbim devamını getirsin inşallah hepimizinkiniGözün aydın arkadaşım Allah yamamına erdirsin inşallah hepimizinkini...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bu ay bereketli hayırlı bi ay inşallah...İyi akşamlar pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yarın sabah benimde test günüm çok hecanlıyım ve korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım Allahın izniyle iyi haberlerini alacağız yaz mutlaka tamam mı. Ve unutma sonuç ne olursa olsun en önemli şey senin sağlığınİyi akşamlar pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum yarın sabah benimde test günüm çok hecanlıyım ve korkuyorum
Amin hayırlı olsun hamileliğinizSaol arkadaşım aminn Rabbim devamını getirsin inşallah hepimizinkini
İnşallah güçlü olmaya çalışıcam başarabilirsem tabiSeni çok iyi anlıyorum canım Allahın izniyle iyi haberlerini alacağız yaz mutlaka tamam mı. Ve unutma sonuç ne olursa olsun en önemli şey senin sağlığın
Bennnnn varim :) tabii çok var benimkine canm. Şu an adetimin 5.günü. Taaa diğer adetin 2.günü gidecem. Hiç geçmiyor günler gerçekten de cnm ya
Ya bana doktor çikolata kistlerini baskilamak küçültmek icin zoladex iğnesi vurdu o iğneler beni geçici menopaza sokcakti doktr demsti ben bugün adet oldm aksine agrimda cok bu iğne bna yaramadi herlde ya :-(evet canım. hiç belli olmaz kaderde neler var bilemiyoruz. umutla dua ile bekliycez.
Bennnnn varim :) tabii çok var benimkine canm. Şu an adetimin 5.günü. Taaa diğer adetin 2.günü gidecem. Hiç geçmiyor günler gerçekten de cnm ya